rehamm muhtarımm laa ugurum dündarımmmm illa bizde glelimm diyorlarrr ayıpp ediyorsnuzzz ddimm tabikii gelinnn sizde bizden sayılırsınızzz nolecekkk dedimmm onlarda geliyorrr havada röpörtajj yapacaklarmışş bizleee hamilelikk öncesiii duygularımızı ögrnmek istiyorlarmışşş eee dogumlarımızıdaaa canlı yayında verirlerr artıkınnn hahahahahaha dedimm kusura bakmayınnn rehamm muhtarımmm ugurumm dündarımmm senelikk bezlrinnii karşılayınnn bebişlermizz dogunncaa ..demii kızlarrr karşılasınlarrr bez mama her bişeylriniii kolaymııı kızımm koskoca bi topikkk aynı anda dogumm yapacazzz hahaha tarihee geçecezzz hehehehe
kızlar kimlerin çocuğu var yada kimlerin yokbeni 7 yaşında bir kızım var
hihoyyythihoyyythihoyyytKonuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
..yeliz.., aleyna84, ayyuzlum_hcr, azraperi34, birsen29, derdanur, ebrar_53+, ezgim_ez+, kardelen5233+, mirayhale, portakal_suyu, ugurboncugum+
maşallah bölünerek çoğalıyoruzzz
13.de adet görmem lazımdı ama 3 gün çecti 30 günde adet görüyorum
ya kızlar amma hızlı yazıyonuz okumaya yetişemiyorum portakal-suyu bu arada bende idrarda pek kolay çıkmıyo ondan Allah izin verirse çrşb veya prşb hastaneye gidecem inşallah hayırlısıysa çıkar yoksa bidaki aya bakacaz
13.de adet görmem lazımdı ama 3 gün çecti 30 günde adet görüyorum
amin inşallahderdanur, ..yeliz.., aleyna84+, ayyuzlum_hcr, azraperi34, birsen29, ebrar_53+, ezgim_ez+, kardelen5233+, mirayhale, portakal_suyu, ugurboncugum
maşallah topiğimize dilerim tez vakitte hepimiz hemile olanalr topicinde bulurşuruz
kardelenim yapar ya hamart kızdırah canım,sen gel,ben yaparım börekleriş,boşver sen illa elin dolu gelmene luzum yok.
kızının olmasını isteyenler profilimde kızımın resimleri var bakarsanız beğenirmisiniz bilmem ama sonra cevap yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?