Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

back e basarak geldiğimde html hiç çıkmadı,next e basıncada bissürü bişeyler çıkıyo,anlamadım ki?

şimdi çıkıyorum,sonra deneyelim tekrardan canoım,teşekkürler.
kızlar bende kadayıf alıp,muhallebili kadayıf denicem ama yarına olur heralde,bugünlük tatlım var.

sen daisypath.com da siteye en baştan gir.... ordan wedding yazan bölümü seçicen... 3 adımda oluyor... ilkinde arkada benim pembe olan fonu seçiyosun sayfanın sol kısmında bir sürü seçenek var... next dediğinde bir sonraki sayfada senle eşinin avatarını seçiyosun... next dediğinde yine solda hangi tarihten başlıcanı evlilişk yıldönümünüzü, birde mesajını yazıyosun... sonra sol taraftan en üstteki html yi seçip kopyalıyosun... tekrar dene bakalım.....

tamam canım sonra denersin bir daha... kızlar ben şimdilik çıkıyorum... bir kaç ssaat kestiricem... erken kalktım bugün şimdi uyumassam gece oturamam... ebrardan erken kalkmak zorunda kalırım.... akşama görüşürüz inşallah.....:a015::a015:

tuğcalcım güle güle canım
kızlar görüşürükkk akşam ben iftara anneme gidicem belki karşılaşırızz
bu arada eboşş nerde kaldı yaa saat 4 olacak nerdeyse yoksa bu saate kadar uyuyor musun kıssss:bbo:

SELAM CANLAR NASILSINIZ
bende işteyim çalışmaya çalışıyorum başım feci ağrıyor valla dün ne kadan kaynatnatmışsınız öyle okumaya yetiştiremedim bende geceleri gelmek istiyorum amma helede ramazanda erkenden sızıp kalıyorum

selam hanımlar ben geldim
maşallah ne çok kaynatmışsınız
ben geç geldim hazırlık yapıyodum akşama bizdesiniz yaa .börek çörek yaptım anam çocuklarınız çok fena silip süpürüyolar bende 3er tepsi yaptım herşeyden kaydirigubbakcemile3

yok bitanem yaa herşeyde bihayır vardır anlıyorum çok zor ama geçicek elbet
mutlaka kavulucaksınız eşinle .ALLAHIM mübarek günlerin hürmetine bunu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…