Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

karnım geçti ama kasıklarımda normal olmayan batmalar var,enteresan tarafı iki tarafta da oluyo acaba tuttu da benimkiler ikiz biri bi tarafa biri bi tarafa mı yerleşti
Ancak böyle hayal kurabiliz zaten biz :))

bu arada ben de 9da burda olmaya çalışacağım
Çok sıkıcı bir gün
kafamda salak salak düşünceler var,atamıyorum ya

Pelin suların olmaması çok kötü ya
Bi gün bende duş alacaktım işe gitmeden önce bi baktım sular yok bekledim 2saat gelmedi.
Çok ilkel ama
Su damacanasındaki suyu ve 2,5 lt lik şişelerdeki suyu kullanmak zorunda kalmıştım mecburen :))

canım bizim bir haftadır öyle 2saat geliyo sonra yine kesiyo... bende senin yaptıgın gibi yapıyorum

hadi yaa ayy sevindim batmaların olmasına hamileliğe işaret hayal deyil gerçek olucak inşallah tatlım
hayırdır ne düşünüyosun bebişle ilgilimi yoksa canım
istersen 10 unu ben okuyayım ebrarcım

saol bitanem yazdığını görmedim okudum ben allah razı olsun yinede

Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

YA RABBİM
ZEYNEP arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl .tedavisinden hayırlı sonuç almasını nasip et bebişleri sıkı sıkı tutunsunlar annelerine .vatanına,dinine ve ailesine bağlı salih bir evlat olmalarını nasip et .her daraldığında arkadaşımızın yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

İnşallah gerçek olur canım boshayallersmile
Ya daha çok var nasıl dayancam ben 1 hafta,aklımdan çıkaramıyorum,günler geçmiyor boshayallersmile

kızlar ben duayı hazırlıyıp dönücem olurmu

kimse yok henüz ama sen hazırla canım,gelen olur mutlaka

BEN CANI GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM
okuyan herkesdende ALLAH razı olsun .RABBİM arkadaşımıza hayırlı evlat nasip etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

canım inşallah gerçek olucak inanıyorum
aklından çıkmaması çok normal yaa günümüz gecemiz hep bebiş oldu hele tedavi olunca çok daha farklı oluyo .
valla bekliyemiycem canım çünkü eşime yardıma gidecektim oyüzden erken yapmak zorundaydım

porticim şimdi çıkmam gerek burda olduğun için çok teşekkür ederim ggerçekten çok duyarlısın canım .çok öpüyorum seni iyi geceler

Amiiin inşallah :Saruboceq:
Allah kabul etsin dualarımızı ve tez zamanda zeynep arkadaşımıza anne olmayı nasip :Saruboceq:etsin

porticim şimdi çıkmam gerek burda olduğun için çok teşekkür ederim ggerçekten çok duyarlısın canım .çok öpüyorum seni iyi geceler

Ne demek canım benim güzel duaların için,iyi kalpliliğin için ben teşekkür ederim
Hadi iyi akşamlar,sana kolay gelsin eşinin yanında
öpüyorum opuyorumnanaktan

aminnnnnn aminnnnnnnn aminnnnnnnn rabbimm duysun inşallah arkadaşımızın bebişini versinn

pelinim bende iyiyim canım çok saol
bugün benim için arkadaşlarım vakıa suresini okumuştu onun duasını yaptık çok mutluyum eabbim kabul etsin inşallah

allah kabul etsinn kuzummm kız kuzu ben okudum diye girip yazdım ama unuttum bi kaç kez okudum okudum diye yazmayı kuzum ya kusura bakma emi bi dakine yazarım 5 sefer okudum diye :))) kız kuzuu bu gece turkuaza gidiyoz çaya hazır ol bakalım o napacak şekeri bitti diyip bizi kapıdan savacakmı bu seferrtedbirli gidecem kuzu kafaya koydumm şekerimi yanımda taşıcam mazeet bulamıcaklarrr :))))))))))))))))bu seferde çay bitti derler ya neyseee

sselam canlar doktrora gittim yumoş büyümemiş doktor ilaçları kesti
cumartesi tekrar çağırdı
kendi haline bırakalım büyüyebilir dedi
ama hiç sanmıyorummmm
ne diyeyim hayırlısı

kuzum üzülme kafayada takma büyür rabbim büyük cumartesiye kadar bakarsın kocaman kocaman yumoşların olurrr hiç takma kafaya ay büyüdümü üyümedimi diye psikolojik olarakta etkilenir canım başka şeylere odaklan farzı misal bize çay yap kuzum bu akşam turkua gidecez kovmazsa yarın akşamda sana geliriz kuzm çaya çayı boş içmem kuzum yannda bi kurabiye yada kek ne olursa fark yapmaz yanında bişey olsunda bakalım 2 akşamdır kendimizi davet lendiriyoruz dün ezgimdeydik tabii kapıyı açmadı uzun bi süre sonrada şekerim yok dedi içemedk anlıcan çayyıı sen şimdiden şekeri stokla gerçi ben şekerimi getircem yanımda kaçış yok anlıcan yarına sendeyiz

Kızzz kuzularr nedesinizzzzzzzz kimsecikler yok bi geçmiş turu yaptım geldim halengelen giden yokkk hadi gelinnn artıkk korkmayın tamam gelmicem çaya :))))))))

Selamm kuzularrr nasılsınızzzzzzzzz
selam cnm nasılsın ?

inşallah olmuştur canım rabbim büyük duyacak dualarımızı gönderecek bebişlerimizi

İnşallah canım :Saruboceq:
İnşallah dualarımız kabul olur
çok istiyorum her zamankinden daha çok istiyorum bu ay :Saruboceq:
hayırlısı bakalım?
Sen neler yapıyorsun?Nedir durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…