Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hadi toptan kaçalım ozaman iyi geceler tatlış rüyalar inşallah bugece bebişlerimizi görelim rüyamızda
ya rüya diyince geçen gece rüyamda bebişim oluyomuş ama baya büyük erkek çocuğu aynıda kocişime benziyodu diyorumki acaba konuşurmu bidenesem hadi oğlum ALLAH de diyorum ay bibakıyorum diyo sonra diyorumki hadi bide anne dee onuda diyo şok oluyorum sonra ne söyletmeye çalıştıysam söylemiyo .çok etkilendim ALLAH hayırlara çıkarsın
neyse öptümm kuzular

günaydınlarrrrrrr herkese,ayyy kızlar sabah sabah güldürdünüz beni hepiniz ayrı şekersiniz yaa,kek muhabbeti bayağı matrak olmuş bende beklerim birgünn hee kaydirigubbakcemile2
bugun zeynep ve yeliz için büyük gün... inş zeyno'nun transferi güzel geçer,yeliz'in de yumişleri büyümştürr...

hayırlı günler herkeze,fazla kalamasamda,bakmadanda gidemiyom,ne kek muhabbeti olmuş öyle,keşke bende olsaydım,özledim ebrarla seyehati.aklinialirimsmile
zeynep ve yeliz için,çokkk güzel bi gün olur inş.belkide zeynebin transfer yapılıyodur şu an,yelizde yumoşunu görmüştür,rabbim güldürsün yüzlerini.
turkuazım,ışığın yanıyo ama görünmüyosun,öpüyorum canım seni.
didemcim,inş.bu ay olur canım,ama bu ay dinlendir bence vucudunu,peşpeşe ilaç kullanmamış olursun,belkide geçen ayın tedavisi bu aya fayda edebilir.inş.

topic topic dolanıyorum kuzum ondan göremedin yaww opuyorumnanaktan
zeynep saat 10gibi diğer topiğe yazmış bir saat sonra gidicem diye,inş iyi geçer
birde iki hafta uğrayamayacakmış dinlenecek ya o yüzden inş tutar bu sefer:Saruboceq:

demi kuzum yaa ne muhabbetti
bigün sanada geliriz yeterki davet et hee çayın yanına şekeri unutma azra gelmez sonra kaydirigubbakcemile3
evet yelizim ve zeyno için büyük gün inşallah her ikisininde yüzü güler
buarada sen nasılsın?
Günaydın kızlarrrr size haber veremedim ama ben cuma günü hastalandım((((((((((((((
canım yaa gerçektenmi offf çok üzüldüm inanki peki tamamen söküldümü yerleşme filan olmasın canım .hayırlısı inşallah yaa
kardeloş bigün beraber gidelim kuzu yaa busefer nereye götürürsün bilinmez ama çok uzak olmasın haaa sempatiksalakcinni
uykunu aldınmı bakıyım?

selam hanımlar hepinize güzel bir hafta diliyorum .ben bugün erken kalktım sabahtan beri börek filan yapıyorum .bugün duam var VAKIA suresi okumuştukya onun duasını yapıcaz .misafirler bende olmuycak ben gidicem arkadaşa bebişleri olduğu için gelemiyo .bende hazırlık yaptım .rabbim dualarımızı kabul etsin mübarek günlerin hürmetine .şimdi kaçıyorum akşama görüşürüz .
buarada ASİ gelmedi onun duasınıda artık gelince ben okurum .
SAMYELİM sendende haber bekliyorum canım dua için öptümmm

slm kızlar nasılsınız bakalım benim bugün biraz işlerim var akaşm görüşürüz hepinize güzel bir gün diliyorum zeynebede yelizede mevlam yardım etsin güzel haberlerle dönsünler işalalh

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Benim de tek dileğim anne olmak. 4 yıllık evliyim. 6 aydır deniyoruz ama olmadı Dr. a gittik rahim tertemiz yumurtlama gayet sağlıklı fakat hormon testinde TSH değeri anormal çıktı. Bir Prof. e gittik bu sefer. Zehirli guatr varmış meğer bu nedenle hamile kalamıyormuşum Şimdi ilaç tedavisine başladık. Umarım en kısa sürede normale döner ve ben de bir meleğe kavuşurum

sselam canlar doktrora gittim yumoş büyümemiş doktor ilaçları kesti
cumartesi tekrar çağırdı
kendi haline bırakalım büyüyebilir dedi
ama hiç sanmıyorummmm
ne diyeyim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…