bende başlıycam benim yarım hatimim var onu tamamlıycam yenide başlıycam RABBİM yardım etsin bana
azraaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nereye kök salıyon kız burda seni bekliyoz ya nerelerdesin bkimiyiyim bende kızlarr köklerimi suluyordum 3 sattir kök saldımda topige dedim sulayayım hava sıcak solmasınlar hahahaha
ALLAH kabul etsin canım ramazanda bitirebilirsin çok iyi .duanda bizide unutma olurmu .
ben tek okuyamıyorum çok yavaşım yaa .yasini filan hızlı okuyorumda .
iyiim canım sen nasılsın rabbim büyük canım verecek elbette inşallah valla ben kuyuya pamuk atttım bu ay bkalım görcez neticeyi canım bid sogan kürü yapıyorum bakalım hayırlısı artık 15 senedir bekliyoz zamanı gelmediyse beklyecegiz yapacak bişeyimiz yok rabbim ol dicek olacak rabbim hepimize versin görsün duysun bizleri inşallah
Yok canım benim rahat ol,takılmam ben öyle şeylere opuyorumnanaktanporakalcım canım kimse yok diye az dolaşıyordum deniz kıyısında canım görmediydim yazını görüncede hemen yazdım canım yanlış anlama sakın
canım çok saol inan sende öylesin bitanem
herşey gönlünce olsun canımm.
nereye kök salıyon kız burda seni bekliyoz ya nerelerdesin bkimlmaz:
AMİN tabiki duamda sizleri hiç unuturmuyum dua edicem tabi RABBİM kabul eder İNŞALLAH
azra ne uykusu kuzum yaaa daha turkuaza gitcezyaaa kaydirigubbakcemile3
kuzum turkuaz anlad gidecegimizi bak gelmedi hiç haber bilem vermedi hadi gelin diye gene en azından ezgi kki çayı yaptı çagırdı şakeri bahane etti ama olsun bak turkuaza halen ortad yokk kuzumm sırada kim var çaya gidilcek ona gidelimm
Selam gece kuşları kaydirigubbakcemile3
İyiyim ben de canım
Ben 1.5 senedir bekliyorum ve bu kadar zamanda neler yaşadım,nasıl üzüldüm
Sen 15 sene diyorsun akannehir canım benim ya İnşallah bu ay son bekleyişiniz olur bebeğiniz gelir.
Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
Yok canım benim rahat ol,takılmam ben öyle şeylere opuyorumnanaktan
İnsanlık hali sonuçta her yazılana hemen cevap veremiyoruz ki :))
:1hug: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?