selam hanımlar hepinize güzel bir hafta diliyorum .ben bugün erken kalktım sabahtan beri börek filan yapıyorum .bugün duam var VAKIA suresi okumuştukya onun duasını yapıcaz .misafirler bende olmuycak ben gidicem arkadaşa bebişleri olduğu için gelemiyo .bende hazırlık yaptım .rabbim dualarımızı kabul etsin mübarek günlerin hürmetine .şimdi kaçıyorum akşama görüşürüz .
buarada ASİ gelmedi onun duasınıda artık gelince ben okurum .
SAMYELİM sendende haber bekliyorum canım dua için öptümmm
yelizcim üzülme gülüm Allah büyüktür bizde beebklerimizi alıcaz kucakalrımıza zamenhı vardır elbet mevlam yardımcımız olsun
canım kür falan kullanmışmıydın neden erken oldun kihayır canım ya tam gününde değil 1 hafta öncesinde oldum
unutur muyum hiççç yeterki siz gelin ayoll,size neler yaparım nelerrr :):)demi kuzum yaa ne muhabbetti
bigün sanada geliriz yeterki davet et hee çayın yanına şekeri unutma azra gelmez sonra kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin ablam yaaaselam hanımlar hepinize güzel bir hafta diliyorum .ben bugün erken kalktım sabahtan beri börek filan yapıyorum .bugün duam var VAKIA suresi okumuştukya onun duasını yapıcaz .misafirler bende olmuycak ben gidicem arkadaşa bebişleri olduğu için gelemiyo .bende hazırlık yaptım .rabbim dualarımızı kabul etsin mübarek günlerin hürmetine .şimdi kaçıyorum akşama görüşürüz .
buarada ASİ gelmedi onun duasınıda artık gelince ben okurum .
SAMYELİM sendende haber bekliyorum canım dua için öptümmm
inşaallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun canım sende...Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Benim de tek dileğim anne olmak. 4 yıllık evliyim. 6 aydır deniyoruz ama olmadıDr. a gittik rahim tertemiz yumurtlama gayet sağlıklı fakat hormon testinde TSH değeri anormal çıktı. Bir Prof. e gittik bu sefer. Zehirli guatr varmış meğer bu nedenle hamile kalamıyormuşum Şimdi ilaç tedavisine başladık. Umarım en kısa sürede normale döner ve ben de bir meleğe kavuşurum
hayırlısı olsun cnm,bunda da vardır bi hayır... kendiliğinden gelişir umarımsselam canlar doktrora gittim yumoş büyümemiş doktor ilaçları kesti
cumartesi tekrar çağırdı
kendi haline bırakalım büyüyebilir dedi
ama hiç sanmıyorummmm
ne diyeyim hayırlısı
gözün aydın cnmselam kızlar annemle babam sürpriz yapıp yanıma geldi bugün ve yarın uğrayamazsam merak etmeyin hepinizi öptüm
turkuazcım sanada merhaba gülüm havada çopk sıcak sen çalışıyosun bide kolay gelsin balım
pelincim hoşgeldin canım naber
inşallah pelinimhoşbulduk yelizcım bende iyiyim canım... üzülme sakın her şey cok güzel olacak allahımın izniyle ve dualarmızla...
amincanım kür falan kullanmışmıydın neden erken oldun ki
unutur muyum hiççç yeterki siz gelin ayoll,size neler yaparım nelerrr :):)
Allah kabul etsin ablam yaaa
inşaallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun canım sende...
hayırlısı olsun cnm,bunda da vardır bi hayır... kendiliğinden gelişir umarım
gözün aydın cnm
merhaba cnm,valla acayip bunaldım ya bildiğin gibi değil... birde çok uykum geliyor :) gece uyuyamıyorum sıcaktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?