Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbuldum azram ama benim velet uyuyo canım altoda bezli zatten getiremiycem galiba bende gelemiycem kimse beni almıyo
ahh aleynam nerdesin kzı bunlar benide almıo velet yaramaz deyi diyom uyuyo diye inanmıyorlar zaar bana

derdenurcum seni almazmıyım dadlum hazırlan diye yazmıştım görmedin heralde....

vaaay,bizim hatunların hepsinde hava,bi hava,birinin çocuğu ç..şyapar,yapsıın nolcek derler,öbürününkü pişik olr,amaniiin ben keşke çocuklara hayır olmaz,siz bu akşam evde kalcaksınız babanızla demeseydim,zaten ölüyom mide bulantısından,şu beşinciyi doğurunca,korunma yöntemleri araştırim bari,hangi devirdeyiz dimi.kaydirigubbakcemile3

valla senin adına çok sevindim boncuğum sorunu bulmak istediğine ulaşmanın yarısı dilerim tez vakitte verirsin bize müjdeli haber

azram sen bunları bi kolaçan et bezlesinler sıpalrını valla miş filan çekemem bende salarım zaten gazman olmuşum :roflol::roflol:

temem canımm bn gezerim peşlerindeee ama aleynanınkileri napacaz bilmemm onlarr çokkk beterler yaaa sıplar koltukların üstünd gezdiler dün kardelende gördün canımm amann atarızz kıçlarına iki tokatt nolecekkk

YELİZİM bencede yerinde dur oruçlu oruçlu ne bu enerji anam ramazan bitiminde tığ gibi kalıcan haa

TUGCALIM oyy saol canım arkideşim kociş demledi şimdi çayı saolsun süper demlerde :roflol:
siz sadece sıpaları bezleyin gerisi önemli değil
ALEYNA olcaktı şimdi yavv onunkiler bezlenme yaşınıda geçmiş artık çarşaf dolardık bellerine :roflol:

küsmüştüm ama çok ısrar ettiniz gelem bari çocukta uyuyo ama neyse almaktan felan vaz geçersiniz nazı uzatmıyım çıktım bek burdayım alın benide

ben veletleri almadım kızzz hasta ziyareti yapıyoz diye.... 10 tane veletle gelmiiyim dedim... hyaramazda benimkiler... aleyna gibi geniş olamıyom... evde bıraktım....

boncugumm hayırlısı inşallahhh iltihapp gitsinn gelsinn bebişlerrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:v

kızlar,benim mide fena,bu sıpa diğerlerine benzemiyo,çokta uykumu getiriyo,gidim bi saat yatim ben.size iyi oturmalar,hepinizi öptüm.

YELİZİM EVET YAA
sen önden gel evi bi hazırlıyalım bugün gazdan iş yapamadım
kuzu çayı kociş demledide sen bardakları filan hazırla :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…