Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy canım bende daha dogrusu herkes aynı dertten muzdarıp bısden cok ınsalar merak edıyo hamılemıyız degılmıyız dıe sureklı soruyolar adet oluyorum ayy yınemı adet oldun dıolar delı oluyorum o zaman hele bır komsumuz var ya her gordugunde sorup duruyo neden olmuyokı acaba dıyp duruyo kendısını tam 7 yıl olmamıs sımdı ıkı tane bebegı var anlayıslı olması gereken yerde neler soyluyo pufff sınırlendım sımdı yne yaaa

emoş çok şey kaçırdın datlumm zemuszemus

hüüüüüü:sinifsinif: kızz acık durun motorunuz soğsunn ben tamm geçmişi okuyomm anaaa bi yeniliyommm bi sürü yazmışınızzzz aneammmmmmmmm deli olacamya beennnnnsempatiksalakcinnidelikafadulden

canım inşallah yaa benim derdimde o inanki..mafoldumben
off offf

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şapka yeni korunma yöntemi bebikler olursa deneriz haaa kaydirigubbakcemile3

yelızcıgım hayırlsıı olsun cnm ınsallah gelecek ay verırsın müjdeyı
yenı tarıh verıcekmısın cnm degıstırım
inşallah canımm...yeni tarihh 1 haziran olur sanırımm
ebrarcığım arada annemle sohbete dalıyorumm ondan yazamıyorumm

Son düzenleme:
benimki başımın etini yiyor şuan pc yi istedi bn vermedim şimdide yatalım yatalım die tutturuyo
hadi yaa :umursamaz:
benimki hala film izliyo bugün 3cüncü filmi bittimi oda der yatalım..

baksen patavatsıza alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sanki kendi yaşamamış bugünleri allah akıl versin bizede sabır..

he bende yazdıklarınızın çoğuunu okuyamıyomm okurkenn 4 sayfa eklenmiş oluyıo
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa arada nefes alalımmmm lütfennn lmazpuyorumnanaktan

benim kardeşim benden sonra evlendi şimdi yiğencağızım 1yaşına gircek daha göremedimde ya yaza görcem ancak ilk geceden hamile kalmış bizim gelin

ah yelizim yaa nediyim böyle insanlara biz kaç takla atıyoz kimsenin ruhu duymuyo mafoldumben
olsun canım sen anneciğinle konuş tabi nekadar daha kalıcak sende ?bol bol hasret giderin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…