Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, samyeli26+, azraperi34+, turkuaz+, .asi.+, pelin67+
kızlar hoşgeldiniz
azra klimayı açtınmı yoksa bukadar enerjik olamazsın değilmi??
h.b cnım nasılsınz iyimisiniz..a.s.
azra klimayı açtınmı yoksa bukadar enerjik olamazsın değilmi??
allah kolaylık versin canım
yoksa sen içmimarmısın tatlım
mutfak,banyo filan
harbi kız bu enerjiyi nerden buluyorsun,,, ne içiyon kız sen. limonata mı, kolamı.. bizede söyle bizde içelim.....delikafadulden
h.b cnım nasılsınz iyimisiniz..a.s.
harbi kız bu enerjiyi nerden buluyorsun,,, ne içiyon kız sen. limonata mı, kolamı.. bizede söyle bizde içelim.....delikafadulden
ASİCİM sen nerelerdesin canım dua yazmıştım sana gelmeyince ben okudum .hayırdır canım sorun yok inşallah
kuzum yerimden kalka bilsem açacamdaa kalkamadım kalkıncada oturamam diye düşünüyom duşa falan gircemm afedersinn bi tarafımdan akıyoo terrr okadar yanii kız kuzu ben yaz kış ha böyleyimm az bişeyyy çatlaklık var bende sanırımm hahahahaha hşaka kız şaka çatlak deyülümm hafiftenn delüyümmm sanırımmm hahahaha kız kızım napimmm gülmeyii çokk seviyommm
iyiyiz şükür sen nasılsınnh.b cnım nasılsınz iyimisiniz..a.s.
aynen yaa hayırdır yoksam çaymı içiyosun delikafaduldendelikafadulden
hoşgeldin canım, nasılsın?
hep böyle ol canım yoksa hayatın kahrı çekilmezkuzum yerimden kalka bilsem açacamdaa kalkamadım kalkıncada oturamam diye düşünüyom duşa falan gircemm afedersinn bi tarafımdan akıyoo terrr okadar yanii kız kuzu ben yaz kış ha böyleyimm az bişeyyy çatlaklık var bende sanırımm hahahahaha hşaka kız şaka çatlak deyülümm hafiftenn delüyümmm sanırımmm hahahaha kız kızım napimmm gülmeyii çokk seviyommm
evet canım,, banyo ölçüleri alıyorum.. aslında mimarın , inşaat mimarı ama okuldan mezun olur olmaz buraya girdik,,,
Ben de geldim
evet canım inşaleykümselam canım hoşgeldin
erken dogmuştu dimi yavrum ya RABBİM şifaversin tez zamnda İNŞALLAH
aa bende bitince yapam bari,sağol canımcımYUSUF SURESİ Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir
kızlar dolaşırken gördüm sizlede paylaşayım dedimm okuyun sizde rabbm büyük vesile olurr inşallah ben başlıcam bu gün inşallah kırmızı kart çıkmadan bitiririm (kuran okumayı bilmedigim için arapça türkçe okuyacam (((( rabbim kabul eder inşallah
he ya hiç sormaa,kaçmam kuzum ayıp ettin yaawwkız turkuazz allah iyiligini versinnn demek suçlu hissettin kendini heee hahahahaha neyse üzülme kaçamıcan gelecez çayını içmeye
inş olmazsın cnm yaainşallah canım ama belirtiler gelecek diye gösteriyor. nasıl şişti karnım patlayacak şimdi...
kız yeliz sanada gelecek kuzum çaya sen gününü söyle yeterr turkuaz gibi uyuyup bizi kapılarda bırakma sakınn hahaha
bana niye gelmiyosun aşk olsunyelizcime bende gelem kız,,, yanına börek yaparım....
selam kızlar ben geldim belli olmuştur gerçi benden önce listelerim geliyo :))
PELİNİM saol kuzum ağzına sağlık rabbim kabul etsin .sanada kolaylıklar diliyorum bu sıcakta allah yardımcın olsun
hoşgeldin tatlımBen de geldim
buralardayım cnım ya fazla girmiyorum kk artık eskisi gibi bana dua yazdıgını görmedim cnım haberim yoktu...kk girdigim zaman bilmiyorumda dahada stresimi atacagım yerde daha cok moralim bozuluyor cocuk olayını cok konusulduug için kafama cok takıyorum bu sefer....rahatlayamıyorum anlıcam daha cok üzülüyorum ara ara giriyorum böyle daha iyi oluyor benim için bu ay mesela cok rahatım
hoşgeldin canımm sen yeniydin demi bu gün okudum yazılarını rabbim büyükkk verecekk hepimizee sabırrr etcezzz sonunda alcaz mükafatımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?