Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

burdayız burda menemen bardakları gibi sıralandık -tatlicadiarzu-

inanmıyorum yaa manyak bilmiyomu yöntem .bide utanmadan senden para istiyo böyleleri varya tam sopalık alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

vallaaa bende deli oldummm korunmaya hazır deilmiş kocasıı bak bak korkuyomm sprel taktırmaya demiyoo zaten şişkoo hapta kullanmak isteemiyooo nese gelicem şiödi dur kısss sinirlendim bak şimdi yineee:mymeka:alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vermeseydin kız kürtaj parası sendemi ortak olcan onun günahına şapkayla korunsun onlarda hayret bişey ya:roflol:

ay kızlar nedıcem bgn yolda herkesı gördüm tanıdık ya delı oldum anlatamam kımı dıyor doktora dur tedavı ol kımı dıyo bebegı al kucagına bulassın ay ebn ıstemıyorum dedıkce üstüme geldıler nefret edıyorum ya böyle cahıl ınsanlardan:sinifsinif:

ben hiçkimseye sormam bebek varmı yada düşünüyormusunuz diye millet cakcak soruları sıralıyor valla yok doktora gitseniz ya yok bilmemne

aynen canım önce bişeyin varmı yani hamilemisin yok dersin sonra düşünmüyonuzmu

sonra olmuyomu sonra doktora gidin sonra sorun kimde işte böyle sıralı sorular hiç sorarken sıkılmıyolarda yaklava:

hoşbulduk canımm..
inşallah canlarımmm.....yaş kemale ermedennn doğurabilsem iyi olacakkkk
canım inşallah yaa benim derdimde o inanki..mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 vermeseydin kız kürtaj parası sendemi ortak olcan onun günahına şapkayla korunsun onlarda hayret bişey ya:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şapka yeni korunma yöntemi bebikler olursa deneriz haaa kaydirigubbakcemile3

yelızcıgım hayırlsıı olsun cnm ınsallah gelecek ay verırsın müjdeyı
yenı tarıh verıcekmısın cnm degıstırım

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
delülerrr size nee demi ama yaaa

sonra olmuyomu sonra doktora gidin sonra sorun kimde işte böyle sıralı sorular hiç sorarken sıkılmıyolarda yaklava:

canım bebiş oluncada ikinciyi düşün niye yapmıyosun derler .olun olursa sünneti nezaman derler bitip tükenmez yani..alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hiç utanmıyorlarda hee ben sormam kimseye beni ilgilendirmez kimsenin özel hayatı neotobüste yada uçakla yolculuk yaptığımda mutlaka bi çatlak denk geliyor yada kuaförde ne bileyim heryerde metroda bile tanıdıkları hiç saymıyorum zatenklava:

ayy cidden yaa insanların bize ettikleri saymakla bitmiyo kıslar..düşüncesizlik işte..düşündüklerinden konuşsalar bile sinir oluyosunuz dimi...yani ben bebek konusunu kafama takmıyorum insanların benim hamile olup olmadıgımı taktıgı kadar...bide en uyuz oldugum mesela soruyo ya birisi varmı bişey..ama o soru başka şekil hiç sorulmaz "VAR MI BİŞEYYY!!!" yok diyorum...acır gibi "olsun olsun gençsiniz daha"akannehir
yaa ben gocunmuyom mübarek sana noluyoooo:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…