tamam canım sağolasın,bende sordum okunabiliyormuş :) iyi oldu valla okurum benkuzular salavatı tefriciye okunabiliyor hafız arkadaşım var bana gelmişlerdi oturmaya ben sormuştum ona okuna biliyor dedi adetliyken hatta süre varmı diye sordum hani tek yetişmez 1 haftada diye ben 1 haftada bitmesi lazım diye biliyordum hayır dedi niyetle başla oku ne zaman biterse öyle 1 haftada falan bitmesi şart deyil dedi yani sürede yok
sağolasın canım benimmamin inşallah turkuazım boncuğumm
sizlerede hayırlı ramazanlarr
güle gülee kıslarrr
opuyorumnanaktan
canım ablammm bende seni seviyorummtamam tutişim opuyorumnanaktan
seviyorum seni canım kardeşim
KUZULAR ADETLİYKENDE OKUNUYO MUŞ
ŞİMDİ ARAYIP ÖĞRENDİM
canim merhaba ben okurum seve seveKIZLAR ZORUN DUASINDA 20 EKSİK VAR
okumk isteyene verebilirim opuyorumnanaktan
tamam canım sağolasın,bende sordum okunabiliyormuş :) iyi oldu valla okurum ben
sağolasın canım benimm
etsin inşallah kuzum tez zamanda hayırlısıyla göbişini doldursun inşallahh
canim merhaba ben okurum seve seve
nasilsin?? neler yapiyorsun ?ben bayabi kosusturuyorum burayada giremiyorum izin sezonu malum kayinvalidem gitti geldi eltim gitti onlara yardima gidiyorum iste birbirlerimize cok yakin oturuyoruz yardim etmeden olmuyor malum bu arada oglusimde sürekli gezmek istiyor nasil aksam oluyor anlamiyorum inan kusura bakma dualarada katilamiyorum okuyup bitince yazarim canim öpüyorum
canım amin inşallah kuzum yaa opuyorumnanaktancanım ablammm bende seni seviyorumm
Allah o güzel yüreğinden ne diliyorsan sana nasip etsin en kısa zamanda inşş...:)
bende anneme geldimm yemeğimi yedim şimcikk,baktım kimse yok biraz oturup evime giderimm :) Allah'a emanet olun hayırlı ramazanlar hepinize
Allah bu mübarek günlerde ne dileğiniz varsa olmasını nasip etsinnnn hayırlısıyla :Saruboceq:
sagol canim seninde ramazanin mübarek olsunopuyorumnanaktan bu mübarek ayda rabbim dualarimizi kabul etsin bebeklerimizi tez vaKITTe yollasin ins malesef bana oruc yasak :gitme:bu ay metformine basladim yine kan sekerim yüksek oldugu icin uygun görmedi doktor gecen senede hamileydim tutamamistim:gitme: yine kismet olmayacak ne yapalim buda rabbimden sonra tutucam artik ins saglikla :Saruboceq:canım amin inşallah kuzum yaa opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin nasılsın?demek yoğunsun olsun canım keyfine bak yaa .oğluşunla bol bol vakit geçir canım .
ne kusuru seydam yaa ALLAH razı olsun herzaman okuyosun .tamam sen bitince bildirirsin ağzına sağlık şimdiden.
bende aynıyım canım sıcaklarla boğuşuyoruz çok fena canım .
RAMAZANI ŞERİFİNDE hayırlı olsun canım .opuyorumnanaktan
oooo kimleri görüyorum hoşgeldin kuzu naber?
artık merak etmeye başlamıştım
kızlar ii akşamlar.. hepinize ii ramazanlar olsun.. bende buakşam mukabeleye başladım.. netten takip ediyorum. anca bu saatte okuyabilcem.
ebrarcım buarada duamı okudum canım 20 tane... işaretlersin canım...
aleyna bizde seni çok merak ettiydik,meğer annenlerdeymişin,bidaha haber vermeden gitme bize,kızarız ha.klava:
rabbim kabul etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?