sağol arkadaşım allah razı olsunnben yetısırım ozaman yelızım sızeolumunekankayizsmilebenım adetlıyken okumak ıcıme sınmez ıkı güncük kaldı zaten el bırlıgıyle bıtırırız ınsallah:Saruboceq:
evet bende öyle biliyorum ama haklısın kuzum araştırmak en iyisioohh afiyet olsun kuzummm
ben en iyisi araştırayım bunu,ama ayet olmadığı için dua olduğu için okunabilir diye biliyordum bende ama araştırmadan bişe yapmıyım en iyisi
öyle yelızım ama neyapalım allah kuvvet verır mısafırde bereketıyle gelır
sağol arkadaşım allah razı olsunn
evet bende öyle biliyorum ama haklısın kuzum araştırmak en iyisi
sevap işleyelim derken günaha girmeyelim tabe
boncuğum bayanlar genelde et sevmiyor zatenn
ağlama turkuazım gel bacım başımın üstünde yerin var
tek başına yapma iftarını
tamam tutişim opuyorumnanaktaneboş istediğin gibi hitap edebilirsin canım
azracım maşallah ya ne dinamiksin hee
bu arada gülsahs ilk geldiğin zzman ben sana yazmıştım görmedin sanırım... asla yanlış anlaşılmak istemem kafaya takarım birde...
aaa nedemek tatlım yollamazmıyım yaa feda olsun yemeklerebrarcım 1 yemek tabağıda bana yollar mısın yaptığın yemeklerden
ben de mutfağa gitsem hiç fena olmayacak
haydi bakalım kolları sıvakolay gelsin canım opuyorumnanaktan çok öptüm seni.görüşmek üzere
tamam kuzum onları ekledim okursalar bildirirsin yineebrarım ipek le hatice yi ekledinmi benim listeye kuzum
hatice arkadaşım daha okurum dedi okuyunca onuda bildiririm
KUZULAR ADETLİYKENDE OKUNUYO MUŞbu arada adetliyken tefriciye okunuyor mu,oknuyor diye biliyordum ama yanlış olmasın...
benşimdiye kadar ancak 100 okuyabildim aasempatiksalakcinni
BONCUK naber kuzum geçmişi okumadın galiba özledim seni hem listede seni bekliyoslm kızlar nasılsınız bı bakım dedım gıremıyorum bırtürlü nete
evet kuzu okunuyomuşamin canım cümlemizin ağzının tadı bozulmasın
kuzum adetliykende okunabiliyo
kuzu içine sinsin okunuyomuş okuyabilirsin yelizim için olurmuben yetısırım ozaman yelızım sızeolumunekankayizsmilebenım adetlıyken okumak ıcıme sınmez ıkı güncük kaldı zaten el bırlıgıyle bıtırırız ınsallah:Saruboceq:
tamam kuzu çok saol ekliycem 100 tane daha kız sen varya süpersin yirim seni opuyorumnanaktanyelizcim bana bi 100 daha yazın canım okuyayım şimdi çıkmam lazım kocişim gelmek üzere hatta kapı ha çaldı ha çalacak saçlarımı bilem taramadım gelmeden okuyam diye hehehe bitti şimdi kalkam tarayam saçlarımıda rabbim kabul etsin inşallah kuzum tez zamanda hayırlısıyla göbişini doldursun inşallahh
allah razı olsun azram diline sağlık
ebrarım gelince deriz ekler kuzumm
gelin bacım akşama bize inşallah kocişten pc yi alabilirimde mahçup olmam sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?