Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin hayal gücüne hayranım yaaa....

kızlar kimlerin çocuğu var yada kimlerin yokbeni 7 yaşında bir kızım var

canım,burdakilerin hepsinin sadece hayali çocuğu var,o da bu gece oldu,hiçbirimizin dünyaya gelmiş çocuğu yok.
Ayyüzlü bende sana cvp yazdım,galiba yazılar hızlı geçince göremedin canım.

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, ..yeliz..+, aleyna84+, ayyuzlum_hcr, azraperi34+, birsen29, derdanur+, ezgim_ez+, kardelen5233+, mirayhale, portakal_suyu+, tugcal+

hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızının olmasını isteyenler profilimde kızımın resimleri var bakarsanız beğenirmisiniz bilmem ama sonra cevap yazarsanız sevinirim

ayyuzlum -hcr yarın mutlaka bi test yapıp haber ver merak ettik inşallah bebişin seninledir

kızlar kimlerin çocuğu var yada kimlerin yokbeni 7 yaşında bir kızım var

Benim hiç bebeğim olmadı 1.5 yıldır korunmuyoruz ve görünürde hiç problem yok ama hala hamile kalamadım

13.de adet görmem lazımdı ama 3 gün çecti 30 günde adet görüyorum

İnşallah hamilesindir canım :Saruboceq:

derdanur, ..yeliz.., aleyna84+, ayyuzlum_hcr, azraperi34, birsen29, ebrar_53+, ezgim_ez+, kardelen5233+, mirayhale, portakal_suyu, ugurboncugum
maşallah topiğimize dilerim tez vakitte hepimiz hemile olanalr topicinde bulurşuruz
amin inşallah
ah canım,sen gel,ben yaparım börekleriş,boşver sen illa elin dolu gelmene luzum yok.
kardelenim yapar ya hamart kızdır
kızının olmasını isteyenler profilimde kızımın resimleri var bakarsanız beğenirmisiniz bilmem ama sonra cevap yazarsanız sevinirim

baktım canım maşallah allah bagışlasın darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…