selam cnm nasılsın ?
İnşallah canım :Saruboceq:
İnşallah dualarımız kabul olur
çok istiyorum her zamankinden daha çok istiyorum bu ay :Saruboceq:
hayırlısı bakalım?
Sen neler yapıyorsun?Nedir durumlar?
canım çok saol inan sende öylesin bitanemNe demek canım benim güzel duaların için,iyi kalpliliğin için ben teşekkür ederim
Hadi iyi akşamlar,sana kolay gelsin eşinin yanında
öpüyorum opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:allah kabul etsinn kuzummm kız kuzu ben okudum diye girip yazdım ama unuttum bi kaç kez okudum okudum diye yazmayı kuzum ya kusura bakma emi bi dakine yazarım 5 sefer okudum diye :))) kız kuzuu bu gece turkuaza gidiyoz çaya hazır ol bakalım o napacak şekeri bitti diyip bizi kapıdan savacakmı bu seferrtedbirli gidecem kuzu kafaya koydumm şekerimi yanımda taşıcam mazeet bulamıcaklarrr :))))))))))))))))bu seferde çay bitti derler ya neyseee
ooo olurmu hiç kuzu turkuazıma gitcez o şimdi bizi bekliyodur eminim acep çayın yanına neler yaptı sırnaşık şeysırnaşık şeyKızzz kuzularr nedesinizzzzzzzz kimsecikler yok bi geçmiş turu yaptım geldim halengelen giden yokkk hadi gelinnn artıkk korkmayın tamam gelmicem çaya :))))))))
sensiz olmaz duymayım bidaha -tatlicadiarzu-kızlarr nereye kaçtınız bu akşamm sizzz yoksa turkuzamı gitiniz çaya bensizz((((((((
herkese selam
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese selam
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?