Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

DERDANUR için dua listemiz
boncuk................20bitti
ebrar.....................43bitti
zeyn.......................20bitti
turkuaz..................20bitti
azra........................25
derin......................25bitti
samyeli...................20
didgok.....................20bitti
pelin......................25
kardelen.................25
aleyna......................25bitti
kubı...........................25bitti
zeynep.....................20bitti

benim dr umda,burdan ötesi Aalahın takdirinde demişti,zaten ondanda çok seviyorum dr umu,ben yaparım edasında değil,inancı var çok şükür.

yapmazsan kardelen ol emi kaydirigubbakcemile3
aleynam afiyet şeker şifa olsun yanlız karpuz iyce acıktırır söylemedi deme

kızlar galiba dua için azrayı bekliycez ya okuduysa fazla olucak oyüzden dua işi onun gelmesine kaldı
biz diğer listeyi yaparız ogelincede ikisine birden dua yaparız inşallah

yapmazsan kardelen ol emi kaydirigubbakcemile3
aleynam afiyet şeker şifa olsun yanlız karpuz iyce acıktırır söylemedi deme

ben zaten kardelenim,hehehe,onun gibi bütün zorluklarla mücadele edip,kafamı dışarı çıkarıyom,zaten herif o yüzden buldu bu ismi.sempatiksalakcinni

hep beraber kaçalım bence benimde başım ağrıyo kızlar
yarın yine gezmedeyim bebişi görmeye gitcem geçen gitmiştimya özledim yine gidiyom

kızlar galiba dua için azrayı bekliycez ya okuduysa fazla olucak oyüzden dua işi onun gelmesine kaldı
biz diğer listeyi yaparız ogelincede ikisine birden dua yaparız inşallah

ebroşum bencede öyle yapalım kuzu,ikisi bvi arada olur,nolcekki,derda da razı olur zannımca,zaten tedavide değil,kısmas,hem galiba romantizm manyağı oldu,baksana bu gecede yok ortalarda.sempatiksalakcinni

aleynam yoksa bebişmi var kız benim midem çok ekşirdi bide yanardı çok ilginç ilk hamileliğim başlar başlamaz midem tutardı milletin sonradan olur benim ilk aydan

derdam çok duygusaldı ya oda benim gibi inşallah daha iyidir yok bişey diyceğini sanmıyorum sonuçta ortada mecburiyet var
derdadan sonra pelini düşünüyorum zaten kim var bilmiyorum başka

aleynam yoksa bebişmi var kız benim midem çok ekşirdi bide yanardı çok ilginç ilk hamileliğim başlar başlamaz midem tutardı milletin sonradan olur benim ilk aydan
abla olmasını o kadar cok isterim ki ama bu ay cok calışma olmadı kafadan attım bu ay hiç hesap yapmadım yumurtlama günlerimde de yoktum annemlerdeydim yani olursa büyük şok olur bana

ama bugün karnıyarık yaptım patlıcan benim migdeme yaramıyo ondan oldu ben biliyom

makber uzak kuzum keşke yakın olsada gidip koklasam kızını
yok ben arkadaşa gidiyom .geçen KURANINA gitmiştimya .
sizin yerinizede koklarım okey

aleynam hiç belli olmaz kuzum hayırlısı diyelim
evet ptlıcan yapar hele karnıyarık hiç yiyemem bende yağlı şeyleri sevmem pek
ben genelde yemeğini yaparım

evet derdanur bugün cok duygusaldı bende de oluyo öyle herzamn

şimdi iyidir kardelenin dediyi gibi romantizmin doruklarındadır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…