Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

haklısın abla ya cumadan gittim pazar geldim

bozulmuş bilgisayar eşim bugün yaptı

bende sizi merak ettim bidakine haber veririm :1hug:

bende başlıycam benim yarım hatimim var onu tamamlıycam yenide başlıycam RABBİM yardım etsin bana

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ALLAH kabul etsin canım ramazanda bitirebilirsin çok iyi .duanda bizide unutma olurmu .
ben tek okuyamıyorum çok yavaşım yaa .yasini filan hızlı okuyorumda .

iyiyim bende kızlarr köklerimi suluyordum 3 sattir kök saldımda topige dedim sulayayım hava sıcak solmasınlar hahahaha
nereye kök salıyon kız burda seni bekliyoz ya nerelerdesin bkimlmaz:
ALLAH kabul etsin canım ramazanda bitirebilirsin çok iyi .duanda bizide unutma olurmu .
ben tek okuyamıyorum çok yavaşım yaa .yasini filan hızlı okuyorumda .

AMİN tabiki duamda sizleri hiç unuturmuyum dua edicem tabi RABBİM kabul eder İNŞALLAH

Selam gece kuşları kaydirigubbakcemile3

İyiyim ben de canım
Ben 1.5 senedir bekliyorum ve bu kadar zamanda neler yaşadım,nasıl üzüldüm
Sen 15 sene diyorsun akannehir canım benim ya İnşallah bu ay son bekleyişiniz olur bebeğiniz gelir.
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
porakalcım canım kimse yok diye az dolaşıyordum deniz kıyısında canım görmediydim yazını görüncede hemen yazdım canım yanlış anlama sakın
Yok canım benim rahat ol,takılmam ben öyle şeylere opuyorumnanaktan
İnsanlık hali sonuçta her yazılana hemen cevap veremiyoruz ki :))

canım çok saol inan sende öylesin bitanem
herşey gönlünce olsun canımm.

:1hug: opuyorumnanaktan

nereye kök salıyon kız burda seni bekliyoz ya nerelerdesin bkimlmaz:

AMİN tabiki duamda sizleri hiç unuturmuyum dua edicem tabi RABBİM kabul eder İNŞALLAH

kızım kaç sattir bekliyom geen giden yok portakal ugramış o aradada ben geziyordum görmedim başkada gelen olmadı 1 saatte seni bekledim gördüm aşagıda yazdım batım ses yok senden dedim gidem gene bi hava alam gittim dolaştım geldim uykum geldi

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84............................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ...................................................4 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
azra ne uykusu kuzum yaaa daha turkuaza gitcezyaaa kaydirigubbakcemile3

kuzum turkuaz anlad gidecegimizi bak gelmedi hiç haber bilem vermedi hadi gelin diye gene en azından ezgi kki çayı yaptı çagırdı şakeri bahane etti ama olsun bak turkuaza halen ortad yokk kuzumm sırada kim var çaya gidilcek ona gidelimm

azram o öğlen girebiliyo evde neti yok kuzum yoksa çağırırdı zaten yazmışta olsun biz gidelim onu yataktan bile kaldırırız ohaoldumsmileaklinialirimsmile

as cam hoşgeldin nasılsın aminnn canımm rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…