Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kıslar ezgıı kacar sıze bol sohbetler benım kocıs yatalı dıoo ben gıdem gariiiiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile

kızlar hepinizle tanıştığıma memnum oldum yarın gece yine gelirim aranıza sabah erkenden spora gitmem gerek hepinize tatlı rüyalar..............

iyi geceler cnmm spor gibisi yok valla biz 3 e kadar burdayızz artık yarın rüyamızda bol bol spor yaparızz ben kalkamıyomda akşama kadr kaydirigubbakcemile3:roflol:

aslında öylesi yaraşırda,ben dayanamıyorum,baştan öyle yatsam bile bi süre sonra kötü oluyorum.hemen uyuyabilsem,bide bir öte bir beri dönmekten canım çıkıyo,bunun bi formülü var mı ki?

bende kıpır kıpırım valla kız bi dur diyor bazen benimkikaydirigubbakcemile3 annemde deniz dalgası gibisin valla diyor hemen uyuyamam bende döne döne yorulup bitap düşüp öyle dalıyorum herhalde hastayım kafayı koymadan uyuyanlara

nasıl yapılıyor kız nerde ayarlar incirli kekim???

kullanıcı paneline gir tatlım orda ayarlar var sol tarafta ona tıkla önüne birsürü şey çıkıcak altlara doğru birsayfada görüntülenecek en fazla mesaj sayısı yazıyo orda 40 mesajı seç ve değişiklikleri kaydet dee.
kuzumm anladın sen onu?

yabadabadu bizde memnun olduk canım herzaman gel hadi iyi uykular ..
ezgim iyi geceler canım rüyanda minişini gör..opuyorumnanaktan

bende aynıyım yaa benimki hergece kızıyo bana valla napıyım dönmeden uyuyamıyorum.
bigün bi bakıcam yatağın altındayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy valla bende öleyim yaaa sabah bi bakıyomm yastık yordann hepsi yerdeee ana bi bakıyom benimkide yorganın altındaaa onuda atmışım yeree yazık kız adam huyumu biliyo bişiyde diyemiyooo kıvrılıp yatıyoo yere ay yyy üzüldüm bak şimdi kocişimeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslarr ben müsadenizi isticem...işlerim var biraz sonrada yatıcam...
görüşürüz canlar Allaha emanet olun..şu milleti de takmayın kafaya öptümŞeniz

kızlar hepinizle tanıştığıma memnum oldum yarın gece yine gelirim aranıza sabah erkenden spora gitmem gerek hepinize tatlı rüyalar..............

kıslar ezgıı kacar sıze bol sohbetler benım kocıs yatalı dıoo ben gıdem gariiiiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar

delüüüü bigünde o seni atarsa görürsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızzzzzzz yazık adamaaa:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…