ya tuğçecim,şu takvimin adresini bana gönderirmisin,kopyalanan bölümü istiyorum,bende yapcam takvim,ama kopyaladığım bölümde çıkmıyo,tam olarak nereyi alcamı bilemedim.
evet,rahat alıştırmışın çocukları,öyle demiş.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kopyalanan bölümüm anlamadım canım yaaa....benim kullanıcı panelinde yazan kısım mı????
kardelencim sadece aklımızdan geciyo icratta bişe yok canım merak etme ALLAHIN İZNİYLE
sinirlenince olurya işte öyle bişe
akşama demek ablamdayım hazırlıyım cocuklarıda gidelim ablama gidmediydik coktandır kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaa gerci gelmesemi demiş cocukları hafif yaramaz demiş ama
bilmem ki düşüniyim ondan sonra kara verim artık:umursamaz:
bu akşam da ebrarı çıldırtıyoruz dimi kızlar....ben benim veletleri hazırlamaya başlıyım... malum on tane olunda ancak yetişiriz....zemuszemusderdammmmmmmmmmmm hoşgeldin bacım
ben iyiym hamd olsun sen nasılsın
akşam cok matrak gecti ya teşke sende olsaydın kardeleni cıldırttık
walla aleyna gelmese dediler bende duydum... çocukları çok yaramaz diyolar....evet,rahat alıştırmışın çocukları,öyle demiş.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu akşam gel canım sen dün hakkaten muhabbet harikaydı....valla aleyna çıktığıma pişman oldum ama benim herif hastaydı biraz ona bakıyım dedim meğer oda uyumuş neyse bu akaşm ebrarda kaynatırız artıkın
hıhhhhhhhhhhhhhh küstüm gelmiyom akşama bebişlerimi laf ettinizz
sanki ne yaptılar körpem iktane halıya ufak bi kaza yaptılar hıhhhhhhhhhhhhh:umursamaz:
boncuğum geçmiş olsun canım havaalr sıcak terliyoz soğuk su içiyoz mecbur d,ikkat et kendine gülüm
tugcal cım erkekler duygusal değiller bizim gibi canım bunun içinde bazen düşüncesiz oluyorlar onlarada hak vermek lazım bende eşime gezdirmiyo diye kızıyorum bazen ama o gezmeyi sevmiyo napalım böğle işte bunlar ama boşanmek deme sakın çünkü tüm erkeklerde var bi problem
kardelencim sanada mewrhaba canım nasılsın
turkuazcım senden naber balım
aleynam sen naılsın canım
gelin kardelencim yapsınlar yaramazlık sorun değil ben yıkarım temizlerim biliyosun benimkilerde yaramaz
turkuazcım veriyim canım kolay aslında zor değil şimdi burayamı yazyım özledenmi atıyım
kardeleeennn oldu mu ticker anacım..??? ya benim pc çok yavaş bugün.. sizinkide öyle mi sitede mi var sorun acep???
turkuazcım özelden atıyım canım
siyete bile giremedim email istiyolar,önceden girmiştim ama yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?