yok cnm est,bnm akram değiiller yaa burda tek yabancı bnm patron falan ben adam yerine koymuyorlar yani,hiçte arkama bakmam
işim olmazz
canım güle güleaynen Allah'A havale ettim valla
ben çıkarım kızlar birazdan,Alla'A emanet olu
hayırlı iftarlarropuyorumnanaktan
burdayım kuzumm şükürr daha iyii ilaç içecemm gene tutacak gibi kuzumm yavaş yavaşş ayak seslerini duyuyorumm
kız kuzummm az önce reha aradı iilaa yalvarıyoo ne olurr ugurla benide alınn derdaya giderkenn diyorr
biliyon ben bu gün kullanamıcam uçagı benimm velett bu gün kıpır kıpırr cesaret edemiyom kullanmaya uçagı tugca alacak bizleride şimdi curuss tugcanın oldugu için rehaa bişey diyemedim kuzumm tugca ne der bilmem evet dese ben rehamı muhtarımı kucagıma oturtturumm yer kaplamazz bilmiyom ne yapsak haber bekliyorlar bende n
porticim,iğneyle yumurtalarımı büyütüp,çatlatmaylada çatlatcaklar,benim şimdiye kadar başta yumurtlamam olmuyodu,sonra ilaçlarla onu aştık,döllenme olmadı,sonra onu da aştık,döllendi yani,kimyasal gebelik oluştu,yani kesesi oluşmadan sonlandı gebeliğim,ki bunun belirlenebilmiş bir sebebi yok.işte sırayla gidince bu ayda inş.gebelik oluşcak.hihoyyythihoyyyt
kızlar şaka maka benim durumumu sebepsiz infertilite olarak değerlendirdiler bugün.kafamçokkarıştı
canım güle güle
allaha emanetsin moralini bozma değmez
rabbim bilir işini sabret opuyorumnanaktan
oyy kıyamam kuzum bence sen şu yağı bigün koymada dene başın ağrıycakmı yani neden omu acep .bukadar üst üste niye ağrıyoki canım .mevlam şifa versin
demek rehada istiyo derda bişey demez yaa tugcede demez sen kabul et gelsin keyifli olur acı varmı acı diye sorar arada :roflol::roflol::roflol:
kız ebrarcım benim günüm bugün 7 gün gecikti cnm geçikme olmazdı ama oldu işte bugün kan tahlili yaptırdım bekliyorum sağlık ocağı olduğundan perşembe alıcam sonucu inş. hamileyimdir de dua ederim sizlere hamilenin duası kabul olurmuş kaydirigubbakcemile3
kızlar bende kaçıyorum
akşama görüşürüz 21:30da burdayım dua için opuyorumnanaktan
kubicimm inşallah inşallahh hamilesindir canımm rabim svindirsin mübarek günlerde inşallahhh bize haber vermeyi unutma canımm emii
veririm cnm vermezmiyim inş. bu vakitlerde dua edin kızlar kabul oluyo ben duaya inanıyorum canlarım sizin için çok dua ediyorum bu mübarek günlerin hürmetine rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip eylesin herkezin gönlüne göre versin aminnn :Saruboceq: olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?