canım bizden bitek asi arkadaşımız kaldıEvet canım ilaç kullandı 2gün sonra kontrole gidecek yine
Okuyalım canım çok iyi olur
Hatta sırada kimse yoksa ona yapalım
kız kuzu bişey sorcam sana dua okumuş ya arkadaşların hani kaç tane okudular sayısı varmı kuzumm
ooo ne ararsan var hemide helvayı süper yaparım kuzu
atle hemen gel valla 1 saate burdasın bende helvayı kavuruyum kaydirigubbakcemile3
canım çok kişi varya habersiz bırakan
dün bi arkadaşın hamile olduğunu başka topicden öğrendimlmaz:
yarın tefriciyeyi bitirince 5 kere yazarımm canımm haberin olsunn :)))))))))))))))))
kız kuzular neden haber vermiyolar hamiş olduklarını insan duramaz ya paylaşmak isterr burda hep beraber aglıyoruz da gülüyoruz da bi çok şey paylaşıyoruz demi ama ne var 2 dk girip haber verseler o haberler bile bizi mutlu edip umutladıryor ebrar kuzum ben bindim atıma kuzum çıkıyom yola bu havada araba çekemem atla hava ala ala gelecem eserr biraz at üstünde hehehehhe ÇOKK SICCAAKKK ÇOKKKK NEMDENNN BOGULECEZZZZZ
rabim kabul etsin inşallah canım tez zamanda bebişini koysun göbüşüne sonraa kucana almayı nasipp etsinnn inşallahhhhhhhhhhhhhcanım bizden bitek asi arkadaşımız kaldı
zor tedavide önceliği ona verelim başlıyalım ozaman canım
bencede çok iyi olur inşallah şifa olur vesile olur yaaa
canım biz vakıa suresini okuduk
41 gün boyunca
mesela 1.gün 1 tane
2. Gün 2 tane
41. Gün 41 tane okunuyo biraz ağır ama çok şükür tamamladık .eğer etrafında okuycak kişiler varsa okuyalım bende yardımcı olurum canım
Canım tamam o zaman zora okuyalım,hemen arkasından asi arkdaşımza okuyalım
Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine inşallah Allah kabul eder dualarımızı da arkadaşlarımıza nasip eder.
Bana 30 tane yaz canım,eksik olursa yine duruma göre alırım
tamam kuzu
aşşağısı kurtarmaz ona göre bayanssulusmile
rabim kabul etsin inşallah canım tez zamanda bebişini koysun göbüşüne sonraa kucana almayı nasipp etsinnn inşallahhhhhhhhhhhhh
hfız bayan arkadaş var onla bi konuşayım bakayım ayarlayabilirmiyiz ben arapça okumayı bilmiyom çünkü(((((( kaç kişi okuması lazım allah razı olsun canım ben konuşayım bi bakayım dagıta bilirmiyiz
amin canım inşallah yaa rabbim hepimize nasip etsin
canım bilmiyosan dağıtman gerekicek yani eğer arkadaşların kabul ederse bende yardımcı olurum günde iki taneye kadar okurum yani
saol canım benim allah razı olsun şimdi günlerini nasıl yapacaz yani il günü 1 kişi bi tanemi okuyacak ikinci gün 2 tane 3 cü gün 3 tane dagıttımız kişilerede gün mü vereez sen şu gün oku sen şu gün oku diye nasıl yapcezz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?