canım hatırladım galiba sen dünde uğramıştın çünkü cevap yazmıştım sana
bende tiroit sorunum var ilaç kullanıyorum
ben 10 yıllık evliyim ilk baştan beri istiyoruz 3 düşüğüm var canım ayrıca bene pıhtılaşma problemi var onunda tedavisini oluyorum .allah hepimizin yardımcısı olsun
kaydirigubbakcemile5,abla eltimin bebiş dün doktor ışığı takip etmiyor demiş bugün emar çekilecek,çocuk kaçgündür hiç ağlamıyormuş ya habire gözü seyiriyor birde:çok üzgünüm:
bende alabilirim eksik varsa
evet ben dün de uğradım pek kimse ilgilenmediZaten kendimi yalnız hissettiğim için buradayım. Arkadaşlarla sohbet eder, dertleşir kafa dağıtırım dedim ama... Hatta dün özel msj atmak istedim size ebrar_53 fakat yeni üye olduğum için atamıyormuşum
Bana karşılık verdiğiniz için tşk ederim size.
portakalım denizemi gidiyosun kuşum buarada bizim topikte kimse yok kuşum okuyan olurmu sence ordan yoksa ben dağıtayımmı burdan duayıu?
canım hoşgeldin,umarım dileğin en kısa zamanda gerçekleşirevet ben dün de uğradım pek kimse ilgilenmediZaten kendimi yalnız hissettiğim için buradayım. Arkadaşlarla sohbet eder, dertleşir kafa dağıtırım dedim ama... Hatta dün özel msj atmak istedim size ebrar_53 fakat yeni üye olduğum için atamıyormuşum
Bana karşılık verdiğiniz için tşk ederim size.
yaaa kıyamam ben yaa allahım inşallah bişey yoktur yaa
off çok üzüldüm şimdi inanki allahım yardımcıları olsun
kuzu sen adet olmadınmı ?
[ı]20 tane mirage yaz canım[/ı]
[ı]23 tanede vercem birine ok[/ı]
canım hoşgeldin,umarım dileğin en kısa zamanda gerçekleşir
inş ablam ya,iş hamile kalmakla asla bitmiyor hep diyorum
sağlıkla dünyaya getirmek,onu yetiştirmek falan çok önemli
hasta oldum abla malesef,sağ bacağıma kramp vuruyor sinirden çatlıcam zaten yaasırnaşık şey
Liste tamam ebrarcım kimseye verme ama okumak isten varsa kendinden ve benden 10 ar tane verebilirsin
turkuaz hoşbuldum tşk ederim.
ebrar_53 bana da dua verirseniz sevinirim.
canım ozaman sana 20 tane vereyim diğer arkadaşlardan eksiltirim
yanlız yarın akşama kadar bitirirsin değilmi canım
yarın akşam duası varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?