Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tamam kuzum sanada yazıyorum 20 tane
sanada güzel birgün olsun herşey güzel gönlünce olsun
buarada biara konuşalım olurmu msnden canım
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kız yazdığını okuduğumda koptum inanki kıyamam sana niye utanıyonki uykuya kalmışsın işte telafi ederiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım genelde 1 aya kalmadan takip edenler var belli olmuyo yani hayırdır kzum?
Allah razı olsun hepinizden
sendende tatlım iyisin inşallah 12 gün sonra müjdeyle dön aramıza
aminnnn inşaallah,Allah kabul etsin
benim kırmızılar geldi,sağolsun hiç hayal kurmamı bile nasip etmiyor yani:sinifsinif:
9 eylül gelmeyesice günüm kızlarrrr

yapmaya üzüldüm canım neyse hayırlısı gelmeside güzel inanki benim gibi değilsin çok şükür

ZORX için dua listemiz
AZRA..................20
EBRAR...............30
PORTİ.................30
EZGİM.................20
DERİN.................30
SAMYELİ............20
YELİZ.................20
BONCUK............30
DERDA...............20
ZORX..................50
MİRAGE..............20

kızlar çarşamba akşamı duasını yaparız inşallah .okumak isteyen bildirirse sevinirim

Son düzenleme:
slm kızlar ay yeni gördüm ay ve duygulandım benimm için duaya başlandığını görünce saolun kızlar okuyan herkesten Allah razı olsun eğer eksik çoksa bende söyleyim etrafimdeki insanlara..

saol ebrarım hoşbulduk cnm napıosun keyifler nasıl?

portakalım hayatım sen napıon kuşum?

slm kızlar ay yeni gördüm ay ve duygulandım benimm için duaya başlandığını görünce saolun kızlar okuyan herkesten Allah razı olsun eğer eksik çoksa bende söyleyim etrafimdeki insanlara..

canım yaa kıyamam tabiki okuycaz yaa burda nezamandan beri arkdaşız ve hepimizde aynı dertteyiz malesef inşallah vesile olur canım .biz duamızı edelimde gerisini RABBİM bilir artık .canım şuanda çok eksik yok .duruma göre ayarlarız olurmu opuyorumnanaktan

PORTİM tadını çıkar canım dinlen bol bol
çalışma hayatı çok zor bende 12 yıl esnaflık yaptım .sonunda evimdeyim :))

saolun kızlar bende eski işyerine geldim şimdi ordayım arkadaşım ben 100tane okurum dio eğer oluyosa çoksa daha az okusun ebrarcım ona göre söylüycem kıza tedavidede sadece takip ve
iğnedeyiz cnm şuanda 1 aydır aşılamaya niyet ediyorus ve kalıo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…