Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

samyeli nerelerde yaa uğramıyo iki gündür

burdayım kızlar...iki gündür yatılı misafirim vardı.. giremedim nete. regl devam ediyor hala. biter ama çarşamba yada perşembe.. başka doktordan cumaya randevu aldım canım. 16.45 e aldım. artık işten izin alcam...
sizler nasılsınız. buakşamda iftara davetliyim ve acayip uykum var. 2 günün yorgunkuğu. yarın akşam girerim artık... öpüyorum sizleri...

her keze selam uzun zmandır giremiyorum ramazan nedeniyle yoğunum biraz... ama sizin için bol bol dua ediyorum...... akşam görüşürüz

erkekler hep aynı canım, benim eşim vardiyalı çalışır, gece vardiyasında olduğunda gündüz öğleye kadar uyur öğleden sonra çıkar gezer, ben bi cmtsi azıcık gezsem dedimmi gezmekten başka bişi bilmiyor olurum mafoldumben
işleri ters gitse benden bilir yok ben o gün canını sıkmışım ondan olmuş yok sabah giderken kahvaltıyı geciktirmişim sinirli gitmiş o gün işleri hep ters gitmiş yok gece giderken ters bişi konuşmuşum ona kafayı takmış da ondan stres yapmış işi ters gitmiş
hep bi bahanesi vardır, hep benim yüzümden olmuştur.
bende artık takmıyorum. ters giden bişeyi anlatmaya başladı mı ben diyorum artık sabah ben kahvaltıyı geç hazırladım sinirlendin ondan olmuştur diye erkek milleti işte ağzınla kuş tutsan kuşu kanadı kırık diyecek, analarına çekmişler işte kaydirigubbakcemile3

derdanur kız canım çok sıkkın dahiliyeye gittim yarın tes yapıcak doktor idrar ve kan bana dediki heyecandanda çıkabilir hipertansiyonunuda olabilir bebek tansiyonuda olabilir ne olur bebek tansiyonu dedim eger bebek tansiyonuyssa hamileligi sonlandırıcaz dedi mafoldumben karnımda igneyle kalbini durdurucaklarmış beni dogurttucaklarmıs tansiyonum 16 10 çıktı dedim doktora heyecan basıyo sizi görünce dedim oda olabilir dedi kız yalvarırırm dua edin eger bebek tansiyonu çıkarsa gidicek bebegim benim artık anne olmam imkansızxmış hayatım teylikeye girermiş ölüm bile oluyomuş sonu canım çok sıkkın eve geldim tansiyonum normal çıkıyo oraya gidince coşuyo anlamadım gitti he
mafoldumben

canım ya kıyamam. Rabbim bebeğinle seni ayırmasın canım sağlıla kucağına alırsın inşaallah
başka bi doktorla daha görüşsen. hemen karar vermeden benimde içim sızldı canım ya inşaallah sonuçların güzel çıksın
dua edeceğim senin için

kızlar ben geldimm bugün adetim 6 gün gecikti ebrarcım benide listeye eklermisin küstüm sana en son 11 tembuzda oldum daha olmadım 2 defa idrar testi yaptım malesef negatif çıkıyo hakkımızda hayırlısı olsun canlarım

hiç gecikmezdi bu gün doktora gittim bişey göremedi zaten görünmezmiş ama kan tahlili istedim doktor gerek yok dedi offf normalde hep 11 de olurum bugün tm 6 gün oldu allah bu doktorlara akıl fikir versin

4 gün sonra köye gidiyorum tatil için 23 gün kalcam ne yaparım ben olmazsam var mı yok mu diye off ama yarın sağlık ocağına gidicem inş. buraya güzel haberlerimi yazarım sizden de bu mübarek günlerin yüzü hürmetine güzel haberler alırım sizden aminnn :Saruboceq:

