Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtuncum ohh canım normalmiş bak şimdi sevinidim canım o yaşadığın talihs,iz olaydan etkilenp çıkıyodur büyük ihitmal

sevtuncum ohh canım normalmiş bak şimdi sevinidim canım o yaşadığın talihs,iz olaydan etkilenp çıkıyodur büyük ihitmal

yirim senin agzını ben ne kadar güzel konusuyon sen canım içim rahatladı vallahi kız adamlara diyom anlamıyolar he oruç tutmak yasak bana günde 4 hap kullanıyorum nasipse dogum edersem eger işallah o zaman tutucam moralim yüksek kendim iyi yansiyonum normal yani yaşasın ben ve mercimekŞeniz

saol canım benim öğle tabi sen moralini yüksek tut yeter gülüm mercimeğimiz bizim dualşrımızla bişeycik olmıycak

ya adetimde olmadıı dahaa 4 gün geçtii canım ya sanada üzüldüm allah yardımcımız olsun inş

Amin canım :Saruboceq:,sen kan tahlili mi yaptırdın da çıkmadı?

selam canlar nasılsınız

portim kuzum geldimi kırmızı kart
selam hoşgeldin canım
malesef yine hayallerimin yıkıldığı bir gün
mafoldumben tam 28 günde geldi

saol canım benim öğle tabi sen moralini yüksek tut yeter gülüm mercimeğimiz bizim dualşrımızla bişeycik olmıycak

hoşgeldin canım

allahtan herşeyin hayırlısı artık ne deyim kardeşlerim ben çıkıyorum biraz uzanıyım sonra belki bir ara girerim dadlularım
yatırıyım mercimegimi iyi aksamlar size iyi muhabbetler dilerimkaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar nasılsınız? ebrarcım,turkuazcım,samyeli26,bersuu,toprakceylin ... canlarım benim okulum açıldı yani seminerler dönemi başladı. Eskişehirden geldim pazar günü bugün başladık bakalım sezonu açtık burda o yüzden KK' ya fazla giremiyorum :çok üzgünüm: aklım hep burda sizi çok özledim. Beni unutmayın olar mı:çok üzgünüm: Her boş olduğum zaman ilk işim buraya gelmek. Sizi seviyorum. kendinize çok iyi bakın. Görüşmek üzere.

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim nete..başarasız bir aşılamadan sonra moralim çok bozulmuştu biraz kendi kabuğuma çekildim..bişey soracağım sizlere ltf bana cevap verin..ya ben en son 5 haziranda adet görmüştüm ve bugün 16 ağustos ve ben hala adet olmadım..acaba hamle olabilirmiyim sizce:Saruboceq:

neyse kzılar bende kaçtım öptüm sizleri geec ebrara gidicez gelirizm ebrarcım bizim çocuklardan korktu zar bekın hala gelmedi yada hazırlıklara devam ediyo

selam kızlar ben geldim pek iyi değilim
akşamüstü dışarı çıktım markete sonra geldim namazı kıldım sonra tancredinin duasını okudum .yemeğe girişcektimki biranda karnım öyle ağrımaya başladıki eğilip doğrulamıyodum .yemek filan yapamaım öyle kıvrandırdıki beni .gaz sancısı galiba çünkü ütüyle havlu ısıtıp koydum biraz iyi geldi .zorla sofrayı hazırladım yedik iftarımızı şuandada hala var ama ilginç olanı hareket ettikce artması .söylemesi ayıp 2 gündür vcye çıkamıyorum galiba ondan oldu .off berbattı ölücem sandım ben çok dayanırım ağrıya filan bu inanılmazdı .bidaha olmaz inşallah

derdam ebroşunuz fena gelinde bakın azcık arkadaşınıza
bulaşıkları bile zorla hallettim
ama beklerim gelin ben hastayım diye gelmemezlik etmeyin

GELİNCİK01 hoşgeldin tatlım
peki adet olmadında test yaptınmı canım?yani böyle anlamak biraz zor test yapman gerek canım

GELİNCİK01 hoşgeldin tatlım
peki adet olmadında test yaptınmı canım?yani böyle anlamak biraz zor test yapman gerek canım

ebrarcım canım benim normalde 1 hafta erteler düzenim böyle ama bu defa 12 gün oldu.. bugün akşamüstü idrar testi yaptım ama negatif çıktı ama emin olamadım henüz adet olmadığım için..bir kaç gün daha bekleyip tekrarlasammı testi acaba:CüvCüv:

valla rahatım cnm yeli,z için salat tefriciye bende alayım 100 tane
tamam canım çok saol allah razı olsun kuzum
yaa canım bende merak ettim iyi olmana sevindim neyse misafirleride atlatmışsın
inşallah yeni doktorun uğurlu gelşr canım
her keze selam uzun zmandır giremiyorum ramazan nedeniyle yoğunum biraz... ama sizin için bol bol dua ediyorum...... akşam görüşürüz
didemim nerdesin sen canım iyi olmana sevindim
negatif olunca dedim kötü ondan gelmiyo neyse şükür iyiymişsin
bizimde dualarımızdasın canım opuyorumnanaktan
ya kolaymıymış öyle sonlandırmak nasıl doktor bunlar insanı deli ederler
sen başka doktora git bence herşey güzel olcak canım Allahın izniyle
kubicim niye küstün kuzum aşkolsun eklemezmiyim listeye yaa
hemen ekliyorum canım
buarada inşallah hamilesindir niye kanda baktırmıyosun canım kesin sonucu öyle anlarsın
offf canım çok üzüldüm yaa nediyim kelimeler yetmiyo inanki
ALLAH büyük inşallah önümüzdeki ay gelir minişin
ben çıkıyorum,gece fazla gecşikmeyin,ebroşa gidiyoruz,baya hazırlık yapmış kızcaz,bekletmeyelim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa gelde arkadaşına yardım et çok hastayım çok mafoldumben
arkadaşlar testimi yaptırdım ama yooook yok yokkk adetimde olmadı benim gibi olan varmı

canım hayırlısı yaa peki kandamı baktırdın?
bende adet olamıyorum malesef ama hep böyleydim ben

canım yaa baya geçmiş adetin çıkması gerekti ama geç döllenme olabiliyo
eniyisi birkaç gün daha bekle testi tekrarla canım
inşallah seninledir bebişin

TANCREDİ için dua listemiz
EBRAR....................30bitti
PORTİ......................30
AYŞEN....................30
BONCUK..................30bitti
ZORX........................30
MAVİŞ......................20bitti
YELİZ.......................30bitti
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20 bitti
A&S.........................20
A&S annesi..............20
TANCREDİ...............33

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +194
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000bitti+350
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100bitti
tugcal................50
halet..................100

ha gayret az kaldı
kaldı 500

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…