Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

preseed kullan canım onlar zarar vermiyor,gebelik bölümünde preseed kullananlaar topiğine yaz yardımcı olurlar

hakkımızda hayırlısı versin Allah,üzme kendni cnm
napalım bizimde imtihanımız bu...
hayırlı iftarlar

bende kaçıyorum herkese hayırlı iftarlar mevlam bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine şu mübarek saatlerde tüm dualarınızı kabul etsim Allaha emanet olun

Evet preseed kullanman senin sorununu çözer

hakkımızda hayırlısı versin Allah,üzme kendni cnm
napalım bizimde imtihanımız bu...
hayırlı iftarlar

Evet kesinlikle bu bi imtihan ve korkarım hep devam edecek,yüzüm gülmeyecek
hayırlı iftarlar canım
bende kaçıyorum herkese hayırlı iftarlar mevlam bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine şu mübarek saatlerde tüm dualarınızı kabul etsim Allaha emanet olun

amin canım,hayırlı ifttarlar

porticim üzüldüm canım yaaa,hayırlısı ne diyelim
,sevtunada çöok üzüldüm,kuzum niye o kadar heyecan yapıyon,acaba senin dr un tansiyon aleti mi bozuk,başka başka aletlerle ölçseler,ne kadara kolay bi bebeğe son veriyoruz demek,kimsede insaf kalmamış.

yapma böğle gülüm ağlattın beni züme kendini bak okadar kasıyosunki ki kendini yazdıklarından bi,le bellşi ben eminim heyecandan çıkyo oda çok normal üzme canını dua ederiz mevlam yardım eder onun takdiri napalım o herşeyi bilir iyi düşün koyverme kendini hem şu an seninle dua et bol bol bizde ederiz mevlam yardım eder ona güzen ferah tut yüreğini oldumu balım böğle yaparsan sen daha kötü olur biliyorum zordur bende düşük yaşadım herkez bişey söyledi tuvalete gitmeye korktum ama hayırlıymış benim için iyi düşün terketmiycek seni mercimeğin

Sevtuncum 16 da okadar yüksek değil gülüm bikere hava çok sıcak hamilesin ister istemez stres yapıyosun her doktora güvenme ya ben hamile değilm bu havalar benim tansiyonumu bile çıkarıyo hem bebek tansiyonu yaşayanları biliyorum her zaman yüksek sen doktora gidince yükseliyo diyosun bişey çıkmaz merak etme mevlam büyük üzme bu kadar kendini mevlam eğer ol derse olur hiç kimsede engel olamaz canım benim sen üzülme olurmu dua edelim bol bol

bence de canım aynı analarına çekmişler... allah akıl fikir versin hepsine...

sevtun canım dualarım seninle... muhtemelen sen orda heyecan yapıyorsundur... allah yar ve yardımcın olsun canım... şimdi kötü şeyler düşünmemeye çalış... bebeişini de üzersin yoksa.... başka bir doktora daha git istersen....

hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir....

kızzz ağlattın beni... inşşalh sonuçlar temiz gelecek canım...

porti tühh yaaa ne umutlanmıştık... napalım bir daha aya inşallah... kendini üzme dicem ama biliyorum ki çok üzülüyosundur şimdi....:sinifsinif:

porticim üzüzlme canım kolay değil ama napalım mevlam hayırlısını versin dilerim taez vakitte alırsın kucağına ama üzülme üzülsen ne çare sadece kendin yıpranırsın

ben geldim ne yapıyonuz bakem tansiyonumu doktor 3 ölçtü 16 10 du ben geldigimden beri ölçüyom tansiyon 12 8 neden acaba elektronikle ölçmüyorum fıs fısmı diyolar ona onunla ölçüyorum normal yani adam ne güzel rahat dedi dedim ne diyosun doktor 10 sene olmamış allahımın bir mucisesi dedim canından önemlimi dedi bana delü doktor alsanaalsanasmile

Elden gelen hiç bişey yok malesef mafoldumben

porti tühh yaaa ne umutlanmıştık... napalım bir daha aya inşallah... kendini üzme dicem ama biliyorum ki çok üzülüyosundur şimdi....:sinifsinif:

evet dün gece umutlanmıştım
akşama varmadan adet oldum mafoldumben
Üzülüyorum acıyorum kendime
Çok şey mi istiyorum Allah'ım diyorum

porticim üzüzlme canım kolay değil ama napalım mevlam hayırlısını versin dilerim taez vakitte alırsın kucağına ama üzülme üzülsen ne çare sadece kendin yıpranırsın

mafoldumben evet hepimiz heray yaşıyoruz bunu.
Psikolojim hiç iyi değil bugün,şöyle içimi döke döke ağlayamadım bile

Geçmiş olsun canım,Allah yardımcın olsun :Saruboceq:
Evet Allahın bir mucizesi ama salak doktorlar bizlerin ne yaşadığını anlamak istemedikleri için umurlarında değil tabi,sen üzülme sakin ol.olmadı yakınlarda eczane varsa oraya git eczanedekilere ölçtür onlar digital tansiyon aleti kullanmıyorlar

sevtuncum,başka dr larada git canım,öyle hemen bebeğin kalbini durdurmak ne demekmiş,tabiki senin sağlığında önemli ama onu elde edene kadar geçirdiğin ve hepimizin geçirdiği zamanlarda girdiğimiz bunalımlar,zaten sağlığımız bi hayli mahvetti.
inş.düşer tansiyonun,senin yapman gereken tamamıyla relax olmak,başka çarende yok zaten.

AH BACILAR ADAM ÖYLE DEYİNCE DÖVESİM GELİYO ADAMLARA DİYORUMKİ TANSİYONUM SİZİ GÖRÜNCE ÇIKIYO DİYORUM ADAMLAR İNANMIYO GICIK OLUYORUM HE İNSAN KENDİNİ BİLMEZMİ
alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…