Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yelizcim üzülme gülüm Allah büyüktür bizde beebklerimizi alıcaz kucakalrımıza zamenhı vardır elbet mevlam yardımcımız olsun

canım bugün yoğundum giremedim,, okudum canım,,, ben akşam giremeyebilirim. arkadaşa ev hayırlamaya gitcez.. gelince girmeye çalışırıö canım..
kusura bakma tekrarçç öpüyorum...

hoşbulduk yelizcım bende iyiyim canım... üzülme sakın her şey cok güzel olacak allahımın izniyle ve dualarmızla...

hayır canım ya tam gününde değil 1 hafta öncesinde oldum
canım kür falan kullanmışmıydın neden erken oldun ki
demi kuzum yaa ne muhabbetti
bigün sanada geliriz yeterki davet et hee çayın yanına şekeri unutma azra gelmez sonra kaydirigubbakcemile3
unutur muyum hiççç yeterki siz gelin ayoll,size neler yaparım nelerrr :):)

Allah kabul etsin ablam yaaa

inşaallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun canım sende...
sselam canlar doktrora gittim yumoş büyümemiş doktor ilaçları kesti
cumartesi tekrar çağırdı
kendi haline bırakalım büyüyebilir dedi
ama hiç sanmıyorummmm
ne diyeyim hayırlısı
hayırlısı olsun cnm,bunda da vardır bi hayır... kendiliğinden gelişir umarım
selam kızlar annemle babam sürpriz yapıp yanıma geldi bugün ve yarın uğrayamazsam merak etmeyin hepinizi öptüm
gözün aydın cnm
turkuazcım sanada merhaba gülüm havada çopk sıcak sen çalışıyosun bide kolay gelsin balım

merhaba cnm,valla acayip bunaldım ya bildiğin gibi değil... birde çok uykum geliyor :) gece uyuyamıyorum sıcaktan...

selam kızlar nasılsınız duayı okudum haber verem dedim akşama gelecem şimdi kocişle buluşmaya gidecem randevum var hehehe akşam 8 30 gibi gelirim inşallah duaya yetişirim allah kabul etsinn

hoşbulduk yelizcım bende iyiyim canım... üzülme sakın her şey cok güzel olacak allahımın izniyle ve dualarmızla...
inşallah pelinim
amin
inşallah canımm
cümlemizee

slm kızlar,gene hemen çıkmak zorundayım malesefe,yelizi öğrenim diye girmiştim.
yelizcim,bu kadar oldu,bundan sonra dahada güzel olcak inş.,moraklini yüksek tut olur mu?öpüyorum seni.

allah iyilik versin kuzum
yumoşlar büyümemişşş
biraz üzüldüm haliyle
ama tabiki hayırlısı sabredeceğim bugünlerede şükür bi kaç ay öncesini düşünürsem
sen ne yaptın varmı bi gelişme tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…