Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AH BACILAR ADAM ÖYLE DEYİNCE DÖVESİM GELİYO ADAMLARA DİYORUMKİ TANSİYONUM SİZİ GÖRÜNCE ÇIKIYO DİYORUM ADAMLAR İNANMIYO GICIK OLUYORUM HE İNSAN KENDİNİ BİLMEZMİ
alsanaalsanasmile

kız sen adfamları görünce niye heyecanlanıyon bakim,onlarda insan yavvv,çocuklar korkar dr dan,seni niye heyecan basıyo kuzu?

ben çıkıyorum,gece fazla gecşikmeyin,ebroşa gidiyoruz,baya hazırlık yapmış kızcaz,bekletmeyelim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kıyamam canım ya Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah :Saruboceq:
seni çok iyi anlıyorum,Bende yaşadım.Çok zor mafoldumben

sakinlik olunca bişey yok heyecandan anam aglıyo kız nasıl yenicem ben bu koprkuyu terapiyemi gitsem acaba befisfisfis

Peki hep o doktoru görünce mi oluyor,yoksa her hastane her doktorda yaşıyor musun?
Eğer öyleyse yardım alman faydalı olur.
Babacığını kaybettiğinde yaşadığın şok sende iz bırakmış olabilir
Sanırım bunu terapiyle çözebilirsin
Sıkma canını,o salak doktorun söylediklerine kulak asma,senin böyle bi problemin varsa bebeğin canını hiçe saymak yanlış,sorun bebekte değil ki alsınlar onu,sorun sende olduğu için çözümde daha kolay olmalı.

ah bacım terapi lazım tabi doktorlar gözününb yaşınamı bakıyolar pat diye diyolar o korku kaldı hep hastaneye gidiyim bende bir heyecam

bebek olsa bir dert olmasa bir dert rabbim 10 sene sonra verdi melegimi tansiyonla ugrasıyoruz bebegim işşallah annesini bırakmaz tansiyonum düzelsin daha bişey istemiyorum çok şükür tansiyom normal allahıma çok şükür allah hepimizin yardımcısı olsun ne deyimkaydirigubbakcemile5

13 haftanın içindeyim allah nasip ederse kız tansiyonum şu an normal doktora gidiyom çıkıyo eve geliyom iniyo anlamadım gitti be akannehir
Maşallah canım ya az değil yani 13 hafta 3 ay dolmuş,çok sinir oldum şimdi gerizekalı mı bu doktor yoksa çok okumaktan mı böyle olmuş.:mymeka:
Gitme canım sen doktora falan,eskiden doktor mu varmış annelerimiz heray heray doktora mı gitmişler?Hemde 1 tane değil 3er 5er tane doğurmuşlar.
Şuan normalmış bak tansiyonunda hiç kafaya takma,gerekirse bebeği düşün riske atma gerekli tahlilleri yapılmıştır sanırım şimdiye kadar doktora gitme ya da önce bu heyecanı yenmeye çalış destek al,gideceksen de öyle git olmaz mı canım?
Maşallah ya 13 hafta olmuş çok sevindim ben yeni diye tahmin ediyordum.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

arkadaşlar testimi yaptırdım ama yooook yok yokkk adetimde olmadı benim gibi olan varmı
canım sende mi hamile değilsin,daha akşam konuştuk
senin durumunda değilim ama ben de bugün adet oldum malesef mafoldumben

amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun
her şekilde zor :Saruboceq:

gene ben yazıyom ben okuyom he sesiniz niden çıkmıyuo yawklava:

kıs benden başka kimse yok zaten,yazıyorum ya :))
Millet iftar bulaşıklarıyla uğraşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…