sevtuncum ohh canım normalmiş bak şimdi sevinidim canım o yaşadığın talihs,iz olaydan etkilenp çıkıyodur büyük ihitmal
yirim senin agzını ben ne kadar güzel konusuyon sen canım içim rahatladı vallahi kız adamlara diyom anlamıyolar he oruç tutmak yasak bana günde 4 hap kullanıyorum nasipse dogum edersem eger işallah o zaman tutucam moralim yüksek kendim iyi yansiyonum normal yani yaşasın ben ve mercimekŞeniz
ya adetimde olmadıı dahaa 4 gün geçtii canım ya sanada üzüldüm allah yardımcımız olsun inş
selam hoşgeldin canımselam canlar nasılsınız
portim kuzum geldimi kırmızı kart
saol canım benim öğle tabi sen moralini yüksek tut yeter gülüm mercimeğimiz bizim dualşrımızla bişeycik olmıycak
GELİNCİK01 hoşgeldin tatlım
peki adet olmadında test yaptınmı canım?yani böyle anlamak biraz zor test yapman gerek canım
tamam canım çok saol allah razı olsun kuzumvalla rahatım cnm yeli,z için salat tefriciye bende alayım 100 tane
yaa canım bende merak ettim iyi olmana sevindim neyse misafirleride atlatmışsınburdayım kızlar...iki gündür yatılı misafirim vardı.. giremedim nete. regl devam ediyor hala. biter ama çarşamba yada perşembe.. başka doktordan cumaya randevu aldım canım. 16.45 e aldım. artık işten izin alcam...
sizler nasılsınız. buakşamda iftara davetliyim ve acayip uykum var. 2 günün yorgunkuğu. yarın akşam girerim artık... öpüyorum sizleri...
didemim nerdesin sen canım iyi olmana sevindimher keze selam uzun zmandır giremiyorum ramazan nedeniyle yoğunum biraz... ama sizin için bol bol dua ediyorum...... akşam görüşürüz
ya kolaymıymış öyle sonlandırmak nasıl doktor bunlar insanı deli ederlerderdanur kız canım çok sıkkın dahiliyeye gittim yarın tes yapıcak doktor idrar ve kan bana dediki heyecandanda çıkabilir hipertansiyonunuda olabilir bebek tansiyonuda olabilir ne olur bebek tansiyonu dedim eger bebek tansiyonuyssa hamileligi sonlandırıcaz dedi mafoldumben karnımda igneyle kalbini durdurucaklarmış beni dogurttucaklarmıs tansiyonum 16 10 çıktı dedim doktora heyecan basıyo sizi görünce dedim oda olabilir dedi kız yalvarırırm dua edin eger bebek tansiyonu çıkarsa gidicek bebegim benim artık anne olmam imkansızxmış hayatım teylikeye girermiş ölüm bile oluyomuş sonu canım çok sıkkın eve geldim tansiyonum normal çıkıyo oraya gidince coşuyo anlamadım gitti he
mafoldumben
kubicim niye küstün kuzum aşkolsun eklemezmiyim listeye yaakızlar ben geldimm bugün adetim 6 gün gecikti ebrarcım benide listeye eklermisin küstüm sana en son 11 tembuzda oldum daha olmadım 2 defa idrar testi yaptım malesef negatif çıkıyo hakkımızda hayırlısı olsun canlarım
offf canım çok üzüldüm yaa nediyim kelimeler yetmiyo inankiKızlar ben adet oldum bugün
Moralim bozuk, mafoldumben kahroldum,içim yanıyor,çok acı çekiyorum mafoldumben,üzülüyorum
Hiç bir şey teselli etmiyor :çok üzgünüm:
Bütün hayallerim yine uçtu gitti mafoldumben :gitme:
yaa gelde arkadaşına yardım et çok hastayım çok mafoldumbenben çıkıyorum,gece fazla gecşikmeyin,ebroşa gidiyoruz,baya hazırlık yapmış kızcaz,bekletmeyelim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar testimi yaptırdım ama yooook yok yokkk adetimde olmadı benim gibi olan varmı
ebrarcım canım benim normalde 1 hafta erteler düzenim böyle ama bu defa 12 gün oldu.. bugün akşamüstü idrar testi yaptım ama negatif çıktı ama emin olamadım henüz adet olmadığım için..bir kaç gün daha bekleyip tekrarlasammı testi acaba:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?