Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyiim canım sen nasılsın rabbim büyük canım verecek elbette inşallah valla ben kuyuya pamuk atttım bu ay bkalım görcez neticeyi canım bid sogan kürü yapıyorum bakalım hayırlısı artık 15 senedir bekliyoz zamanı gelmediyse beklyecegiz yapacak bişeyimiz yok rabbim ol dicek olacak rabbim hepimize versin görsün duysun bizleri inşallah

porakalcım canım kimse yok diye az dolaşıyordum deniz kıyısında canım görmediydim yazını görüncede hemen yazdım canım yanlış anlama sakın

kızlar cumadan annemlere gittim dün geldim bilgisayar bozulmuş eşim bugün yaptı format attı yapıldı yani

sizler napıyonuz nasılsınız bakimmmmmmŞeniz

Ne demek canım benim güzel duaların için,iyi kalpliliğin için ben teşekkür ederim
Hadi iyi akşamlar,sana kolay gelsin eşinin yanında
öpüyorum opuyorumnanaktan
canım çok saol inan sende öylesin bitanem
herşey gönlünce olsun canımm.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok merak etme çay bitti diyemezler sen sırtını bana yasla seni çaysız bırakmam kuzu çay bizde gani:))
buarada lütfen bidaha duayıokuyunca 5 kere yaz yoksa okunmadı sayarım ona göre
Kızzz kuzularr nedesinizzzzzzzz kimsecikler yok bi geçmiş turu yaptım geldim halengelen giden yokkk hadi gelinnn artıkk korkmayın tamam gelmicem çaya :))))))))
ooo olurmu hiç kuzu turkuazıma gitcez o şimdi bizi bekliyodur eminim acep çayın yanına neler yaptı sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlarr nereye kaçtınız bu akşamm sizzz yoksa turkuzamı gitiniz çaya bensizz ((((((((
sensiz olmaz duymayım bidaha -tatlicadiarzu-
herkese selam

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sonunda kuzum yaa meraktan öldük çok şükür iyisin
demek annendeydin ya bizde dedik ne oldu buna
nasılsın canım?keyfin yerindemi

etmezmiyiz yaa bidaha haber vermeden gitme be kuzum insan endişeleniyo
ben şimdi habersiz 2,3 gün girmesem merak etmezmisiniz?

kardelen yok gelmemiş cadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

işlerimi var acep:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…