Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tiramusun da harika kuzumm maşallah ne marifetlisinnn ellerine saglıkkk canımm...bu arada anam o ortadki şekermiydi kızz aman benim kız grmesinn dalar içinee ...ya bide karnımdakide ha boyna tekmeliyoo 2 ayım kaldı doguma ama sabredemicekmi ne ee tabi çocuk 3 gündür dışardaki alemimizi görüyorr oda sıksın da karıştırsın ortalıgı diye sabırsızlanıyor kerata

yelizim valla kuzum ne çay içeleri varmış benim evi buldular 3. demlik bitti çaycıyız dedikde bukadanmı içilir yav

yalnız ebrarcım o üç demli çaydan ben alamdım daha yelizcim hıuzlı biraz yavrim olmuyo böğle ben kaldım burda

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tugcal, ..yeliz.., azraperi34, derdanur, ebrar_53+, kardelen5233, ugurboncugum

evet sıcaklardanda olabilir ........tugcecimm bu dönem pede döküyom azcıkk 5 gün sonrada pamukla kuyuya yolluyorumm canımm şifa olsunn inşallahhh

derdam sendemi yaa buara herkes adetli ne etcez duayada başlıycaktık tugcala
off bu kırmızılar niye böyle acımasızki sağlık olsun kuzum :1hug:

derdamm sana çok pis dalacamm kıss kendi çayını alsana ne olur sankimm
hem ebrarımın mutfağınada puan vermiş olursunnn
hijyenikmi değilmi bak abakalımm

ayy benim bu böceklerle başım dertte kızlarr. sigara içiyom diye balkona oturuyom... her yerini soktular... uyuz keçi gibi kaşınıyom 3 gündür yauw... iyisimi sigarayı bırakıyım ben... saplığıma zarar veriyo.....:roflol::roflol::roflol:

mutfağıma laf yok ama daha yeni temizledim ayol ama sizin sıpalar heryeri olduğu gibi mutfağıda hallettiler klava:

tugcalım bencede sigara tehlikeli olmaya başladı sen kökten bırak onu kuzu
yoksa yenmedik yerin kalmıycak :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…