Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

abla arapçam o kadar iyi değil ben yapabileceğimi sanmıyorum,bu arada yeni dank etti ben hastayken nasıl dua okumayı düşünüyorum çok merak ettimsempatiksalakcinni
turkuaz hoşbuldum tşk ederim.

ebrar_53 bana da dua verirseniz sevinirim.
rica ederimkaydirigubbakcemile2

bitiririm hiç merak etmeyin.
peki ozaman sen çıkıyorsun seni oyalamayayım görüşmek üzere. her zaman gelirim tabiki çok sevdim KK nü ve sizleri.
tamam canım çok saol ağzına sağlık
görüşmek üzere çok memnun oldum opuyorumnanaktan
abla arapçam o kadar iyi değil ben yapabileceğimi sanmıyorum,bu arada yeni dank etti ben hastayken nasıl dua okumayı düşünüyorum çok merak ettimsempatiksalakcinni

rica ederimkaydirigubbakcemile2

anladım canım sanki benim çok iyide yavaş yavaş okuyom işte
buarada onun için sormuştum zaten adetliyken nasıl olcak bende merak ettim kaydirigubbakcemile3
neyse sonrakilerde kuzum hadi öptüm

görüşürüz canım opuyorumnanaktan
kolay gelsin sana...

ben okudum tatlım zor arkadaşımın duasını
tamam tatlım konuşalım ben artık akşamları gelemez oldum kociiş oyun takiğ ediyo pc de
yeliz okudu 20 tane
inşallah bu ay yüzün güler tatlımm
YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500
derda.................500
pelin.................50
derin.................??
turkuaz.............??
yeliz................1000
ezgi.................100
azra.................100
ebrarım diğer topikden ipek arkadaşım 50 tane
hatice arkadaşım 350 tane okudu
sana zahmet ekle tatlım listeye
allah esirgesin kuzum inşallah önemli bişiyi yoktur sabının
bitiririm hiç merak etmeyin.
peki ozaman sen çıkıyorsun seni oyalamayayım görüşmek üzere. her zaman gelirim tabiki çok sevdim KK nü ve sizleri.
hoşgeldin aramıza gülşahh

benim şimdilik çıkmam gerekiyo işlerim var
gene gelecek bennn

selamun aleyküm arkadaşlar. Nasılsınız.
aleykümselam canım hoşgeldin
erken dogmuştu dimi yavrum ya RABBİM şifaversin tez zamnda İNŞALLAH

selam yeliz nasılsın görüşemiyoz coktandır

YUSUF SURESİ Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir

kızlar dolaşırken gördüm sizlede paylaşayım dedimm okuyun sizde rabbm büyük vesile olurr inşallah ben başlıcam bu gün inşallah kırmızı kart çıkmadan bitiririm (kuran okumayı bilmedigim için arapça türkçe okuyacam (((( rabbim kabul eder inşallah

Bİ KAÇ SEFER YAZAYIMMKİ HEPİNİZ GÖRÜN KUZULAR ŞİFA OLSUN İNŞALLAH YUSUF SURESİ Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir

kızlar dolaşırken gördüm sizlede paylaşayım dedimm okuyun sizde rabbm büyük vesile olurr inşallah ben başlıcam bu gün inşallah kırmızı kart çıkmadan bitiririm (kuran okumayı bilmedigim için arapça türkçe okuyacam (((( rabbim kabul eder inşallah

YUSUF SURESİ Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir

mrb kızlar nasılsınız,,,,ayy nasıl bunaldım anlatamam. Afedersiniz ama iç çamaşırama kadar sırılsıklam oldum...

merhaba canım hoşgeldin nasılsın kız bende aynen öyle kaç sefer üst deyiştim şimdi açacam klimayı camları kapatıp valla dayanılcak gibi deyill açtım ev hava alsın ama daha beter sıcak giriyooo

Selam kızlar nasılsınız...ebrarım ben yelızın duasını okudum canım haberın olsun daha fazla okurdum ama bugunden sonra esımın yanında calıscam vaktım olmıycak fazlada gıremıycem merak etmeyın hepınızı kocaman opuyorum... bu arada bılgısayarda bu sefer ınternet acılmıyo ne sanssızım neyse hayırlısı olsun herseyın... allaha emanet olun gorusmek uzre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…