Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet yaşlanmaz valla hehehehehe bende yaşlanmam demii kızzzz hahaha

ehh işte cnım cokta iyi degilim iyi olmaya calışıyorum...hala regl olmadım kafayı yicem ...ilacımda bitti gelmedi
canım kaç gün olduki
ilaç bitince 10 gün içinde oluyosun endişelenme
evet canım inş

aa bende bitince yapam bari,sağol canımcım
he ya hiç sormaa,kaçmam kuzum ayıp ettin yaaww

inş olmazsın cnm yaa

bana niye gelmiyosun aşk olsun

hoşgeldin eboşşş

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbuldummmm

h.b azraperi34 evet ben yeni geldim buraya :)
İnş. en kısa zamanda biz de anne oluruz.
ebrar_53 nasılsın :)
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın?
buarada ismimizle hitap edebilirsin mesela kızlar bana ebroş der sende diyebilirsin yani opuyorumnanaktan
evet yaşlanmaz valla hehehehehe bende yaşlanmam demii kızzzz hahaha
yok yok hayatta sen kim yaşlılık kim kuzum
kızlar ben çıkıyorum
öpüyorum sizi....

tatlım kolay gelsin görüşürüz öptümmm

iyiyiz şükür sen nasılsınn
h.b cnım saol idare ediyoruz işte

hoşgeldin tatlım

canım öylede girsende girmesende benim hep aklımda oyüzden ben burda daha çok rahatlıyorum .tabi herkes farklı tatlım .olsun görmemişsindir tabi yoksa okurdun

belkide bana öyle geliyordur cnım ama daha kötü oluyorum nedense olumlu şeyler gördügüm zaman hemen aaa böyleymiş bak onunda olmuş diyorum hemen bir umutlanıyorum sana hayal kırıklıgına ugruyorum....bu ay doktorumda tayin dolayısıyla ayrıldı hastaneden doktor degiştirmem gerek kime gidicem hiç bilmiyorum ....erkek doktorada hiç gitmek istemiyorum valla akıl verin bana kızlar napayım sizce

canım valla haklısın ama eldende bişey gelmiyo
ben burda olduğumda yanlız olmadığımı düşünüyorum .bide hamile çıkınca aramızdan işte ozaman çok daha fazla mutlu oluyorum.
ya doktor işi zor bende çok direniyodum erkeğe gitmem diye mecbur kalınca gidiliyo ama

bayan arkadaşlarım var sürekli erkege git diyrlar ...hep erkek doktor daha iyi ilgili oluyor daha başarılı diyorlar kafam karışıyor...regl döneminde kont olmak cok zor olucak bayanda bile cok utanıyorum nasıl alışırım hiç bilmiyom ....her muayene vajinal oluyor tedavi sürecinde offf offffffmafoldumbenmafoldumben

allasennn yavaş yazın kızlar yaaaa
akannehir
yetişemiyorum sizeeee
:roflol::roflol:
valla haklısın hep azranın yüzünden hatunda bi enerji varki naniknanik

öyle malesef ama dedikleri gibi erkekler biraz daha tecrübeli oluyolar
napalım kader yaa ben ilk tüp tedavimde gitmiştim adetli adetli muayene oldum ama adam hiç bakmıyo eli aışmış ultrasonu sokuyo sonra ekrana bakıyo .ayy napalım mecbur işte

bu arada bu zehirli guatr için ilaçla tedavi başlattı dr. bana ne kadar sürer bilgisi olan var mı?
çok merak ediyorum. Bu şekilde ilaç kullanırken korun dedi dr. düşük olabilir dedi of yaaa ne zaman bitecek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…