nedenküne sayın edütörüm neden uyarsınküne benüüü kötü bişey yapmıyom edütör abiii arkadaşlarım kuzularım görsün paylaşımı diye yazıyom 3 4 seferrr idare ediver editör abimm saygılarrrr
neyli istersiniz böreği,,peynirli yapammı,,,
azram bugün biraz iş yaptım sonra abdestimi aldım namazımı kıldım sonrada çıktım balkona püfür püfür esiyo biraz tefrşiciye okudum şimdide çay demledim çayyyy haaa içiyorum gelirmisin?
neyli istersiniz böreği,,peynirli yapammı,,,
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, samyeli26+, azraperi34+, turkuaz+, .asi.+, pelin67+
kızlar hoşgeldiniz
azram bugün biraz iş yaptım sonra abdestimi aldım namazımı kıldım sonrada çıktım balkona püfür püfür esiyo biraz tefrşiciye okudum şimdide çay demledim çayyyy haaa içiyorum gelirmisin?
kız tatlum kıymatlum şimdi ben tamam geliyom desem sen çayıı bitirirsin kuzummm hahahaha kısmetimmi yok ne kime çaya niyetlensek bişey çıkıyo ben habersiz gelem kuzum allah kabul etsin canım agzına saglıkk ohhh balkonda püfür püfürr iç bakalımm çayını afiyet olsun biz burda yanalım sen çay keyfi yapp kız kuzu bu kardeşşş nerrde neden gelmeyooo insan bi el sallar aradaaa demi amaa ya olmuyoo böyle kardeşummmm el salla el sallla el bullamazsann benii sallla kuzuuuu hahahaha
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen dediğimi dikkate alıver kuzum olurmu
ohhh ne güzel valla,, bende akşama yemekten sonra (bizim balkonumuz yok) termosa çay demleyeyim de parka gidelim..püfür püfür....
canım hepsinden olabilir ozaman sahurda sendeyiz bugece kaydirigubbakcemile3
buarada senin içinde dua yazdım kuzum yarına kadar okuyabilirsin değilmi?opuyorumnanaktan
ıspanaklı olsunn kuzum mümkünseee
buakşam duştan sonra okucam canım...
yaaa bi dur allah aşkına kopardın beni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nediyim ben sana allah iyiliğini versin iki tane bebiş versin :Saruboceq:
evet kardelene bende kızıyomda onun işide başından aşmış napalım idare edelim biraz
buarada seni sallıyamazki ağırsın kuzum :roflol::roflol::roflol::roflol:
valla öyle yap canım eniyisi durulcak gibi değil
daha 15 gün sürecekmiş bu şekilde orucu uykuya ancak tutturucaz yaa eyvahedigeldismile
kuzum nerem agırrr alt tarafı 65 kiloyum 65 kiloyuda sallayamazsa artıkk bişey dimem hahaha aminnn kuzummm inşallahh ikiz 3 üz versinde rabbim ben şikayetci deyilimm sanada ikiz versin inşallah oturmaya balkonda püfür püfür çay içmeye fırsatınn olmasınnnn onlarınn peşinde koşmaktannnnnnnnn AMİNNNNNNNNNN
ıspanaklıda yaparım,,,,kuzum.....olumunekankayizsmile
bakalım ben ilk gün napacam,,, yarın 2 tane de ölçüm var,,, bu sıcakta,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?