Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdam ben sana hoşgeldin demedim sanırsam,meşguldüm o ara.
boncuğum ilaç gönderiyolar canım,menagon iğne.

kızlar sabitlenmek için ne gerekiyo onu bilmiyorumda
boşverin biz her şekilde muhabbete devam ederiz bayanssulusmile

uğurboncuğum iltihap bizdee var canım geçer merak etme hemde bu sebepmiş hamile kalmamaya belkide gelir bebeğin inşallah canım
kardelenim spermler iltihaplı oluyo canım ilişkiylede kadına bulaşıyo bende yaşıyorum aynısını

derdamm boncukk kuzularr hoşgelmişinizz sefalarr gtirmişiniizzzzzlütfen cocuklarınızz altını bezleyinnn ebrarımınn evi temizkalsınn günahh hasta temizleyemezzz kuzummm

ben sahurluk hazırlamaya gıdıyorum dünkü gıbı sucuk yapımda kıvranım sabaha kadarkaydirigubbakcemile3
ebrarım aman sorunu bulduk ya cnm ıcım rahat cok şükür gerısıde gelır ınsallah:Saruboceq:

bencede siz kardelenin elini filan bağlayın yoksa onun eli durmaz valla düşüverirsiniz boğazın serin sularına kaydirigubbakcemile3

boncuğum inanki çok mutluyum yaa inşallah önümüzdeki ay gelsin sıpacık
ay mükemmel ötesi bir haber
tutmayın oynuycam :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ohh gaz maz kalmadı bende

derdam öyle cnm sperm üretımınıde engellıyomus bu ıltıhap bakalım hayırlısı
hoşbulduk azram benım velet bezle gezemıyor pişik oluyor acık gezmelı benı kabule den böyle etsınzemuszemuskaydirigubbakcemile3

azram sen bunları bi kolaçan et bezlesinler sıpalrını valla miş filan çekemem bende salarım zaten gazman olmuşum :roflol::roflol:

hoşbuldum azram ama benim velet uyuyo canım altoda bezli zatten getiremiycem galiba bende gelemiycem kimse beni almıyo
ahh aleynam nerdesin kzı bunlar benide almıo velet yaramaz deyi diyom uyuyo diye inanmıyorlar zaar bana

delü kıss hiperaktif hatun gerçi sana diyen ben de aynıyımm
o gün iftara 10 dakşka var ben hoppidi hoppidi ortalıkda eşim diyo otur otur 45 kilo olcan iyice

anam bana hasta hasta çay yaptırcaklar yaa
gelince kendiniz demlersiniz ayol nolur elinizemi yapışır bayanssulusmile

ahhh kuzummm kıyamam biz demleriz çayları merak etme....

tuğçemm kardelenin eli ayağı durmuyosa bağlayalımm bacımm

evet bende düşünmedim diil....

kızlar sabitlenmek için ne gerekiyo onu bilmiyorumda
boşverin biz her şekilde muhabbete devam ederiz bayanssulusmile

en güzel topic bizim topic... kıskananların kıskanan yerleri çatlasın....

sagol yelızım
kardelenım sperm üretılen yerdeymıs belkıde allah bılır oyüzden hamıs kalamıyorumdureyvahedigeldismile
eee o zaman ilaçlar bitince eşin de düzelir sende hamiş kalırsın....:sm_cool: :sm_cool:

durmaz kız,gerçekten duramaz,ne yatarken,ne ayakta,sürekli hareket halindeyim.kıpır kıpır bi hatunum yavvv,evin neşesi,kocamın pembe rengiyimbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

allah neşenizi bozmasın tatlım....

bencede siz kardelenin elini filan bağlayın yoksa onun eli durmaz valla düşüverirsiniz boğazın serin sularına kaydirigubbakcemile3
bağladım sonunda... kıpır kıpır bi rahat vermedi ayol... aleynanın veletlerini geçti yane....kaydirigubbakcemile3

derdam olurmu kuzum bana enyakında sen varsın seni hemen alırlar olsun sen kucakla sıpayı gel hemen
bol bol kaynatıcaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…