allah iyilik versin kuzum
yumoşlar büyümemişşş
biraz üzüldüm haliyle
ama tabiki hayırlısı sabredeceğim bugünlerede şükür bi kaç ay öncesini düşünürsem
sen ne yaptın varmı bi gelişme tatlım
çok haklısın kuzumm
belkiiiiide geç yumurtluyorumdur cumartesi günü herşey değişebilir
zor un durumuna üzüldümm inşallah en yakın zamanda kendiliğinden gelir bebişi
inşallah çatlamıştır kzuum yumoşun opuyorumnanaktan
ben yemeği hazırlayım canım kociş geliyomuş
canım çok geçmiş olsun inşallah tedavinden sonra hayırlısıyla bebişin gelir canım .herşey gönlünce olsunArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Benim de tek dileğim anne olmak. 4 yıllık evliyim. 6 aydır deniyoruz ama olmadıDr. a gittik rahim tertemiz yumurtlama gayet sağlıklı fakat hormon testinde TSH değeri anormal çıktı. Bir Prof. e gittik bu sefer. Zehirli guatr varmış meğer bu nedenle hamile kalamıyormuşum Şimdi ilaç tedavisine başladık. Umarım en kısa sürede normale döner ve ben de bir meleğe kavuşurum
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilesselam canlar doktrora gittim yumoş büyümemiş doktor ilaçları kesti
cumartesi tekrar çağırdı
kendi haline bırakalım büyüyebilir dedi
ama hiç sanmıyorummmm
ne diyeyim hayırlısı
canım gözünaydın kendine iyi bak negüzel süpriz yapmışlarselam kızlar annemle babam sürpriz yapıp yanıma geldi bugün ve yarın uğrayamazsam merak etmeyin hepinizi öptüm
canım nedemek yaa çok saol ağzına sağlık okudunya allah razı olsun iyi gezmeler çok öptümcanım bugün yoğundum giremedim,, okudum canım,,, ben akşam giremeyebilirim. arkadaşa ev hayırlamaya gitcez.. gelince girmeye çalışırıö canım..
kusura bakma tekrarçç öpüyorum...
canım ağzına sağlık rabbim kabul etsinselam kızlar nasılsınız duayı okudum haber verem dedim akşama gelecem şimdi kocişle buluşmaya gidecem randevum var hehehe akşam 8 30 gibi gelirim inşallah duaya yetişirim allah kabul etsinn
Selam Kızlar
Ebrarcım zeynep 'in duası tamam canım ben okudum 20 tane,Allah kabul eder inşallah
Yelizcim nasılsın cnm?
ebrarım hoşgeldin canım ben bilgisayararıma kavuştum sonunda sizi bekliyodum sohbet etmek icinopuyorumnanaktan
cok sagol canım iyiyim bitanem sen nasılsınhoşbulduk canım saol
gözünaydın yaa sevindim inanki
nasılsın?
Hoşgeldiniz kızlar,ben varım bi tek karşılayayım sizi dedim :)
Pelin gözün aydın cnm
saol canım çok mutlu oldum inankiHoşgeldiniz kızlar,ben varım bi tek karşılayayım sizi dedim :)
Pelin gözün aydın cnm
azrada bitirmiş ebrarcım onu atlamışsın sanırım,yoksa o başka azra mı?
Pelinim bende iyiyim canım çok saol
bugün benim için arkadaşlarım vakıa suresini okumuştu onun duasını yaptık çok mutluyum eabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?