- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
döver bak merdaneyle :))))delikafadulden
samyelim ALLAH kabul etsin canım negüzel maşallah sana
dua içinde saol tatlım ağzına sağlık
gittinizmi parka çay içmeye
sağol canım. senin nasıl gidiyor fıstığım. haftasonu baya iyi eğlenmişsin.. ohh ne güzel canım..
yok canım yaa gidemedik... anca eve gel yemek yap, bulaşık. ütüm vardı onu yap. mukabeleye başladım onu takip ettim. anca bu saat oldu. ramazanda artık zor biraz yaa,,
yok canım yaa gidemedik... anca eve gel yemek yap, bulaşık. ütüm vardı onu yap. mukabeleye başladım onu takip ettim. anca bu saat oldu. ramazanda artık zor biraz yaa,,
yok kız,haftasonu değil,pazartesi gece,evet eğlendik ama kcişim bütün gün uykusuzluktan delirmiş,bidaha erken yatcam diyo,sanki geç yatıyomuş gibidelikafadulden
ezgive derda gelmedi dualarını nasıl haber vericez yaa
buarada derdayıda merak ettim inşallah iyidir kaçgündür oda uğramadı
peki canım bundan sonra haber veririm merakta komam sizialeyna bizde seni çok merak ettiydik,meğer annenlerdeymişin,bidaha haber vermeden gitme bize,kızarız ha.klava:
aleyküm selam canım sen nasılsınselam aleynacım,, nasılsın..
döver bak merdaneyle :))))delikafadulden
6azracım,hoş geldin,benim çay sıram ne zaman geliyo,gelmişken sahuruda yapar gideriz,ne yapim size?
ALEYNAM hoşgeldin canım nasılsın?
peki canım bundan sonra haber veririm merakta komam sizi
sende ugramıyon cadıııııııııı işlerin yogun galiba
aleyküm selam canım sen nasılsın
döver mi döver cadıııııııııııııııııııııı
çok ama çok hoş buldumKonuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, azraperi34+, samyeli26+, GulsahS+, kardelen5233+, aleyna84+
hoşgeldiniz kızlarrr
bizde her gece 12,30- 1 den önce uyuyamıyoruz. hele akşam 3 e kadar sıcaktan uyuyamadım. her sabah akşam erken yatcam diyorum ama olmuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?