Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar vakit geç oldu bende kaçıyorum artık
azracım öpüyorum canım allah rahatlık versin
çakılım seni gördüğüme sevindim ayrıca müjdeyle gelmende ayrı mutlu etti beni yine aramızda olursan seviniriz .güzel haberlerini bekliyoruz .iyi geceler canım
öpüyorum kızlar ben kaçar

bende seni öpüyorum canım bende kaçıyorum iyi bak kendine gecen güzel olsun saglıkla ve sevgiyle kal hayırlı geceler

selam kıslar dün yumişler toplandı 10 tane çıktı az ma kalitesi önemli dua edinde 5. güne dayansın

günaydın kızlar, mavi için 30 okudum ben eboş
Allah kabul etsin inş en yakın zamanda meleğini göndersin sana canım,inş tayinin de istediğin yere çıkar bu arada hayırlısıyla aminnn

slm canların nabersiniz ben kötüyüm karnım ağrıyo fitil kullamıyorum ondan heralde siz iyisinizdir inşallah

ebvarım derdam mavişin duasını okundu yazın canım ben çıkacam birazdan görümcemin kaynvalidesi vefat etti silivriye gidecez okundu yaz unutma olur gelemem belki okunmadı sanmayın şimdi duş alıp okucam sonrada çıkacam haberiniz olsun çok öptümm hepinizi bi kaç kez yazayım okudum diye belki geçmişe bakmazsınız biri görür elbet hehe

herkeze meraba,da kimse yok ki,nerdesiniz kızlar,yoksa benim gibi uyuyamıkaldınız?
azracım,başınız sağolsun,ben söylerim,okuduğunu ebroşa,ama o da okur zaten geçmişi.
aleynacım,gelmiş,gitmişin,topkapıya gittin mi dün?
turkuaz ışığın yanıyo ama yoksun,nerdesin canım,yoğunsun galiba gene,ayşen de gül reçeliymiş,kim dedi acep?kaydirigubbakcemile3
zeynebimin yuöuoşlar toplanmış nihayet,inşallah en güzel şekilde döllenirler,kaliteli kaliteli olurlarda,tutunur blastositler,yanlış yazmadım dimi?
derdacım,sende girmişin,çıkmışın galiba,herkez fır fır bu topicte,yerinizde durun accık canımdelikafaduldenbirininde bana demesi gerenk heralde bu sözü,çok uyumak yaramadaıo bana,kendi kendime bile baya kaynattım.sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…