Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım yaa allah kolaylık versin özel okulların kaprisi çekilmez ama naparsın sağlık olsun
canım sıkma tatlı canını sen arayı kapatırsın geçmişi okuyup
bizde özleriz seni kuzum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım tedavin.Güzel sonuçlar alırsın inşallah.
Şimdi sen çok güzel anlatmışsın ama ben öncesini pek bilmediğim için tekrar sorabilir miyim?
Ne yapılacak sana bu ay ?

porticim,iğneyle yumurtalarımı büyütüp,çatlatmaylada çatlatcaklar,benim şimdiye kadar başta yumurtlamam olmuyodu,sonra ilaçlarla onu aştık,döllenme olmadı,sonra onu da aştık,döllendi yani,kimyasal gebelik oluştu,yani kesesi oluşmadan sonlandı gebeliğim,ki bunun belirlenebilmiş bir sebebi yok.işte sırayla gidince bu ayda inş.gebelik oluşcak.hihoyyythihoyyyt
kızlar şaka maka benim durumumu sebepsiz infertilite olarak değerlendirdiler bugün.kafamçokkarıştı

tutişim olmaz yaa sensiz tadı noluy gelsen
ya şAKA kuzum işin olmasaydı kaynatırdık kuzm yaa

keşke cnm ya şu işten bi çıkayım ilk iş eve net almak olack
şuan itibariyle iş yerindekiler sinirimi bozdu,kızlar size tek tavsiyem sakın ola sakın
akrabaların olduğu bi işyerinde çalışmayın nefret ediyorum yaa nefrettttt
Allah'A havale ediyorum ne kadar hakkım varsa...

canım benim anlıyorum seni bende her başlagıcta öyle düşünüyodum ama allah nasip ederse oluyo inş bu kez olur canım

gerçekten,sanki ben hep tedavi aşamasında kalcam,hiç bi adım ötesine geçemicem gibi geliyo bana yaaaaaa,inş.geçerim,burdaki herkezde ulaşır o güzel duygulara.

off canım yaa nebiçim insan bunlar mübarek günde bukadar darlattılar seni kıyamam yaa nolur üzülme .bukadar yıpratma kendini canım madem durma çık işten
kızlar ben kaçıyorum kib öptm hepinizi ders başladı görüşmek üzere

güle güle canım iyi akşamlar opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

gerçekten,sanki ben hep tedavi aşamasında kalcam,hiç bi adım ötesine geçemicem gibi geliyo bana yaaaaaa,inş.geçerim,burdaki herkezde ulaşır o güzel duygulara.

güzel düşün canımm hep dekii bu seferr herşey daha güzel olacak allan izniylee bu seferr benimm hınzırr keratlarr göbeşime yerleşecekk sonrada allahın izniylee kucagıma alacam onlarrı ilk işte popolarına bi tokatt patlatacamm bu zamana kadarr nerelerdeydiniz diyee

kardeloş sebepsiz infertilite demekki benimde öyleydi sonradan çıktı yok tiroit yok pıhtılaşma
sebepsiz oldu sebepli gerçi bu sorunlar üremeyle ilgili değilmiş oyüzden hala sebepsizim bende çünkü ne eşimde nede bende bişey bulamadılar

keşke çıkabilsem ama borç var işte okul açılana kadar biter inşaallah sırf o yuzden sabrediyorum taa martta çıkacaktı ha bu ay çıkacam ha bu ay diye bu güne kadar geldim...ama gittiğimde çok zor durumda kalacaklar buna eminim hiçte üzülmem

canım kusura bakma düşünemedim biran
iyi olcak yaa çıktınmı yüz üstü kalsınlara onlara bu yarar ama dönüp arkanı bakma
akraba filan diye kuzum

turkuazcım canımm sıkma canını bu mübarek günlerde sana eziyet ediyorlarsa rabbimm büyük görür onlarıda sen allahıma havale et canımm üzme kendinii tatlım işte mecburiyetlik insanın elini ayagını baglıyor raabiim yardım etsin kuzumm

canım kusura bakma düşünemedim biran
iyi olcak yaa çıktınmı yüz üstü kalsınlara onlara bu yarar ama dönüp arkanı bakma
akraba filan diye kuzum

yok cnm est,bnm akrabam değiiller yaa burda tek yabancı bnm patron falan ben adam yerine koymuyorlar yani,hiçte arkama bakmam
işim olmazz

Son düzenleme:

aynen Allah'A havale ettim valla
ben çıkarım kızlar birazdan,Alla'A emanet olu
hayırlı iftarlarropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…