Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, samyeli26+, azraperi34+, pelin67+, fundabulut, turkuaz+, .asi.+, zorxx+

azra klimayı açtınmı yoksa bukadar enerjik olamazsın değilmi??

kuzum yerimden kalka bilsem açacamdaa kalkamadım kalkıncada oturamam diye düşünüyom duşa falan gircemm afedersinn bi tarafımdan akıyoo terrr okadar yanii kız kuzu ben yaz kış ha böyleyimm az bişeyyy çatlaklık var bende sanırımm hahahahaha hşaka kız şaka çatlak deyülümm hafiftenn delüyümmm sanırımmm hahahaha kız kızım napimmm gülmeyii çokk seviyommm

ASİCİM sen nerelerdesin canım dua yazmıştım sana gelmeyince ben okudum .hayırdır canım sorun yok inşallah

buralardayım cnım ya fazla girmiyorum kk artık eskisi gibi bana dua yazdıgını görmedim cnım haberim yoktu...kk girdigim zaman bilmiyorumda dahada stresimi atacagım yerde daha cok moralim bozuluyor cocuk olayını cok konusulduug için kafama cok takıyorum bu sefer....rahatlayamıyorum anlıcam daha cok üzülüyorum ara ara giriyorum böyle daha iyi oluyor benim için bu ay mesela cok rahatım

aman hep böyle ol canım....

hep böyle ol canım yoksa hayatın kahrı çekilmez
buarada senin kocişinde yaşlanmaz böyle matrak karısı olduğu için
evet canım,, banyo ölçüleri alıyorum.. aslında mimarın , inşaat mimarı ama okuldan mezun olur olmaz buraya girdik,,,

negüzel canım ben evimi yaptırırken bizde mimarla anlaşmıştık bana çok keyifli bir işmiş gibi gelmişti
gerçi biraz uğraştırmıştım onu ama kafama yatmayıncada olmuyo işte
canım allah yardımcın olsun yinede insanlarla uğraşmak zor

aleykümselam canım hoşgeldin

erken dogmuştu dimi yavrum ya RABBİM şifaversin tez zamnda İNŞALLAH
evet canım inş

aa bende bitince yapam bari,sağol canımcım
kız turkuazz allah iyiligini versinnn demek suçlu hissettin kendini heee hahahahaha neyse üzülme kaçamıcan gelecez çayını içmeye
he ya hiç sormaa,kaçmam kuzum ayıp ettin yaaww

inşallah canım ama belirtiler gelecek diye gösteriyor. nasıl şişti karnım patlayacak şimdi...
inş olmazsın cnm yaa
kız yeliz sanada gelecek kuzum çaya sen gününü söyle yeterr turkuaz gibi uyuyup bizi kapılarda bırakma sakınn hahaha

yelizcime bende gelem kız,,, yanına börek yaparım....
bana niye gelmiyosun aşk olsun
selam kızlar ben geldim belli olmuştur gerçi benden önce listelerim geliyo :))
PELİNİM saol kuzum ağzına sağlık rabbim kabul etsin .sanada kolaylıklar diliyorum bu sıcakta allah yardımcın olsun

hoşgeldin eboşşş

hoşgeldin tatlım

canım öylede girsende girmesende benim hep aklımda oyüzden ben burda daha çok rahatlıyorum .tabi herkes farklı tatlım .olsun görmemişsindir tabi yoksa okurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…