Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam bu aralar kimse yok

canım,herkez tatilde,yada yaz dolayısıylamisafirleri var,ebrarda temizlik yapıyo galiba,böyle işte,senden naber,heyecanlısın dimi,ama yapmamaya çalış ki,varsada heyecan etkilemesin,bende çok heyecanlanırdım her ay,eğer olsa zaten o heyecana göre kesin düşerdi.

Son düzenleme:
selamlar hatunlar nerelerdesiniz ben temizlik yaptım bugün piştim terden resmen akannehir gece 12 ye kadar tekim şimci kendimi duşa atıcam zemuszemus regl dönemim bitsin saçlarımı boyatmaya karar verdim önce kendim boyuycam sonra kuaföre gidicem kuaför bu saçı istediğime zor döndürürmüşde sempatiksalakcinni

kardelencim kim dicek kıs eşim diyo tabiside kaydirigubbakcemile3

didgok inşlhh olmuştur canım olumunekankayizsmile

selam canlar benim için el açıp dua eden tüm arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun mevlam sizide hiç darda koymasın inşAllah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.....
ebruşum ben zeyno için okudum sonradan gördüm benim için okunduğunu sen onun için 30 tane okundu yazarmısın.
birde çakıl arkadaşımız hamileymiş çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin darısı bizlere inşAllah....

slm seydam,nasılsınız,sendeki son durum ne,söküldü mü senin adet,yada gebelik var mı,merak ediyoruz.
mavicim sanada slm canım,nasılsın,orasıda çok sıcak mı,burda patlıyoz yaaa,çok fena sıcak var.

as slm canlar ama ben kaçar eşim gecek şimdi öptüm hepinizi akşam açamayabilirim eşim izizn veririse kaçarım gelemezsem cumartesiye kadar yokum anneme gidicem yine Allaha emanaet olun kendinize iyi bakın ve ben gelene kadar hepiniz güzel şeyleer yaşayın inşallah

slm seydam,nasılsınız,sendeki son durum ne,söküldü mü senin adet,yada gebelik var mı,merak ediyoruz.
mavicim sanada slm canım,nasılsın,orasıda çok sıcak mı,burda patlıyoz yaaa,çok fena sıcak var.

iyi olmaya çalışıyorum valla canım işten geldim ufonun karşısında oyuruyorum işte.sıcakta kelimemi inan samsunun sıcağı sıcak bile değil burda nefes alamıyorsun gece uyuyamıyorum

tamam canım,çokta kalma,ösleriz seni.
iyi olmaya çalışıyorum valla canım işten geldim ufonun karşısında oyuruyorum işte.sıcakta kelimemi inan samsunun sıcağı sıcak bile değil burda nefes alamıyorsun gece uyuyamıyorum

bende vantilatör karşısında duruyom,sonrada dokunuyo,ama şu an yapış yapışım.her yer çok sıcak demekki,ankarada hamilelere ve özürlülere idari izin vermişler baksana.

MAVİŞ için dua listemiz
berrakada................60BİTTİ
porti..........................20BİTTİ
zorx...........................20
ebrar..........................30
boncuk.......................30
kardelen.....................30
aleyna........................20
turkuaz.......................30bitti
derda.........................30bitti
azra..........................30bitti
asi..........................13

perşembe akşamına duasını yaparız

selam kızlar ben geldim sadece 10 dakikalığına
bittim kızlar yaa çok fenayım şuanda öyle terliyimki burda oturmamam gerek ama haber veriyim dedim
sadece banyo kaldık temizlikte yani fayanslar ama bugün kesinlikle yapamam .son tülüde asıp kendimi duşa atıcam tabi buarada yemek yapıyorum .kötükedihüso
evhanımı olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…