hep böyle ol canım yoksa hayatın kahrı çekilmez
buarada senin kocişinde yaşlanmaz böyle matrak karısı olduğu için
negüzel canım ben evimi yaptırırken bizde mimarla anlaşmıştık bana çok keyifli bir işmiş gibi gelmişti
gerçi biraz uğraştırmıştım onu ama kafama yatmayıncada olmuyo işte
canım allah yardımcın olsun yinede insanlarla uğraşmak zor
canım kaç gün oldukiehh işte cnım cokta iyi degilim iyi olmaya calışıyorum...hala regl olmadım kafayı yicem ...ilacımda bitti gelmedi
evet canım inş
aa bende bitince yapam bari,sağol canımcım
he ya hiç sormaa,kaçmam kuzum ayıp ettin yaaww
inş olmazsın cnm yaa
bana niye gelmiyosun aşk olsun
hoşgeldin eboşşş
kızlar ben çıkıyorum
öpüyorum sizi....
saol tatlım ben iyiyim sen nasılsın?h.b azraperi34 evet ben yeni geldim buraya :)
İnş. en kısa zamanda biz de anne oluruz.
ebrar_53 nasılsın :)
yok yok hayatta sen kim yaşlılık kim kuzumevet yaşlanmaz valla hehehehehe bende yaşlanmam demii kızzzz hahaha
kızlar ben çıkıyorum
öpüyorum sizi....
h.b cnım saol idare ediyoruz işteiyiyiz şükür sen nasılsınn
hoşgeldin tatlım
canım öylede girsende girmesende benim hep aklımda oyüzden ben burda daha çok rahatlıyorum .tabi herkes farklı tatlım .olsun görmemişsindir tabi yoksa okurdun
GÜLŞAHCIM sen kaç yaşındasın canım?
h.b cnım saol idare ediyoruz işte
belkide bana öyle geliyordur cnım ama daha kötü oluyorum nedense olumlu şeyler gördügüm zaman hemen aaa böyleymiş bak onunda olmuş diyorum hemen bir umutlanıyorum sana hayal kırıklıgına ugruyorum....bu ay doktorumda tayin dolayısıyla ayrıldı hastaneden doktor degiştirmem gerek kime gidicem hiç bilmiyorum ....erkek doktorada hiç gitmek istemiyorum valla akıl verin bana kızlar napayım sizce
canım kaç gün olduki
ilaç bitince 10 gün içinde oluyosun endişelenme
7gün oldu cnım ayın 3başladım ilaca alacım bugun bitti
tamam kuzum hadi güle güle bende çıkıcam birazdan yemek koyucamkızlar ben bi duşu alam duayı okuyam adam gelmeden kendimi burda bırakıyom işim bitince yazarımmm olarmııı
:1rolleyes:
Peki ebroş :kedi:
25 yaşımdayım ben. Sen ?
canım valla haklısın ama eldende bişey gelmiyo
ben burda olduğumda yanlız olmadığımı düşünüyorum .bide hamile çıkınca aramızdan işte ozaman çok daha fazla mutlu oluyorum.
ya doktor işi zor bende çok direniyodum erkeğe gitmem diye mecbur kalınca gidiliyo ama
:roflol::roflol:allasennn yavaş yazın kızlar yaaaa
akannehir
yetişemiyorum sizeeee
canım kaç gün olduki
ilaç bitince 10 gün içinde oluyosun endişelenme
7gün oldu cnım ayın 3başladım ilaca alacım bugun bitti
canım ilaç bugün bittiyse olmazsın daha
ilaç bitiminden sonra 10 gün içinde merak etme gelir kırmızılar yada bebiş gelir .benim arkadaşım söktürücü içerken kaldı hamile
canım saol
ben 32 tatlım yaa yaş kemale eriyo anlıyacağın :kedi:
bayan arkadaşlarım var sürekli erkege git diyrlar ...hep erkek doktor daha iyi ilgili oluyor daha başarılı diyorlar kafam karışıyor...regl döneminde kont olmak cok zor olucak bayanda bile cok utanıyorum nasıl alışırım hiç bilmiyom ....her muayene vajinal oluyor tedavi sürecinde offf offffffmafoldumbenmafoldumben
Ne kemalesi daha küçüğüz bizne varmış 32 de aaaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?