Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bu arada adetliyken tefriciye okunuyor mu,oknuyor diye biliyordum ama yanlış olmasın...
benşimdiye kadar ancak 100 okuyabildim aasempatiksalakcinni

Oh bee ödüm koptu yanlış anlkadın da darıldın diye :)
ben okunmuyor diye biiyorum adetliyken ama yanlış bilgilendirmek istemem turkuaz. Sen iyi birisin. Çok sevdim burayı. iyiki gelmişim.
bende kaçıyorum tekrar görüşmek üzere.

yok cnm anlamadım merak etme:) sende öylesin ayrıca,iyisin yani:):)

slm kızlar nasılsınız bı bakım dedım gıremıyorum bırtürlü nete
canımm hoşgeldin nbrrr

amin canım cümlemizin ağzının tadı bozulmasın
kuzum adetliykende okunabiliyo

tamam canım sağolasın :)

yelızım adetlıyken okunamıyo bence bılmıyorum ama bende adetlıyım nezamana kadar bıtıcek bende okumak ısterım sana adetım bıtsın 2gün kaldı bıtmezse bende alıcam

öylemi boncuğum bizim diğer topikde okunmuştu tefriciye adetliykende okunabilir demişlerdi

ne zaman biter bilemiyorum boncuğumm daha çooookkkk varrrr kuzumm

kontrolüm cumartesi turkuazımm

boncuğumm valla ben de kara kara düşünüyorum 30 gün ne pişiricem diye

bu sıcaklarda hiç bişi yenmez oldu
bide bi kaç davet etmem gerekekn aileler var ne yapacağuz bakalım bu sıcaklarda

ben yetısırım ozaman yelızım sızeolumunekankayizsmilebenım adetlıyken okumak ıcıme sınmez ıkı güncük kaldı zaten el bırlıgıyle bıtırırız ınsallah:Saruboceq:

hatay usulü tepsı kebabı cok pratık tavsıye aderım kıslar ıftarlar ıcın cok güzel

oohh afiyet olsun kuzummm
öylemi boncuğum bizim diğer topikde okunmuştu tefriciye adetliykende okunabilir demişlerdi

ne zaman biter bilemiyorum boncuğumm daha çooookkkk varrrr kuzumm

ben en iyisi araştırayım bunu,ama ayet olmadığı için dua olduğu için okunabilir diye biliyordum bende ama araştırmadan bişe yapmıyım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…