Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sağol canım. senin nasıl gidiyor fıstığım. haftasonu baya iyi eğlenmişsin.. ohh ne güzel canım..

yok kız,haftasonu değil,pazartesi gece,evet eğlendik ama kcişim bütün gün uykusuzluktan delirmiş,bidaha erken yatcam diyo,sanki geç yatıyomuş gibidelikafadulden

ezgive derda gelmedi dualarını nasıl haber vericez yaa
buarada derdayıda merak ettim inşallah iyidir kaçgündür oda uğramadı

yok canım yaa gidemedik... anca eve gel yemek yap, bulaşık. ütüm vardı onu yap. mukabeleye başladım onu takip ettim. anca bu saat oldu. ramazanda artık zor biraz yaa,,

evet,bu ayda ibadetlere daha fazla sarılma zamanı,keyifler, bi kenara bırakcaz birazcık,bol bol kuranı kerim okuyalım inş.

yok canım yaa gidemedik... anca eve gel yemek yap, bulaşık. ütüm vardı onu yap. mukabeleye başladım onu takip ettim. anca bu saat oldu. ramazanda artık zor biraz yaa,,

doğru yaa çalışınca işleri akşam yapmak zorunda kalıyosun
sağlık olsun canım haftasonu gidersiniz iftardan sonra çay içmeye

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, azraperi34+, samyeli26+, GulsahS+, kardelen5233+, aleyna84+

hoşgeldiniz kızlarrr

yok kız,haftasonu değil,pazartesi gece,evet eğlendik ama kcişim bütün gün uykusuzluktan delirmiş,bidaha erken yatcam diyo,sanki geç yatıyomuş gibidelikafadulden

bizde her gece 12,30- 1 den önce uyuyamıyoruz. hele akşam 3 e kadar sıcaktan uyuyamadım. her sabah akşam erken yatcam diyorum ama olmuyor....

aleyna bizde seni çok merak ettiydik,meğer annenlerdeymişin,bidaha haber vermeden gitme bize,kızarız ha.klava:
peki canım bundan sonra haber veririm merakta komam sizi

sende ugramıyon cadıııııııııı işlerin yogun galiba
selam aleynacım,, nasılsın..
aleyküm selam canım sen nasılsın
döver bak merdaneyle :))))delikafadulden

döver mi döver cadıııııııııııııııııııııı

gülşahcım,hoş geldin,senin yazdığınıda bi göz görmüştüm ama çok acelem vardı,cvp veremedim,rabbim inş.tez zamanda kavuştursun bebişlerimize,şu mübarek ay hürtmetine.

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, azraperi34+, samyeli26+, GulsahS+, kardelen5233+, aleyna84+

hoşgeldiniz kızlarrr
çok ama çok hoş buldum canım benim bi bakınayım dedim
eşim çok yorgun hemen çıkıcam söz dedim. yatıyoruz biz. iyi geceler herkese. Ramazanı mübarek olsun tüm arkadaşların. Yarın görüşmek üzere.

bizde her gece 12,30- 1 den önce uyuyamıyoruz. hele akşam 3 e kadar sıcaktan uyuyamadım. her sabah akşam erken yatcam diyorum ama olmuyor....

ben erken yatsam bile,döne döne uyuyamıyorum ki,çok nadir uytkum gelir,bende aynen onla kaktım,ve baya bi k.k okudum,benimde gözlerim yorgun ama o uyudu,benim uyuyasım yok şimdilik,gerçi buraya gelmeninde etkisi var uyumak istemememe,özledim burayı,sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…