Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tamam canım sağolasın,bende sordum okunabiliyormuş :) iyi oldu valla okurum ben

amin inşallah turkuazım boncuğumm
sizlerede hayırlı ramazanlarr

güle gülee kıslarrr
opuyorumnanaktan
sağolasın canım benimm

etsin inşallah kuzum tez zamanda hayırlısıyla göbişini doldursun inşallahh[/QUOTE]

tamam tutişim opuyorumnanaktan
seviyorum seni canım kardeşim

KUZULAR ADETLİYKENDE OKUNUYO MUŞ
ŞİMDİ ARAYIP ÖĞRENDİM
canım ablammm bende seni seviyorumm
Allah o güzel yüreğinden ne diliyorsan sana nasip etsin en kısa zamanda inşş... :)

bende anneme geldimm yemeğimi yedim şimcikk,baktım kimse yok biraz oturup evime giderimm :) Allah'a emanet olun hayırlı ramazanlar hepinize
Allah bu mübarek günlerde ne dileğiniz varsa olmasını nasip etsinnnn hayırlısıyla :Saruboceq:

KIZLAR ZORUN DUASINDA 20 EKSİK VAR
okumk isteyene verebilirim opuyorumnanaktan
canim merhaba ben okurum seve seve
nasilsin?? neler yapiyorsun ?ben bayabi kosusturuyorum burayada giremiyorum izin sezonu malum kayinvalidem gitti geldi eltim gitti onlara yardima gidiyorum iste birbirlerimize cok yakin oturuyoruz yardim etmeden olmuyor malum bu arada oglusimde sürekli gezmek istiyor nasil aksam oluyor anlamiyorum inan kusura bakma dualarada katilamiyorum okuyup bitince yazarim canim öpüyorum

tamam canım sağolasın,bende sordum okunabiliyormuş :) iyi oldu valla okurum ben

sağolasın canım benimm

etsin inşallah kuzum tez zamanda hayırlısıyla göbişini doldursun inşallahh

canım ablammm bende seni seviyorumm
Allah o güzel yüreğinden ne diliyorsan sana nasip etsin en kısa zamanda inşş... :)

bende anneme geldimm yemeğimi yedim şimcikk,baktım kimse yok biraz oturup evime giderimm :) Allah'a emanet olun hayırlı ramazanlar hepinize
Allah bu mübarek günlerde ne dileğiniz varsa olmasını nasip etsinnnn hayırlısıyla :Saruboceq:[/QUOTE]
canım amin inşallah kuzum yaa opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin nasılsın?demek yoğunsun olsun canım keyfine bak yaa .oğluşunla bol bol vakit geçir canım .
ne kusuru seydam yaa ALLAH razı olsun herzaman okuyosun .tamam sen bitince bildirirsin ağzına sağlık şimdiden.
bende aynıyım canım sıcaklarla boğuşuyoruz çok fena canım .
RAMAZANI ŞERİFİNDE hayırlı olsun canım .opuyorumnanaktan

canım amin inşallah kuzum yaa opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin nasılsın?demek yoğunsun olsun canım keyfine bak yaa .oğluşunla bol bol vakit geçir canım .
ne kusuru seydam yaa ALLAH razı olsun herzaman okuyosun .tamam sen bitince bildirirsin ağzına sağlık şimdiden.
bende aynıyım canım sıcaklarla boğuşuyoruz çok fena canım .
RAMAZANI ŞERİFİNDE hayırlı olsun canım .opuyorumnanaktan[/QUOTE]sagol canim seninde ramazanin mübarek olsunopuyorumnanaktan bu mübarek ayda rabbim dualarimizi kabul etsin bebeklerimizi tez vaKITTe yollasin ins malesef bana oruc yasak :gitme:bu ay metformine basladim yine kan sekerim yüksek oldugu icin uygun görmedi doktor gecen senede hamileydim tutamamistim:gitme: yine kismet olmayacak ne yapalim buda rabbimden sonra tutucam artik ins saglikla :Saruboceq:
bu arada duayi okudum canim allah kabul etsin

sagol canim seninde ramazanin mübarek olsunopuyorumnanaktan bu mübarek ayda rabbim dualarimizi kabul etsin bebeklerimizi tez vaKITTe yollasin ins malesef bana oruc yasak :gitme:bu ay metformine basladim yine kan sekerim yüksek oldugu icin uygun görmedi doktor gecen senede hamileydim tutamamistim:gitme: yine kismet olmayacak ne yapalim buda rabbimden sonra tutucam artik ins saglikla :Saruboceq:
bu arada duayi okudum canim allah kabul etsin[/QUOTE]

canım yaa kıyamam geçmiş olsun rahatsızsın tabi tutamazsın inşallah seneye nasip olur
buarada ağzına sağlık ALLAH kabul etsin canım

oooo kimleri görüyorum hoşgeldin kuzu naber?
artık merak etmeye başlamıştım

hoşbulduk canım yaaa,dün gündüz çok yoğundum,akşamüstüde bi sünnet davetine gittik,sonra herifi çağırdsım,kimseyi tanımıyo ya,gelsin tanışsın diye,ordanda arkadaşların eşleri,hadi burdan sahile gidelim dediler,eve gelip,akşam namazını kılıp,pikniğe gittik,semaverde çay ve közde mısır,eve geldiğimizde saat birbuçuktu,güzel geçti yani,bugünde tabi dün okuyamadığım cüzler falan birikmişti,onları okudum,evi temizledim,yemek,kocaya hizmet derken anca gelebildim.
hepimizin ramazanı şerif ayı hayırlara vesile olsun,mübarek olsuyn inş.
sen nasılsın,duan yapılmış,rabbim kabul etsin,vesile kılsın bebişe inş.

kızlar ii akşamlar.. hepinize ii ramazanlar olsun.. bende buakşam mukabeleye başladım.. netten takip ediyorum. anca bu saatte okuyabilcem.
ebrarcım buarada duamı okudum canım 20 tane... işaretlersin canım...

aleyna bizde seni çok merak ettiydik,meğer annenlerdeymişin,bidaha haber vermeden gitme bize,kızarız ha.klava:

kardelenim iyi yapmışsınız canım değişiklik olmuştur
evet duam yapıldı inşallah vesile olur canım
seninde ramazanın hayırlı olsun inşallah bereketiyle gelir evlerimize bebiş getirir canım

samyelim ALLAH kabul etsin canım negüzel maşallah sana
dua içinde saol tatlım ağzına sağlık
gittinizmi parka çay içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…