herkesın kocısı nerde bütün hatunlar burdaaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
ayy cidden yaa insanların bize ettikleri saymakla bitmiyo kıslar..düşüncesizlik işte..düşündüklerinden konuşsalar bile sinir oluyosunuz dimi...yani ben bebek konusunu kafama takmıyorum insanların benim hamile olup olmadıgımı taktıgı kadar...bide en uyuz oldugum mesela soruyo ya birisi varmı bişey..ama o soru başka şekil hiç sorulmaz "VAR MI BİŞEYYY!!!" yok diyorum...acır gibi "olsun olsun gençsiniz daha"akannehir
yaa ben gocunmuyom mübarek sana noluyoooo:mymeka:
emoş çok şey kaçırdın datlumm zemuszemus
kızlar dıs agrısına ne ıyı gelır bılen varmı
herkesın kocısı nerde bütün hatunlar burdaaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
canım inşallah yaa benim derdimde o inanki..mafoldumben
off offf
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şapka yeni korunma yöntemi bebikler olursa deneriz haaa kaydirigubbakcemile3
inşallah canımm...yeni tarihh 1 haziran olur sanırımmyelızcıgım hayırlsıı olsun cnm ınsallah gelecek ay verırsın müjdeyı
yenı tarıh verıcekmısın cnm degıstırım
hadi yaa :umursamaz:benimki başımın etini yiyor şuan pc yi istedi bn vermedim şimdide yatalım yatalım die tutturuyo
ayy canım bende daha dogrusu herkes aynı dertten muzdarıp bısden cok ınsalar merak edıyo hamılemıyız degılmıyız dıe sureklı soruyolar adet oluyorum ayy yınemı adet oldun dıolar delı oluyorum o zaman hele bır komsumuz var ya her gordugunde sorup duruyo neden olmuyokı acaba dıyp duruyo kendısını tam 7 yıl olmamıs sımdı ıkı tane bebegı var anlayıslı olması gereken yerde neler soyluyo pufff sınırlendım sımdı yne yaaa
sagol cnm benımdiş ağrısına karanfil iyi gelir yağı olsa daha iyi ama
yaa ben korunmadığın zaman hemen hamile kalın ır sanıyodummkaydirigubbakcemile3 ama çok zormuşş yaaa
benimki çoktan uyudu,zaten yastığa başını koyması yeterli uyumak için.
heee bende öle sanıyodummm ne safık gıııııkaydirigubbakcemile3
inşallah canımm...yeni tarihh 1 haziran olur sanırımm
ebrarcığım arada annemle sohbete dalıyorumm ondan yazamıyorumm
ayy geçen gün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim tebrik etmek için aradım aramaz olaydımm kız beni deli etti...
ayy sen de yapp eşzamanlı büyütürüzzz...
ee kaç haftalık diyorumm.bilmiyorum kiiiiiiiii 15 gün geçtii işee öğrenemedim daha bunları 6 hafta oluyo sanırımmm diyo kötükedihüso
erkeklerin en sinir olduğum huyları enseye tokat atasım geliyor :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?