Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız ylizcim aşk olsun herkeze verdin banaım veremedin
görmüyonmu hlimi veledin peşinde koşuyom habire aman almakta istemediniz zaten çayda yok neyse ben gidem bair tuğcalcım sana zaymet bei bi eve atıver

dokunmayın yelizimeeee.... kızz vızır vızır daldan dala daldan dala zıplıyo çay yetiştircem diye... misafir ummduğunu diil bulduğunu yer... klava:

derdam be alışıyoo insan zamanla napalımmm elbettt bi gün egilippp orayaa hahahaha bak artıkk gelemiyorsun senin yerine bebişimmm gelecekkk dicezzzz bu güne kadar hep o bize kırmızı kart çıkardıı bizde hamişş olunca ona çıkaracaz kırmızı kartıı demii kuzummm

teşekkür ederim tuğçemm kıymetimi bilemediler valla ben şurda inaniyet namına koşturuyorumm 3 tane vermişim 4. yü vermemişim hemen unutuldu ilk 3

ay ben kötü olmasam sizi varya eniyi şekilde ağırlardımda malesef bugün sorunluyum
okadar şey hazırladım şükredinde oturun azcık
yelizimede laf yok kadınnı canı çıktı yaa eline sağlık kuzum

kızlar muhabbeti bölmek istemiyorum ama biraz uzanıcam ben yaa
kusuruma bakmayın başka bir akşam yine beklerim bunu saymıyorum ona göre hem aleynayla boncukda yoktu içime sinmedi

rice edeim kuzu..mesela bana hiç çay vermedin laf ettim mi hayır gittim kendim aldım çayımı... laf aramızda ebrar duymasında mutfağı da darmadapınıktı... çocuklar yaptı diyo ama bilemem artıkın.... :roflol: ayol ocağını bilem silmemiş... akşam ne yediklerini anladım yani sen düşün artık.....:roflol:

uzan kuzu bende kaçarımm başımm kötü yattıgım yerden yazıyorum laptopu uzaga koydum gzümü almasın diye ama yazıları ıkurken ışıgı rahatsız ediyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…