sağol portakalcım,başladık inş.hayırlısıyla sonuçlanması ümidimiz.
iyiyim çok şükür kuzuların bitanesiopuyorumnanaktan ama okul başladı. özel okul olduğu için çok erken başlıyoruz biz. seminer dönemi zımbırtısı adı altında az çalışma planı az program az laylaylom geçiyo günler okul açılana kadar işte. Yanınızda olamıyorum sık sık o canımı sıkıyo:çok üzgünüm: ama her boş anımda ilk iş olarak yanınıza geliyorum, gelicem de zemuszemus
Hayırlı olsun canım tedavin.Güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Şimdi sen çok güzel anlatmışsın ama ben öncesini pek bilmediğim için tekrar sorabilir miyim?
Ne yapılacak sana bu ay ?
tutişim olmaz yaa sensiz tadı noluy gelsen
ya şAKA kuzum işin olmasaydı kaynatırdık kuzm yaa
canım benim anlıyorum seni bende her başlagıcta öyle düşünüyodum ama allah nasip ederse oluyo inş bu kez olur canım
off canım yaa nebiçim insan bunlar mübarek günde bukadar darlattılar seni kıyamam yaa nolur üzülme .bukadar yıpratma kendini canım madem durma çık iştenkeşke cnm ya şu işten bi çıkayım ilk iş eve net almak olack
şuan itibariyle iş yerindekiler sinirimi bozdu,kızlar size tek tavsiyem sakın ola sakın
akrabaların olduğu bi işyerinde çalışmayın nefret ediyorum yaa nefrettttt
Allah'A havale ediyorum ne kadar hakkım varsa...
kızlar ben kaçıyorum kib öptm hepinizi ders başladı görüşmek üzere
gerçekten,sanki ben hep tedavi aşamasında kalcam,hiç bi adım ötesine geçemicem gibi geliyo bana yaaaaaa,inş.geçerim,burdaki herkezde ulaşır o güzel duygulara.
keşke çıkabilsem ama borç var işte okul açılana kadar biter inşaallah sırf o yuzden sabrediyorum taa martta çıkacaktı ha bu ay çıkacam ha bu ay diye bu güne kadar geldim...ama gittiğimde çok zor durumda kalacaklar buna eminim hiçte üzülmemoff canım yaa nebiçim insan bunlar mübarek günde bukadar darlattılar seni kıyamam yaa nolur üzülme .bukadar yıpratma kendini canım madem durma çık işten
güle güle canım iyi akşamlar opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
keşke çıkabilsem ama borç var işte okul açılana kadar biter inşaallah sırf o yuzden sabrediyorum taa martta çıkacaktı ha bu ay çıkacam ha bu ay diye bu güne kadar geldim...ama gittiğimde çok zor durumda kalacaklar buna eminim hiçte üzülmem
canım kusura bakma düşünemedim biran
iyi olcak yaa çıktınmı yüz üstü kalsınlara onlara bu yarar ama dönüp arkanı bakma
akraba filan diye kuzum
turkuazcım canımm sıkma canını bu mübarek günlerde sana eziyet ediyorlarsa rabbimm büyük görür onlarıda sen allahıma havale et canımm üzme kendinii tatlım işte mecburiyetlik insanın elini ayagını baglıyor raabiim yardım etsin kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?