Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya ebrarcım sende amma nazlısın daha netti çocuk bakıyo sadece sankim kırdı daha dur hem aleynanaıunkiler çiş etti kardelen bacı dedimi bişey zaten zar zor geldim

azram rujumda var fondötenimde eniyisi kaldırıyım onlrı koltukları yeni yıkattım uğraşamam bidaha
buarada tiramusum nasıl olmuş hanımlar sevdinizmi :sm_cool::sm_cool:

walla benim hoşuma gidiyo yelizim yauw... millet 18lik sanıyo beni... bodur tavuk her zaman piliç kalır boşver.... yalnız bebeişlerde böyle hareketli olursa naparız bilmem...

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

derdam daha ne etcekti vitrinimin içini boşalttı maşallah
azcık dur de yav nekadar vurdumduymaz annesin
ya şak biyana bırakın kırsınlar biz onları çok bekledik herşey feda olsun :çok üzgünüm:

derdam daha ne etcekti vitrinimin içini boşalttı maşallah
azcık dur de yav nekadar vurdumduymaz annesin
ya şak biyana bırakın kırsınlar biz onları çok bekledik herşey feda olsun :çok üzgünüm:

ayyy hakketen kırsınlar ayol... benim de hiç gözüm olmazzz yane.....

valla kocama dedimki bu akşam biri gelcek bir çuval şeker getir adam şok oldu
getirmiş saolsun salonun ortasında şeker çuvalı var farketmedinizmi dikkat edin sıpalar dökmesin :roflol::roflol:

pasta filan var tabi hepsi hazır yelizimde bardakları hazırladı ohh sefamız olsun
azram mantı yapmadım diyemi böyle durgunsun :roflol:

kuzumm başım agrıyo biraz üstünüzden uzakk bide bu gün 3 cü gün azaldı benim kırmızılarrr damla damla yanii pedime de döküyom adaçayı yagını acaba ondanmı ki kafama takıldıda

yelizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çay servisi yap kuzu kıpraşamıyom yerimden bide yardıma gelmiştin oturdun tiramisu yiyosun :roflol::roflol:

tiramusu şahane olmuş ımm eline sağlıkk datlumm

tuğçemm evet aslında iyi oluyo bana hala ünv de hangi bölümde okuyosunn
yada en kötü ihtimalle yeni mezunmusun diyolar:

azram anladım zaten bişey var sende
kuzu bilmemki etkilermi okadar yaa bence alakası yoktur ama
geçmiş olsun kuzum rabbim şifa versin

bu arada azracım kırmızılar demişken benimde geldiler saolsunlar aslında hep ağlardım ilk kez bu kadar sakin karşıladım eşim akşam üzülürüm diye bana dondurma lamış alıştın artık diyo napalım nasip herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…