samyeli nerelerde yaa uğramıyo iki gündür
her keze selam uzun zmandır giremiyorum ramazan nedeniyle yoğunum biraz... ama sizin için bol bol dua ediyorum...... akşam görüşürüz
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim kocam gibi biri daha
kız aynısını banada diyo biliyomusun eşim
neymiş ben cok gezmeyi seviyomuşum sorsan sanki nereye götürmüş gezmeye hiç biryere
hepsi bunlerın aynı ya
bazen benimde aklımdan geciyo boşanmak kötü oluyorum ama napıyım idare ediyorum işte
derdanur kız canım çok sıkkın dahiliyeye gittim yarın tes yapıcak doktor idrar ve kan bana dediki heyecandanda çıkabilir hipertansiyonunuda olabilir bebek tansiyonuda olabilir ne olur bebek tansiyonu dedim eger bebek tansiyonuyssa hamileligi sonlandırıcaz dedi mafoldumben karnımda igneyle kalbini durdurucaklarmış beni dogurttucaklarmıs tansiyonum 16 10 çıktı dedim doktora heyecan basıyo sizi görünce dedim oda olabilir dedi kız yalvarırırm dua edin eger bebek tansiyonu çıkarsa gidicek bebegim benim artık anne olmam imkansızxmış hayatım teylikeye girermiş ölüm bile oluyomuş sonu canım çok sıkkın eve geldim tansiyonum normal çıkıyo oraya gidince coşuyo anlamadım gitti he
mafoldumben
10 sene bekledim ben seni sende abin gibi terkedersen beni annen ne yapsın kafasını taşlaramı vursun canınamı kıysın allahtan gelene razımı olsun elimden alınıcak eger öyle bişey çıkarsa bebegim ne olur anneni terketme sana çok ihtiyacı var annen ve babanın sana yalvarırım çok hayallerim var sana karşı ah allahım sag saglim bir dogsan melegim annem sana ne güzel bakar emzirir altını alır senin için uykusuz kalır yemez yedirir giymez giydirir yalvarırım allahım 10 sene sonra sevtun kuluna bir hediye verdin yalvarırım sag saglim alıyım kucagıma daha bişey istemem eger öyle bişey çıkarsa bebek tansiyonu yani melegim ben nasıl seni öldürücem ellerimlesenağlama o minicik kalbini durdurucaklar senin ayırıcaklar benden gene ellerim bom boş kalıcak allahım yalvarırım acı bana ki ellerimle evladımı öldürmeyeyim ultrosonda her şeyi belli var oynamasına annen kurban olsun kafayı yicam ne yapayım akıl ver rabbim annelik istegini alma yarabbi yalvarıyorum ne olur benim için dua edin tes sonuçları temiz gelsin yoksa kahrımdan ölürüm ben allahım :çok üzgünüm:
canım benim ya duyunca çok üzüldüm Mevlam yar ve yardımcın olsun bak gönlünü ferah tut sen böyle üzüldüçe meleğinde üzülür dolayısıyla tansiyonun çıkar yine biraz rahatlamaya çalış ne olur mevlam herşeyin en iyisini bilir diledikten sonrada olduramayacağı hiç birşey yok ne olur üzülme bebğini düşün Allahınizniyle hiç bişey olmayacak ama senin güçlü olman lazım başka doktora da gidersin olmazsa10 sene bekledim ben seni sende abin gibi terkedersen beni annen ne yapsın kafasını taşlaramı vursun canınamı kıysın allahtan gelene razımı olsun elimden alınıcak eger öyle bişey çıkarsa bebegim ne olur anneni terketme sana çok ihtiyacı var annen ve babanın sana yalvarırım çok hayallerim var sana karşı ah allahım sag saglim bir dogsan melegim annem sana ne güzel bakar emzirir altını alır senin için uykusuz kalır yemez yedirir giymez giydirir yalvarırım allahım 10 sene sonra sevtun kuluna bir hediye verdin yalvarırım sag saglim alıyım kucagıma daha bişey istemem eger öyle bişey çıkarsa bebek tansiyonu yani melegim ben nasıl seni öldürücem ellerimlesenağlama o minicik kalbini durdurucaklar senin ayırıcaklar benden gene ellerim bom boş kalıcak allahım yalvarırım acı bana ki ellerimle evladımı öldürmeyeyim ultrosonda her şeyi belli var oynamasına annen kurban olsun kafayı yicam ne yapayım akıl ver rabbim annelik istegini alma yarabbi yalvarıyorum ne olur benim için dua edin tes sonuçları temiz gelsin yoksa kahrımdan ölürüm ben allahım :çok üzgünüm:
canıımmm kıyamam sana karamsar olma bak,sen çok heyecanlısın bence heyecandan oluyor yoksa evde niye normal olsun değil mi?derdanur kız canım çok sıkkın dahiliyeye gittim yarın tes yapıcak doktor idrar ve kan bana dediki heyecandanda çıkabilir hipertansiyonunuda olabilir bebek tansiyonuda olabilir ne olur bebek tansiyonu dedim eger bebek tansiyonuyssa hamileligi sonlandırıcaz dedi mafoldumben karnımda igneyle kalbini durdurucaklarmış beni dogurttucaklarmıs tansiyonum 16 10 çıktı dedim doktora heyecan basıyo sizi görünce dedim oda olabilir dedi kız yalvarırırm dua edin eger bebek tansiyonu çıkarsa gidicek bebegim benim artık anne olmam imkansızxmış hayatım teylikeye girermiş ölüm bile oluyomuş sonu canım çok sıkkın eve geldim tansiyonum normal çıkıyo oraya gidince coşuyo anlamadım gitti he
mafoldumben
canım hakkında hayırlısı olsun,inş güzel haberler verirsin bizlere4 gün sonra köye gidiyorum tatil için 23 gün kalcam ne yaparım ben olmazsam var mı yok mu diye off ama yarın sağlık ocağına gidicem inş. buraya güzel haberlerimi yazarım sizden de bu mübarek günlerin yüzü hürmetine güzel haberler alırım sizden aminnn :Saruboceq:
10 sene bekledim ben seni sende abin gibi terkedersen beni annen ne yapsın kafasını taşlaramı vursun canınamı kıysın allahtan gelene razımı olsun elimden alınıcak eger öyle bişey çıkarsa bebegim ne olur anneni terketme sana çok ihtiyacı var annen ve babanın sana yalvarırım çok hayallerim var sana karşı ah allahım sag saglim bir dogsan melegim annem sana ne güzel bakar emzirir altını alır senin için uykusuz kalır yemez yedirir giymez giydirir yalvarırım allahım 10 sene sonra sevtun kuluna bir hediye verdin yalvarırım sag saglim alıyım kucagıma daha bişey istemem eger öyle bişey çıkarsa bebek tansiyonu yani melegim ben nasıl seni öldürücem ellerimlesenağlama o minicik kalbini durdurucaklar senin ayırıcaklar benden gene ellerim bom boş kalıcak allahım yalvarırım acı bana ki ellerimle evladımı öldürmeyeyim ultrosonda her şeyi belli var oynamasına annen kurban olsun kafayı yicam ne yapayım akıl ver rabbim annelik istegini alma yarabbi yalvarıyorum ne olur benim için dua edin tes sonuçları temiz gelsin yoksa kahrımdan ölürüm ben allahım :çok üzgünüm:
ben çıkıyorum sag ol arkadaşım güzel dileklerin için yemek yapıcam bir ara girebilirsem girerim allah a emanet olun:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?