Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Tamam canım bi knuşayım mryem süeresini ve 500 yainide dagıtacaz inşalah bu hafta gidecem görüşmeye hocalarıyla hayırlısı inşallah laptopu kurut hemen canım kurutma makinasıyla inşallah bişey olmazz aleynadan halenn ses yokkk

azra kız kaldık başbaşa kuzum
anlat bakalım yaa bişey sorucam sen hiç tüp filan denedinmi canım ?kusura bakma hatırlamıyorumda

aaa canım negüzel yaa demek YASİNDE okuycaksınız
RABBİM vesile kılsın inşallah hemen gelsin bebişin göbüşüne

azra kız kaldık başbaşa kuzum
anlat bakalım yaa bişey sorucam sen hiç tüp filan denedinmi canım ?kusura bakma hatırlamıyorumda

1 sefer denedim canım süleymanyede tutmadı başkada denemedimm eyer imkanım olur yaparsam bu sefer özelde denerim başkada deneyemem zaten çok külfetlii maddi açıdan (((

abla ya başka topikte hikayesini anlatmış bi kız onu okuyodum takıldım kaldım
hımm hamişmi kalmış canım ?
1 sefer denedim canım süleymanyede tutmadı başkada denemedimm eyer imkanım olur yaparsam bu sefer özelde denerim başkada deneyemem zaten çok külfetlii maddi açıdan (((

canım yaa hayırlısı olsun inşallah hiçbişe gerek kalmadan gelir minişin
ALLAH yardımcımız olsun yaa işimiz çok zor kuzum ama burdan haykırıcaz birgün inanıyorum

aaa canım negüzel yaa demek yasinde okuycaksınız
rabbim vesile kılsın inşallah hemen gelsin bebişin göbüşüne

amin canım inaşllahhh bakalım ramazanda zor olur falan demezlerse başlarlar inşallah rabbim duysunn kuzum seslerimizi dualarımızı yollasın bebişlerimizi en hayırlılarından en saglıklılarından en imanlılarından anne baba sözü dinleynlerden nasippp etsin rabbimmm bu mübarek günlerde duysun sesimizi rabbimm inşallahhhhhhhhhhh

inşallah kuzum inşallah hepimiz hamişş kalırızda bburda halaylar çekeriz mutluluktann aglarızz heimize yaşattsın rabbimm tezz zamandaaa hayırlısıyla

olsun canım olmadı ramazandan sonra başlarsınız
allahım duysun sesimizi inşallah :Saruboceq:

KIZLAR BEN KAÇIYORUM EŞİM YATTI BENDE MUTFAGI DÜZLEYİM GELİYİM DEDİM ADAM YARI UYKUSUNU ALDI KIZICAK YİNE BANA

HERKESE İYİ GECELERopuyorumnanaktan

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
TURKUAZ.......................................................................................11 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS

DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
AZRAPERİ34...................................................................................15 AĞUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84............................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ...................................................4 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
azra senin gününe cok varmı belki hiç gerek kalmaz tüpe bu ay kenilyinden gelir İNŞALLAH

valla canım günümü bilmiyomm ya 14 ü ya 15 emin deyilim canım inşallah kendilinden gelsin agzına saglık söyleyene deyil söyletene bak derlerr senin agzından rabbimin kulagına inşalah zor ihtimal ama rabbim büyükk o ol dese olmayacak yokk iki taşın arsından ot çıkarıyo kurban oldugum yumurtaya can veriyoo inşalah bizelerede evlat verir benim her iki tüpüm kapalı canımm yol yok yanii spermin yumurtaya ulaşmasına kediliginden olması mucizeee olur bakalımm kuyuya attık pamukları şifayı verecek olan yaradanım o ol derse şifa olacak vesile olacakk herşeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…