hayırlı geceleerlerrr sekerlerımm muahabbetınız ıcın Allah razı olsunnn...opuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrrr size haber veremedim ama ben cuma günü hastalandım((((((((((((((
günaydın canım,tam gününde mi oldun sen?
üzülme olur mu,nasip kısmet herşeyin bi zamanı var...sabırla bekiyoruzz bizde o zamanı...
demi kuzum yaa ne muhabbettigünaydınlarrrrrrr herkese,ayyy kızlar sabah sabah güldürdünüz beni hepiniz ayrı şekersiniz yaa,kek muhabbeti bayağı matrak olmuş bende beklerim birgünn hee kaydirigubbakcemile2
bugun zeynep ve yeliz için büyük gün... inş zeyno'nun transferi güzel geçer,yeliz'in de yumişleri büyümştürr...
canım yaa gerçektenmi offf çok üzüldüm inanki peki tamamen söküldümü yerleşme filan olmasın canım .hayırlısı inşallah yaaGünaydın kızlarrrr size haber veremedim ama ben cuma günü hastalandım((((((((((((((
kardeloş bigün beraber gidelim kuzu yaa busefer nereye götürürsün bilinmez ama çok uzak olmasın haaa sempatiksalakcinnihayırlı günler herkeze,fazla kalamasamda,bakmadanda gidemiyom,ne kek muhabbeti olmuş öyle,keşke bende olsaydım,özledim ebrarla seyehati.aklinialirimsmile
zeynep ve yeliz için,çokkk güzel bi gün olur inş.belkide zeynebin transfer yapılıyodur şu an,yelizde yumoşunu görmüştür,rabbim güldürsün yüzlerini.
turkuazım,ışığın yanıyo ama görünmüyosun,öpüyorum canım seni.
didemcim,inş.bu ay olur canım,ama bu ay dinlendir bence vucudunu,peşpeşe ilaç kullanmamış olursun,belkide geçen ayın tedavisi bu aya fayda edebilir.inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?