Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
ASİ.................................................................................................23 TEMMUZ
SEYDAM.........................................................................................29 TEMMUZ
YELıZ.............................................................................................30.TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
UGURBONCUGUM..........................................................................6 AGUSTOS
PELİN..............................................................................................12AĞUSTOS
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
KARDELEN.....................................................................................15 AGUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
SAMYELİ 26....................................................................................16 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84............................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ...................................................4 EYLÜL
TURKUAZ....................................................9 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
CANIM ŞUANDA 93 EKSİĞİMİZ VAR
OKADAR ÇOK OKUMASIN NEKADAR ÇOK KİŞİDEN DUA ALIRSAK OKADAR İYİ
OYÜZDEN İSTERSEN SEN 50 VER ONA GERİSİNİDE OKUMAK İSTEYEN OLUR BELKİ
HAYIRLISI OLSUN CANIM İNŞALLAH GELİR MİNİŞİN BUAY
Tamam canım dağıtırız onu ,tamamlarız opuyorumnanaktan

OKEY TATLIM opuyorumnanaktan

boncukkkkkkkkkkk nerdesin liste elden gidiyo yaa mahvediyorum emeklerini gelde bir el at şu listeye kuzum kaydirigubbakcemile3

ebrar_53 tşk ederim ben de iyiyim çok şükür. Aranıza yeni katıldım. Benimde dileğim tabiki anne olmak Rabbim nasip ederse :)

ZORX için dua listemiz
AZRA..................20
EBRAR...............30
PORTİ.................30
EZGİM.................20
DERİN.................30
SAMYELİ............20
YELİZ.................20
BONCUK............30
DERDA...............20
ZORX..................50

kızlar çarşamba akşamı duasını yaparız inşallah .okumak isteyen bildirirse sevinirim

canım topiğimizede KKYADA hoşgeldin
inşallah olursun canım hepimiz oluruz
nezamandır bekliyosun biraz anlat kendini canım

Ben Bursa'da oturuyorum. 4 yıllık evliyim. Önceleri korunuyordum tam anlamıyla 6 aydır deniyorduk olmuyordu. Dr. a gittik eşimle. Hormon testi yapıldı. TSH hariç bütün değerlerim güzeldi. Rahim temiz yumurtlama gayet sağlıklı dedi. TSH için bir dr.a gitmemi önerdi doktor. Gittim, zehirli guatr varmış meğer Oyüzden hamile kalamıyosun dediler. Bekliyoruz bakalım şimdi ilaç tedavisi başladı

Peki siz ebrar_53 ?

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............??
yeliz................1000
ezgi.................100
azra.................100
elif....................50bitti
hatice...............350bitti

Son düzenleme:

canım hatırladım galiba sen dünde uğramıştın çünkü cevap yazmıştım sana
bende tiroit sorunum var ilaç kullanıyorum
ben 10 yıllık evliyim ilk baştan beri istiyoruz 3 düşüğüm var canım ayrıca bene pıhtılaşma problemi var onunda tedavisini oluyorum .allah hepimizin yardımcısı olsun

kaydirigubbakcemile5,abla eltimin bebiş dün doktor ışığı takip etmiyor demiş bugün emar çekilecek,çocuk kaçgündür hiç ağlamıyormuş ya habire gözü seyiriyor birde:çok üzgünüm: bende alabilirim eksik varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…