Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bu arada bu zehirli guatr için ilaçla tedavi başlattı dr. bana ne kadar sürer bilgisi olan var mı?
çok merak ediyorum. Bu şekilde ilaç kullanırken korun dedi dr. düşük olabilir dedi of yaaa ne zaman bitecek bu

canım valla okonuda pek bilgim yok ama ömür boyu kullanabilirsin
şuanda korun demesinin amacı bence değerlerinin yüksek olmasıdır yani düşük yapıyo değerlerin normale binince gerek olmaz korunmana .ben mesela tedaviye başlıycaktım tiroitim yüksek çıkınca iptal oldu malesef .şuanda gerçi normal değerlerdeydi yükselmediyse ben hala ilaç kullanıyorum

haklısın canımda bebiş olsa hiç düşünmem ama zaman geçtikce içimi korku sarıyo
inşallah çok daha beklemeden gelir

Canım bence öyle düşünme benim ablam daha doğrusu teyzemin kızı 38 yaşında ilk bebeğini doğurdu.
İnşallah bizler bu yıl bitmeden hamiş oluruz :1rolleyes:

Canım bence öyle düşünme benim ablam daha doğrusu teyzemin kızı 38 yaşında ilk bebeğini doğurdu.
İnşallah bizler bu yıl bitmeden hamiş oluruz :1rolleyes:

ayy negüzel allah bağışlasın
darısı bizlere amin canım yaa inşallah 2010 bitmeden göbüşler şişer :Saruboceq:

şimdi için birz daha rahatladı bak demek dogru erkek doktr daha tecrübeli ...peki kızlar size bişi sorucam bu doktorlar arasında rütbe olarak....uzm,opr,prof, oluyor bunların sıralamasını hiç bilmiyorum hangisi daha iyi diye .biliyormusunuz

ASİCİM zorxden sonra dua sırası sende haberin olsun yarın akşam onun duası var bi uğra olurmu
sonrada sana liste yaparız

Benim yüksek değil canım aksine düşük hipertiroid oluyomuş galiba düşük olunca normalden hızlı çalışıyo dedi. Eylül başında tekrar test falan yaptırcam ama normale dönse de hemen ilacı bırakmayız dedi. Bir müddet daha kullanıcakmışım, sonra bırakıcakmışım ve izlenicekmişim hap olmayınca ne oluyor diye :sinifsinif:

canım eniyisi proftur
opr dr ameliyat edendir onlarda iyilerdir ama
uzmanda doktorluktan sonra uzmanlık alanlardır
yanlış bildilendirmedim inşallah bende böyle biliyorum

anladım canım tam tersiz seninle
sen zayıfsındır ozaman bende kilo alıyodum şimdi durdu çok şükür
canım ben kaçtım sonra görüşürüz olurmu opuyorumnanaktan

eboş istediğin gibi hitap edebilirsin canım
azracım maşallah ya ne dinamiksin hee
bu arada gülsahs ilk geldiğin zzman ben sana yazmıştım görmedin sanırım... asla yanlış anlaşılmak istemem kafaya takarım birde...

ebrarcım 1 yemek tabağıda bana yollar mısın yaptığın yemeklerden
ben de mutfağa gitsem hiç fena olmayacak

haydi bakalım kolları sıva kolay gelsin canım opuyorumnanaktan çok öptüm seni.görüşmek üzere

turkuaz tabiki yazdın görmezmiyim. tşk ederim sana da aşk olsun sakın yanlış anlama pek kimse fark etmedi demek istedim ben canım sakın yanlış anlama çok üzülürüm :çok üzgünüm:

turkuaz tabiki yazdın görmezmiyim. tşk ederim sana da aşk olsun sakın yanlış anlama pek kimse fark etmedi demek istedim ben canım sakın yanlış anlama çok üzülürüm :çok üzgünüm:

yok canım ben sen görmedin diye üzüldüm,yoksa görsem mutlaka yazarım,yazamazsamda işte olduğum için kısa kısa yazarım hep
ben uzun sohbet edemiyorum malesef
hatta şuan çıkmak zorundayım,sizlere kolay gelsin Allah ağzınızın tadını bozmasın kızlar,hepiniz çok iyisiniz valla yaa iyi ki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…