azram o öğlen girebiliyo evde neti yok kuzum yoksa çağırırdı zaten yazmışta olsun biz gidelim onu yataktan bile kaldırırız ohaoldumsmileaklinialirimsmile
kız kuzummm dur ozman özür dileyem turkuazcımm canımmm kzum günanı aldımm kuzum özür dilerim ben atlamışım o arayı gece giremedini evde netin olmadıgını kuzum bu geceyi telafi ederiz kuzum yarın gündüz içeriz çayını kaçışın yokk hhehehehe affet kuzu günanı aldımm bak gece gece ohhhh rahat rahatt uyursunn artıkk baya hafiflemişindirr hehehehe
kızım kaç sattir bekliyom geen giden yok portakal ugramış o aradada ben geziyordum görmedim başkada gelen olmadı 1 saatte seni bekledim gördüm aşagıda yazdım batım ses yok senden dedim gidem gene bi hava alam gittim dolaştım geldim uykum geldi
gal,ba öyle olucak ama ben bozuyorum az bi suyla bişe yamiyorum içim rahat etmiyo bişe iyincehuuu ordamısınız kızlar nereye kayboldunuz?
aleynam ilk gün tutamıycaksın heralde canım bitmezse
ay ben dalmışım kızlar başka yerlere
Hoşbulduk azracım sizi gördüm daha iyi oldum
ebrracım 17 ağustos cnm tarihim listeye de ekleyebilirsin :))
Aysenden haber yok cnm
ay ben dalmışım kızlar başka yerlere
Hoşbulduk azracım sizi gördüm daha iyi oldum
ebrracım 17 ağustos cnm tarihim listeye de ekleyebilirsin :))
Aysenden haber yok cnm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyy evet ya kuzumun günahını alma o çok misafirperverdir benim hemşoma laf yok
azra gel bana valla çay hazır karşıluklu içerik :içelim:
gal,ba öyle olucak ama ben bozuyorum az bi suyla bişe yamiyorum içim rahat etmiyo bişe iyince
canım inşallah gelmiycek kırmızılar bişey diycem şimdi içimden şey geçti yazmasakda hemen hamiş listesinemi yazsak seni inanki içimden öyle geçti .inşallah öyle olur :saruboceq:
Yaa demek haber yok hay allah nerde bukız inşallah kötü bişey yoktur yaa
ooo ne ararsan var hemide helvayı süper yaparım kuzutamam kuzum bu gece sndenim ozamann şekerin varmııı varrr varrr ununnnn varmıııı var varrrr ne duruyorsunnnnn helva yapsanaaa çaınnn yanınaaaa hahahaha geliyom kuzu hemennn
bla bide haticet diye bi arkadaş vardı aşılama yaptırmıştı sonucunu haber vermedi bize zaten girmemiş coktandır
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
canım inşallah gelmiycek kırmızılar bişey diycem şimdi içimden şey geçti yazmasakda hemen hamiş listesinemi yazsak seni inanki içimden öyle geçti .inşallah öyle olur :Saruboceq:
yaa demek haber yok hay allah nerde bukız inşallah kötü bişey yoktur yaa
PORTİCİM buarada ZORUM tedavide değilmi onada dua okuyalım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?