tamam tatlım hangi zaman uygunsa ozaman yaparız opuyorumnanaktanEbrarcım bu arada tancredi için salı uygunmuş canım dua için ama akşam mı gündüz mü onu öğrenemedim yazarım ben sana yine
İyi sayılırım bilmiyorum karış bi ruh halim var bugün
Hiç belirti yok bence çat diye adet gelecek
karamsar olmak yok canım inşallah gelmiycek
hoşgeldin canımmerhaba kızlar
benim için arkadaşlar dua ukumuşlar ben de topiğe girip bir merhaba diyim dedim
Allah razı olsun hepinizden
cümlemizden razı olsun inşallh vesile olur canım opuyorumnanaktan
şekerim nasılsın?niye uğramıyosun bakıyım?tabiki gidersin canım.
ben perş sabahı oldum işim öğleden sonraya bitti akşamına taburcu oldum kalmadım hiç hastanede. ben her ihtimale karşı 2 gün rapor alıp evde dinlenmiştim ama zaten çokta sıkıntılı bi durum olmuyor.
hani mide için endoskopi yapılır ya bu d öyle bir yöntem ve doktorum bana bu yöntemin daha kesin sonuç verdiğini söylediği için tercih ettim
sana da tavsiye ederim canım
buarada kayınpederin nasıl canım ?
oyy kıyamam geçmiş olsun niye öyle oldunki hay yarabbim .kızlar sız dün gıttıkten sonra hasta oldum ben sabaha kadar kıvrandım:çok üzgünüm:
galıba yedıgım dokundu mıde bulantısı karın agrısı üşütme cok kötüydü:a015:
neyse ben sımdılık kactım görüşürüz a.s.
dikkat et kuzum kendine
off off çok üzüldüm kuzum yaakızlarrr selam... ben çok kötüyüm bugün.. biraz önce eşimle şiddetli bir kavga ettik... hemde telefonda... sinirlerim çok bozuk... yarım saattir ağlıyorum bişey değil oruç sakata gelecek.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
inan bizde enşiddetli kavgalarımızı ramazanda etmişizdir .ne oluyosa oruçlu olunca fena sinirli oluyo bu herifler .sıkma tatlı camnını olur böyle şeyler .opuyorumnanaktan
al bitane daha yarabbim bu adamlara akıl fikir verselam kızlarrr
tugce bizdede dün biraz bişeyler oldu niye bu sate kadar hazırlamamışım sofrayı ddiye
alttan aldım bişe demedim sinirlendiriyolar arada bizi böyle
kuzum takma boşver eniyisini yapmışsın sende konuşsan kavga büyür
ama herzamanda sessiz kalma kötükedihüso
olmaz bu akşam bendeyiz okadar hazırlık yaptımslm kzılar ben geldim geçmişe daldım biraz neler konuşmussunuz keşke çıkmasaydım dedim
nasılsınız bu gecede bana gelin bende size ıspanaklı kek yaparım yirik çayla beraber
yarın geliriz kuzum sana
ayy küsermiştekardelencim sadece aklımızdan geciyo icratta bişe yok canım merak etme ALLAHIN İZNİYLE
sinirlenince olurya işte öyle bişe
akşama demek ablamdayım hazırlıyım cocuklarıda gidelim ablama gidmediydik coktandır kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaa gerci gelmesemi demiş cocukları hafif yaramaz demiş ama
bilmem ki düşüniyim ondan sonra kara verim artık:umursamaz:
sende çocuklarını rahat alıştırmasaydın hadi biz teyzesiyiz katlanırızda yabancı biyere gidersen fena olur haa kaydirigubbakcemile3
ben dedim sana zaten halılar serili değil yaparlarsada hemen sileriz gel bacım gel
hee bekliyom bak hemde ne kaynatıcaz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2valla aleyna çıktığıma pişman oldum ama benim herif hastaydı biraz ona bakıyım dedim meğer oda uyumuş neyse bu akaşm ebrarda kaynatırız artıkın
:kedi::kedi::kedi:tuğcalcım güle güle canım
kızlar görüşürükkk akşam ben iftara anneme gidicem belki karşılaşırızz
bu arada eboşş nerde kaldı yaa saat 4 olacak nerdeyse yoksa bu saate kadar uyuyor musun kıssss:bbo:
yok ne uykusu ben hazırlık yaptım tutişim geliyosun değilmi sende çok üzülürüm gelmezsen .bak neler neler yaptım .bayanssulusmile