herkese slm ben sizden bi konuda yardım almak istiyorum
ben vajinismustum 2.5 ay önce yendim bende bebek istiyorum
fakat vajili oldugum için ve alışmaya çalıştıgım için hala kendimi ilk başlangıçta kasıyorum
bu yüzden yag yada kayganlaştırıcı kullanmak zorunda kalıyorum
ee tabi buda ögrendigim kadarıyla çocuk olması için engelmiş
spermleri öldürüyormuş ne yapıcam bilmiyorum bu konuda eger daha ayrıntılı bi fikire sahipseniz
yardımcı olur musunuz??
Kızlar ben adet oldum bugün
Moralim bozuk, mafoldumben kahroldum,içim yanıyor,çok acı çekiyorum mafoldumben,üzülüyorum
Hiç bir şey teselli etmiyor :çok üzgünüm:
Bütün hayallerim yine uçtu gitti mafoldumben :gitme:
preseed kullan canım onlar zarar vermiyor,gebelik bölümünde preseed kullananlaar topiğine yaz yardımcı olurlar
herkese slm ben sizden bi konuda yardım almak istiyorum
ben vajinismustum 2.5 ay önce yendim bende bebek istiyorum
fakat vajili oldugum için ve alışmaya çalıştıgım için hala kendimi ilk başlangıçta kasıyorum
bu yüzden yag yada kayganlaştırıcı kullanmak zorunda kalıyorum
ee tabi buda ögrendigim kadarıyla çocuk olması için engelmiş
spermleri öldürüyormuş ne yapıcam bilmiyorum bu konuda eger daha ayrıntılı bi fikire sahipseniz
yardımcı olur musunuz??
hakkımızda hayırlısı versin Allah,üzme kendni cnm
napalım bizimde imtihanımız bu...
hayırlı iftarlar
bende kaçıyorum herkese hayırlı iftarlar mevlam bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine şu mübarek saatlerde tüm dualarınızı kabul etsim Allaha emanet olun
10 sene bekledim ben seni sende abin gibi terkedersen beni annen ne yapsın kafasını taşlaramı vursun canınamı kıysın allahtan gelene razımı olsun elimden alınıcak eger öyle bişey çıkarsa bebegim ne olur anneni terketme sana çok ihtiyacı var annen ve babanın sana yalvarırım çok hayallerim var sana karşı ah allahım sag saglim bir dogsan melegim annem sana ne güzel bakar emzirir altını alır senin için uykusuz kalır yemez yedirir giymez giydirir yalvarırım allahım 10 sene sonra sevtun kuluna bir hediye verdin yalvarırım sag saglim alıyım kucagıma daha bişey istemem eger öyle bişey çıkarsa bebek tansiyonu yani melegim ben nasıl seni öldürücem ellerimlesenağlama o minicik kalbini durdurucaklar senin ayırıcaklar benden gene ellerim bom boş kalıcak allahım yalvarırım acı bana ki ellerimle evladımı öldürmeyeyim ultrosonda her şeyi belli var oynamasına annen kurban olsun kafayı yicam ne yapayım akıl ver rabbim annelik istegini alma yarabbi yalvarıyorum ne olur benim için dua edin tes sonuçları temiz gelsin yoksa kahrımdan ölürüm ben allahım :çok üzgünüm:
erkekler hep aynı canım, benim eşim vardiyalı çalışır, gece vardiyasında olduğunda gündüz öğleye kadar uyur öğleden sonra çıkar gezer, ben bi cmtsi azıcık gezsem dedimmi gezmekten başka bişi bilmiyor olurum mafoldumben
işleri ters gitse benden bilir yok ben o gün canını sıkmışım ondan olmuş yok sabah giderken kahvaltıyı geciktirmişim sinirli gitmiş o gün işleri hep ters gitmiş yok gece giderken ters bişi konuşmuşum ona kafayı takmış da ondan stres yapmış işi ters gitmiş
hep bi bahanesi vardır, hep benim yüzümden olmuştur.
