Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hadi kızlar herkeze iyi sahurlar artık yarın gecede bana gelin çoluk çocuk toplanıp öptüm hepiniiz geçmiş olsun sanada ebrarcım iyi bak kendine

bende çıktım... namazı kılayım... yelizim duasını bitereyim... kızlar yatmıcak olanlar hacet namazı kılın bu akşam... sahura vakit var daha... değerlendirelim....

amanin herkesler gitmişş
bende duama devam edeyim 1 saat sonrada kocişi kaldırırım
uzananlara iyi dinlenmeler
herkese hayırlı sahurlar
tuğçem diline sağlık allah razı olsun kuzumm

Günaydın kızlar
henüz tamamını okuyamadım geçmişin
İlk gözüme takılanlar hemen cevap vermek istedim.
Herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum

hoşbuldum portakal suyu canım sen nasıl oldun üzgündün az önce

Hala çok iyi olduğum söylenemez,üzgünüm tabi ama yapacak bişeyim yok cnm

Geçmiş olsun canım.
Akşamları sık sık su iç,susamasan da
Orucu açtığında mutlaka sıvı gıdalar almaya dikkat et

offf canım çok üzüldüm yaa nediyim kelimeler yetmiyo inanki
ALLAH büyük inşallah önümüzdeki ay gelir minişin

Evet söyleyecek bişey yok.
Allah büyük bakalım,bize ne zaman verecek

Ben okumamıştım adet olunca benimki kaldı aysenden rica ettim annesi okuyacak benim yerime 30 tane.
Bu akşam Saat 9 gibi konuşmuştuk tancredi ile sana da uygunsa yapalım cnm

EBRAR....................30 bitti
AYSEN annesi..........30 bitti
AYŞEN....................30 bitti
BONCUK..................30 bitti
ZORX........................30 bitti
MAVİŞ......................20 bitti
YELİZ.......................30 bitti
ALEYNA...................20
SEYDAM..................20 bitti
A&S.........................20 bitti
A&S annesi..............20 bitti
TANCREDİ...............33

ay canlarım ya saat 10 dan beri geçmişi okuyorum koptum ya:roflol::roflol::roflol: Allah iyiliğinizi versin emi kıslar kaynatmışsınız yine bi akşam bende gelmek istiyorumda erkenden sızmasam oruç beni iyi vuruyo valla hadi bakalım kıslar bende anlarım uçaklardan pilota ihtiyacınız olursa aklınızda bulunsun bi telefona bakar kapıp gelirim öpüyorum hepinizi canlar

Ebrarım geçmiş olsun gaz sancın varmış Allah acil sifasınıda versin bende çok çektim halada çekiyorum bunun için en iyi yöntem yatman canım yatınca gaz rahatla geziniyo sancın hafifliyo tabi bidaha olmazsın inşAllah
Kardelenim sende doktora gidecekmişsin Rabbim yar ve yardımcın olsuninşAllah hayırlı haberlerle gelirsin bizide güzel haberlerle sevindirirsin
Boncuğum sanada Allah kolaylık versin canım misafirin gelecekmiş eşinde tez zamanda iyileşirde gelir meleğin

bende bugün birde gidecem işe akşama gelmeye çalışacam kalkayım yemeklerimi ayarlayım bari hadi görüşürüz canlar Allaha emanet olun.......

sabah hastaneye gittik mercimegimle idrar kan verdik hadi allahtan hayırlısı dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar tansiyonum çok şükür normal allahım bişey çıkmasın ne olur bu arada sizler ne yapıyosunuz bakem

cuma günü randevu alcem gidip göstericam bakalım ne dicek doktor işşallah kötü bişey çıkmaz yaalsanaalsanasmile yoksa adamı döverim he doktor iyiki olmamışım çok yufka yürekliyim ben yamafoldumben

ben çıkıyorum çamaşır asıcam bulaşıkları makinaya yerleştiricem bir ara girebilirsem girerim beni özleyin anacımolumunekankayizsmile dualarınızı eksik etmeyin bizden teyzeleri mercimegimede dua edin canlarım ya allah kimseyi benim yerime getirmesin ne deyim canlarım daha neler duyucaz bakalımohaoldumsmile şaşıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…