Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardeloşum aynen yaa nekadar korkardık annelerimizden şimdikiler yok valla çok fenalar bazen bakıyorumda sabrım taşıyo bazı çocuklara diyorum elime verseler bi pataklasam lmaz:
valla üveyde olabilir özde bazı analarında üveyden farkı yokki

ben yatıyorum kıslar teşekkür ederim sizlere
yarın erkenden randevum var iyi akşamlar

sevalim demek dönüyosun ya neyse hayırlısı inşallah imkan olurda alırsınız net .
ya hiçbirinin tedaviyle olmadı maşallah süpriz geldi minişleri

zeynebim hadi hayırlı haberlerle dön canım uykunu kaçırma rahat ol .herşey güzel olcak çok öptüm seni iyi geceler

PELİN İÇİN DUA LİSTESİ
kardelen.................25bitti
ebrar.......................40
boncuk....................30
derda.......................25bitti
aleyna ......................25
samyeli.....................25
zeyn.........................20
derin.........................30
azra..........................25
turkuaz......................25
didgok.......................20bitti
kubı...........................23

listemiz tamamdır kızlar .okuyan bildirirse sevinirim RABBİM kabul etsin dualarımızı

ya ben tatile çıktımda ne oldu sanki hiç gitmemiş gibiyim
varya kış gelmesini çok istiyorum ben ençok kışı seviyorum yaa sıcakla aram hiç iyi değil

benimkide ilk başta öyleydi baktıki kk vazgeçilmezim bıraktı artık .eskiden daha çok başındaydım şimdi yine gündüz çok olamıyorum burda .buseferde gece telafi ediyoruz.senin adamda alışır zamanla

sen sabah uyuyosun ama,ben sabah uyumamalıyım,ama ikileyince burda,mecburen uyuyom ve ondanda birz kızıyo,şimdide işin başka boyutuna geçti,erken kalkarsam,rızıklar daha bereketli olurmuş,beni nerden vurcanıda öğrenmiş.sempatiksalakcinni

aslında kocalarda haklı ama bizde haklıyız napalım burda muhabbet hoş oluyo helede gece
evet senin işin zor sabah kalkman gerekiyo .bide iyi yolunu bulmuş seni kaldırmanın aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…