Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., azraperi34, derdanur, ebrar_53+, kardelen5233+, tugcal, ugurboncugum+

duramıyom ebrarım biri beni durdursun canımm
mesela bebekkkk

ya bende sokakta hele,hiç yavaş yürüyemiyorum,geçen topuklu bi ayakkabı aldım,rahat gibiydi başta,ama hızlı yürüyemediğim için onla,vazgeçtim giymekten,zaten hızlı yürüsem ayağım burkulcak,ben hamile kalınca napcam bu yürümeyi bilmiyorum,hooooop diye otururum koltuğa,oraya atlarım,buraya zıplarım ama yeliz kadar incecik değilim buna rağmen.

kardelencim sen yat güzelce dinlen datlum... yaron inş güzel bir gün olacak senin için... zaten bir daha seni almıcam ben... çok kurculadım kafası karıştı benim duygusal curusumun....

yelizim o bebiş gelsin sen daha fazla hareketli olcan bak görürsün
anasına çekerse oda bir dakika durmaz poposunun üstünde :roflol:

tugcalcım sen beni al canım yakınız biz onunla zaten ağaç oldum kapıda kucağımda velet geliyoz diyonuz bi alan yok vazgeçcem şidi

eee biz ümraniye dicez de benimkinin kafası karıştı kardelen yüzünden şimdi avcılara geldik nolcek.... geri döniyim bari....

anam derdayı unutmayın yav kadının kolları koptu yazık kıyamam
buarada gerçekten kardelen iyi bilir evmi birkaç kez gelmişliği varda :roflol:

kızlar sorularım bitmiyoki,nasıl gidem.
tamam hadi,mecbuern kalkıyorum,çok öptüm hepinizi,sevgiyle kalın,bebişle dolun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…