bende artık takmıyorum. ters giden bişeyi anlatmaya başladı mı ben diyorum artık sabah ben kahvaltıyı geç hazırladım sinirlendin ondan olmuştur diye erkek milleti işte ağzınla kuş tutsan kuşu kanadı kırık diyecek, analarına çekmişler işte kaydirigubbakcemile3
derdanur kız canım çok sıkkın dahiliyeye gittim yarın tes yapıcak doktor idrar ve kan bana dediki heyecandanda çıkabilir hipertansiyonunuda olabilir bebek tansiyonuda olabilir ne olur bebek tansiyonu dedim eger bebek tansiyonuyssa hamileligi sonlandırıcaz dedi mafoldumben karnımda igneyle kalbini durdurucaklarmış beni dogurttucaklarmıs tansiyonum 16 10 çıktı dedim doktora heyecan basıyo sizi görünce dedim oda olabilir dedi kız yalvarırırm dua edin eger bebek tansiyonu çıkarsa gidicek bebegim benim artık anne olmam imkansızxmış hayatım teylikeye girermiş ölüm bile oluyomuş sonu canım çok sıkkın eve geldim tansiyonum normal çıkıyo oraya gidince coşuyo anlamadım gitti he
mafoldumben
kızlar ben geldimm bugün adetim 6 gün gecikti ebrarcım benide listeye eklermisin küstüm sana en son 11 tembuzda oldum daha olmadım 2 defa idrar testi yaptım malesef negatif çıkıyo hakkımızda hayırlısı olsun canlarım
10 sene bekledim ben seni sende abin gibi terkedersen beni annen ne yapsın kafasını taşlaramı vursun canınamı kıysın allahtan gelene razımı olsun elimden alınıcak eger öyle bişey çıkarsa bebegim ne olur anneni terketme sana çok ihtiyacı var annen ve babanın sana yalvarırım çok hayallerim var sana karşı ah allahım sag saglim bir dogsan melegim annem sana ne güzel bakar emzirir altını alır senin için uykusuz kalır yemez yedirir giymez giydirir yalvarırım allahım 10 sene sonra sevtun kuluna bir hediye verdin yalvarırım sag saglim alıyım kucagıma daha bişey istemem eger öyle bişey çıkarsa bebek tansiyonu yani melegim ben nasıl seni öldürücem ellerimlesenağlama o minicik kalbini durdurucaklar senin ayırıcaklar benden gene ellerim bom boş kalıcak allahım yalvarırım acı bana ki ellerimle evladımı öldürmeyeyim ultrosonda her şeyi belli var oynamasına annen kurban olsun kafayı yicam ne yapayım akıl ver rabbim annelik istegini alma yarabbi yalvarıyorum ne olur benim için dua edin tes sonuçları temiz gelsin yoksa kahrımdan ölürüm ben allahım :çok üzgünüm:
Kızlar ben adet oldum bugün
Moralim bozuk, mafoldumben kahroldum,içim yanıyor,çok acı çekiyorum mafoldumben,üzülüyorum
Hiç bir şey teselli etmiyor :çok üzgünüm:
Bütün hayallerim yine uçtu gitti mafoldumben :gitme:
porticim üzüldüm canım yaaa,hayırlısı ne diyelim
,sevtunada çöok üzüldüm,kuzum niye o kadar heyecan yapıyon,acaba senin dr un tansiyon aleti mi bozuk,başka başka aletlerle ölçseler,ne kadara kolay bi bebeğe son veriyoruz demek,kimsede insaf kalmamış.
porti tühh yaaa ne umutlanmıştık... napalım bir daha aya inşallah... kendini üzme dicem ama biliyorum ki çok üzülüyosundur şimdi....:sinifsinif:
porticim üzüzlme canım kolay değil ama napalım mevlam hayırlısını versin dilerim taez vakitte alırsın kucağına ama üzülme üzülsen ne çare sadece kendin yıpranırsın
ben geldim ne yapıyonuz bakem tansiyonumu doktor 3 ölçtü 16 10 du ben geldigimden beri ölçüyom tansiyon 12 8 neden acaba elektronikle ölçmüyorum fıs fısmı diyolar ona onunla ölçüyorum normal yani adam ne güzel rahat dedi dedim ne diyosun doktor 10 sene olmamış allahımın bir mucisesi dedim canından önemlimi dedi bana delü doktor alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?