Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelen istersen özel merkezlerde yaptırabiliyon canım özelde 800 tl görümcem yaptırdı

devlete yaptırıyım dedi 1 yıl sonraya gün verdiler

kız o ne,aşılama yaptırırım o paraya,yada kürlere yatırırım,sonrada neyse sonrasını boşver.sempatiksalakcinni

aleyna sorma ya günahımız çok rabbim affetsin
kardelen yarın geliyoz kahvaltıya patates kızartırmısın?

ama kardelen onu yaptırmak iyi oluyo işte önceden ögrenmek iyi oluyo dr ilac veriyo

bak aslında sen de yaptırsan görümceme dr ilk düşüyünde sonra hemen istedi

yanlış anlama ama sen yumurtam kalitesiz diyosun nereden biliyon belki kanda pıhtılaşma var ilac kullanman lazım belki

aspirin veriyolar galiba pıhtılaşma ya

yanlış anlama ama sen yumurtam kalitesiz diyosun nereden biliyon belki kanda pıhtılaşma var ilac kullanman lazım belki

aspirin veriyolar galiba pıhtılaşma ya
canım resmiyette iki defa olduğu için araştırmaya gerenk görmediler,pıhtılaşma o kadar erken etki eder mi ki,bilemedim şimdi.
benim kese oluşmaya anca başlamıştı işte,ordan hesap edin.

kızlar acıktım ya yemeğin üstüne 2 tane soda içtim şimdide kazınıyo midem karpuz yesem şişircek oyyyyy ne etsem yav

canım resmiyette iki defa olduğu için araştırmaya gerenk görmediler,pıhtılaşma o kadar erken etki eder mi ki,bilemedim şimdi.
benim kese oluşmaya anca başlamıştı işte,ordan hesap edin.
dr zaten tüp yaptırıp olmassa o zamn istiyolar,,

ama her dr istemiyo zaten senin böyle olunca aklıma geldi yani olabilirmi diye

aslında olmayınca olmuyo görümcemde bişe cıkmadı ama olmadı

dr biz bir yere kadar yapıyoruz gerisi ALLAHA kalmış demiş ALLAH can vermemiş demiş dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…