Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azra sen niye listede yoksun canım anlamadım
kendimi istemedin yoksa bizim unutkanlığımızmı?

valla bilmiyorum canımm bana hiç lstey yazalımmı diye sorulmadı sanırım belki ben atladım bilmiyorum sadece kimdi bilmem sormuştu ne zaman adetin diye bende gün takip etmiyorumm demiştimm canımm yazmıyorumm adet günlerimiki unutayımm diye hehehehe unutuyom unutkanlıgım çok var unutmak içinde yazmıyorum alında eskiden not alırdım negün oldugumu her gün de bakardım kaç gün var diye sonra başlardım kendimi dinlemeye ay kasıgım agrıdı acaba bişeymi var ay 2 gün kaldı acaba hamilemiyim 2 3 damla bişey gelse günümden önce acaba üstünemi görüyomm diye kurardımda kurardım canım bu hani anlatmıştım hastande hamilesiniz olayından sonra bıraktımm yazmıyorum o günü beklemek daha çok stress yapıyor insanda

bide laptopta pc kadar hızlı deyilim canım yazılar eksik oluyo görebildiklerimi tekrar düzeltiyom derken vakit geçiyo pc de daha hızlı oluyo ama üşeniyom yaw sandalye tepesinde belim agryo bide gıçımm otur otur bunda uzanıyom en azından hehehehe

Azram anladım kuzum ben inanki seni listede görmeyince şaşırdım neyse ekledim seni inşallah hemen hamişlere terfi edersin
haklısın aslında bende takip etmiyorum zaten geç olduğum için insan stres oluyo neyse sen kusurumuza bakma olurmu canım

estafurullah kuzumm ne kusuruu aşkolsunnn kuzum bu arada gündogmadandan haber varmı merak ettim geldimiii

Canım gündoğmadan hamile çok şükür

evet okudum ondan merak ettim geldimi diye canım rabbim kucagına almayı nasip etsinn inşallahhhhhh darısı bizlere olsun kaçalım canımm bizde gölzerimm kapanıyooo hepten ikimiz yapak kapanışıı bu gece iyi bak kendine canımmm hayırlı geceler saglıkla ve sevgiyle kall çok öptüm canımmm

Canım ordamısın ben çıkıyorum olurmu çok öptüm seni
allah rahatlık versin
rüyanda bebişini gör inşallah

aminn canımmm inşalahh sende hem rüyanda hemde kucagında görürsünnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh öptüm senii bende sana vedayı yazarken sende bunu yazmışınn kuzumm hayırlı geceler tekrardan kuzumm

amin inşallah bidenem
AMİNN AMİN AMİN
inşallah azracığımm
haklısın takmamaya çalışıyorum
gelin bidenem size kek kurabiye börek yaparım
şeker de var çayda var sempatiksalakcinni
ZORX için dua listemiz
AZRA..................20
EBRAR...............30
PORTİ.................30
EZGİM.................20
DERİN.................30
SAMYELİ............20

bende 20 tane alayım kuzum
eğer dağıtamazsan eksik kalırsa alırım

bu arada herklese günaydın
güzel bi gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkeslere günaydınlarrr
kız eboşş,azraa dün bayağı kaynatmışsınız sizi gidi sizi,bu arada dünü telafi edicem size söz,kusura bakmayın emi...şey gibi oldu hee hani misafirliğe gidersin ev sahibi kapıyı açmaz,okuyunca bi an öyle utandım ki:kedi:
kuzularrr çaya haftaya bekliyorum inş annemde kalacağım zaman akşam hem çayımızı içer hem de bolbol kaynatırız,evimde net yok çünkü....
yaa kızlar birde bişe sorucam,yeni doğan bi bebek gözleriyle bişeyleri ne zaman takip etmeye başlar biliyor musunuz???

aminnnn inşaallah,Allah kabul etsin
benim kırmızılar geldi,sağolsun hiç hayal kurmamı bile nasip etmiyor yani:sinifsinif:
9 eylül gelmeyesice günüm kızlarrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…