10 sene bekledim ben seni sende abin gibi terkedersen beni annen ne yapsın kafasını taşlaramı vursun canınamı kıysın allahtan gelene razımı olsun elimden alınıcak eger öyle bişey çıkarsa bebegim ne olur anneni terketme sana çok ihtiyacı var annen ve babanın sana yalvarırım çok hayallerim var sana karşı ah allahım sag saglim bir dogsan melegim annem sana ne güzel bakar emzirir altını alır senin için uykusuz kalır yemez yedirir giymez giydirir yalvarırım allahım 10 sene sonra sevtun kuluna bir hediye verdin yalvarırım sag saglim alıyım kucagıma daha bişey istemem eger öyle bişey çıkarsa bebek tansiyonu yani melegim ben nasıl seni öldürücem ellerimlesenağlama o minicik kalbini durdurucaklar senin ayırıcaklar benden gene ellerim bom boş kalıcak allahım yalvarırım acı bana ki ellerimle evladımı öldürmeyeyim ultrosonda her şeyi belli var oynamasına annen kurban olsun kafayı yicam ne yapayım akıl ver rabbim annelik istegini alma yarabbi yalvarıyorum ne olur benim için dua edin tes sonuçları temiz gelsin yoksa kahrımdan ölürüm ben allahım :çok üzgünüm:

allah yol ve yardımcın olsun cnm bu mübarek günlerde hele iftar vaktine dakikalr kala çok dua et eminim allah kaul edecektir rabbım büyük cnm inançlı ol rabbim yüzünü daima güldürsün cnm dualarım seninle bitanem :teselli:

ben de çıkıyorum kızlar yine gelirim inş. allaha emanet olun byy

canım benim ya duyunca çok üzüldüm Mevlam yar ve yardımcın olsun bak gönlünü ferah tut sen böyle üzüldüçe meleğinde üzülür dolayısıyla tansiyonun çıkar yine biraz rahatlamaya çalış ne olur mevlam herşeyin en iyisini bilir diledikten sonrada olduramayacağı hiç birşey yok ne olur üzülme bebğini düşün Allahınizniyle hiç bişey olmayacak ama senin güçlü olman lazım başka doktora da gidersin olmazsa
nekadar düşüncesiz doktorlar var ya elime bi geçirsem alsanaalsanasmile varya tansiyonu çıkmış bi insana bu söylenir mi ama canım ne olur rahatlamaya çalış

canıımmm kıyamam sana karamsar olma bak,sen çok heyecanlısın bence heyecandan oluyor yoksa evde niye normal olsun değil mi?
Üzme kendini kuzumm Allah'ın izniyle hiçbir sorun çıkmayacak,sen bol bol dua et
sende bizim dualarımızdasın tatlımm...
canım hakkında hayırlısı olsun,inş güzel haberler verirsin bizlere

bak canım sen böyle kendini üzerek yıpratıyorsun ama yapma böyle ne olur,pozitif düşün

Son düzenleme:
ben çıkıyorum sag ol arkadaşım güzel dileklerin için yemek yapıcam bir ara girebilirsem girerim allah a emanet olun:1hug:

canım sen önlünü ferah tut bol bol dua et ve tesbih çek. okuyabilirsen kuran oku
Verende O, alanda O. sende O'na sığın.
duacınım. Rabbim almasın bebeşini senden

Kızlar ben adet oldum bugün
Moralim bozuk, mafoldumben kahroldum,içim yanıyor,çok acı çekiyorum mafoldumben,üzülüyorum
Hiç bir şey teselli etmiyor :çok üzgünüm:
Bütün hayallerim yine uçtu gitti mafoldumben :gitme:

herkese slm ben sizden bi konuda yardım almak istiyorum
ben vajinismustum 2.5 ay önce yendim bende bebek istiyorum
fakat vajili oldugum için ve alışmaya çalıştıgım için hala kendimi ilk başlangıçta kasıyorum
bu yüzden yag yada kayganlaştırıcı kullanmak zorunda kalıyorum
ee tabi buda ögrendigim kadarıyla çocuk olması için engelmiş
spermleri öldürüyormuş ne yapıcam bilmiyorum bu konuda eger daha ayrıntılı bi fikire sahipseniz
yardımcı olur musunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…