Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah canım ama belirtiler gelecek diye gösteriyor. nasıl şişti karnım patlayacak şimdi...

bende bekliyom ama henüz belirti yok bide ne zamandı günüm unuttumm hahaha aman gelene gelme diye meyiz demi kuzumm napalımm gelirr geldigi gibide giderrde bidahada gelmezz olsunn inşallahhh benimde karnım şiş görsen 6 aylık gibiyimm hahahaha

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............100
yeliz................1000
ezgi.................100
azra.................100+100
elif....................50bitti
hatice...............350bitti

Son düzenleme:
yelizcime bende gelem kız,,, yanına börek yaparım....

gel kuzum gel gelde akşam olanı gördün demi turkuazz uyuya kalmışş bizde kapılarda kaldıkk insan misafir çagrıp uyurmu kuzummm biri deyo şekerim yok biri uyuyo kapıda bırakıyo bakalım yelizin ne mazereti olacak oda suyum yok demez inşallah hahahaha böregi neli yapacan kuzum

selam kızlar ben geldim belli olmuştur gerçi benden önce listelerim geliyo :))
PELİNİM saol kuzum ağzına sağlık rabbim kabul etsin .sanada kolaylıklar diliyorum bu sıcakta allah yardımcın olsun

kız kuzumm hoşgeldinnnn nasılsın aşagıda neden göremiyom ben sizi kuzum bi pelini görüyomm yoksam ben körmüü oldumm kuzummmm

ZORX için dua listemiz
AZRA..................20bitti
EBRAR...............30
PORTİ.................20
EZGİM.................20
DERİN.................30
SAMYELİ............20
YELİZ.................20bitti
BONCUK............20
DERDA...............20
ZORX..................50
MİRAGE..............20
GÜLŞAH..............20

kızlar çarşamba akşamı duasını yaparız inşallah .okumak isteyen bildirirse sevinirim

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim belli olmuştur gerçi benden önce listelerim geliyo :))
PELİNİM saol kuzum ağzına sağlık rabbim kabul etsin .sanada kolaylıklar diliyorum bu sıcakta allah yardımcın olsun

aleyküm selam kuzum tekrar hoşgelmişinn sefalarr getirmişinnnnn nasılsan iyimisan hoşmusan dolumusan boşmusann hahahaha ayoll çokk sıcakkkkkkkkkkk yanıyozzzzz

kız kuzumm hoşgeldinnnn nasılsın aşagıda neden göremiyom ben sizi kuzum bi pelini görüyomm yoksam ben körmüü oldumm kuzummmm

bilmemki kuzum ben burdayım allah korusun delüüüüüüüüüüüüüü
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
belki şimdi daha iyi görürsün
buarada paylaşımın için saol yanlız biz görelim diye birkaç kez yazıyosunya editörlerden uyarı gelebilürrr haberin ola boshayallersmile

kuzum birazdan duşa gircem çıkınca yelizin tefriciyele zorun duasını okurum okundu yazabülüsün şimdiden canım

azram bugün biraz iş yaptım sonra abdestimi aldım namazımı kıldım sonrada çıktım balkona püfür püfür esiyo biraz tefrşiciye okudum şimdide çay demledim çayyyy haaa içiyorum gelirmisin?

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............??
yeliz................1000
ezgi.................100
azra.................100bitti
elif....................50bitti
hatice...............350bitti

nedenküne sayın edütörüm neden uyarsınküne benüüü kötü bişey yapmıyom edütör abiii arkadaşlarım kuzularım görsün paylaşımı diye yazıyom 3 4 seferrr idare ediver editör abimm saygılarrrr

neyli istersiniz böreği,,peynirli yapammı,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…