Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

anam derdayı unutmayın yav kadının kolları koptu yazık kıyamam
buarada gerçekten kardelen iyi bilir evmi birkaç kez gelmişliği varda :roflol:

kardelen biliyo bilmesine de çok kurcaladı yauww curusu... ondan sapıttık... şimdi evin üstüne konuyom cicim... ohhh beeee geldik sonunda.....

inerken kardeloşum
ayy sonunda evimdesiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz
kız derda seninki uyuyodu ama şimdi herşeyi kurcalıyo bune hız yavrum :roflol:

ayyy saolun küçük sarayıma hoşgeldiniz tatluşlarım a.s.
kız derda seninki fena yaa bi durdur anam şunu
bütün herşeyi kurcalıyo

hee öğledir ebrar ablası uçağı sarstılar iniş yaparken uyandı benim velette biliyon acık yaramaz aratmazlar aleynanaınkileri malum bu akşam yok

pasta filan var tabi hepsi hazır yelizimde bardakları hazırladı ohh sefamız olsun
azram mantı yapmadım diyemi böyle durgunsun :roflol:

ayy büyük şansım varmış yaa dün kardelende aleynanınkiler neler yaptı ayy arkasından konuşmak gibi olmasında hiç eğitememiş hiç klava::roflol::roflol:

ben hemen şekerlerimi alayım kuzum ayy bırktımm benim kızıdaa bi gezsin evi teyzesii yaramazlık yapmazz sadece annesi gibbii kurban bayramı gelince oyuncak bebegini kesip kurban diye dagıtırr komşularrr bi yaramazlıgıı oo bide zilleri çalarrr tıpkıı annesiii haaa bide unutmadaann söyleyeyimm kuzum benim kzım süsü severr rujun falan varsa kaldır kuzum ne aynan kalırr ruj sürülmedikk nede koltugunnn

tuğçem ne olacak b,z,m bu halimiz bacım şöle ağır uslu bi hatun olamadımm
hoppidi hoppidi ondan sonrada 20 yaşında sanıyolar tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…