Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

burdayım kuzumm şükürr daha iyii ilaç içecemm gene tutacak gibi kuzumm yavaş yavaşş ayak seslerini duyuyorumm

kız kuzummm az önce reha aradı iilaa yalvarıyoo ne olurr ugurla benide alınn derdaya giderkenn diyorr

biliyon ben bu gün kullanamıcam uçagı benimm velett bu gün kıpır kıpırr cesaret edemiyom kullanmaya uçagı tugca alacak bizleride şimdi curuss tugcanın oldugu için rehaa bişey diyemedim kuzumm tugca ne der bilmem evet dese ben rehamı muhtarımı kucagıma oturtturumm yer kaplamazz bilmiyom ne yapsak haber bekliyorlar bende n

yok cnm est,bnm akram değiiller yaa burda tek yabancı bnm patron falan ben adam yerine koymuyorlar yani,hiçte arkama bakmam
işim olmazz

hımm anladım kuzum ozaman işin çok daha kolay boşversene dediğin gibi ne halleri varsa görsünler
mübarek gün kötü konuşturuyolar insanı kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kardeşummmm anacımm ne çorbası bu 1 saat oldu gittinn anam ben 1 saatte 10 çeşit yemek yapılır kız
yoksa akşam için bişeylermi yapıyon derdaya götürcenn seni hınzır senii

aynen Allah'A havale ettim valla
ben çıkarım kızlar birazdan,Alla'A emanet olu
hayırlı iftarlarropuyorumnanaktan
canım güle güle
allaha emanetsin moralini bozma değmez
rabbim bilir işini sabret opuyorumnanaktan

oyy kıyamam kuzum bence sen şu yağı bigün koymada dene başın ağrıycakmı yani neden omu acep .bukadar üst üste niye ağrıyoki canım .mevlam şifa versin

demek rehada istiyo derda bişey demez yaa tugcede demez sen kabul et gelsin keyifli olur acı varmı acı diye sorar arada :roflol::roflol::roflol:

şimdi anladım klomen yerine iğne kullanacaksın,sonra da çatlatma iğnesi.
Başta testler yapılmış denilince ve farklı tıbbi kelimeler görünce tam olarak anlayamamıştım aşılama değil,tüp değil.Çatlatma iğnesi aklıma gelmedi :)
Bu arada ben de sebepsizler şeysindeyim hemde taa ne zamandır olumunekankayizsmile
çok soru sordum biliyorum ama bişey daha
İğneleri sgk karşılıyor mu?

kız ebrarcım benim günüm bugün 7 gün gecikti cnm geçikme olmazdı ama oldu işte bugün kan tahlili yaptırdım bekliyorum sağlık ocağı olduğundan perşembe alıcam sonucu inş. hamileyimdir de dua ederim sizlere hamilenin duası kabul olurmuş kaydirigubbakcemile3

nasıl denk geliyo yaa ben geliyorum ebrar kaçıyo offffffffff alsanaalsanasmile ahada bende kaçıyom

hahahaha sorarr kızz reha buu sormadan olmaz

kuzumm benim migren varr böyle arada sık sık yokluyo kuzum yagdan deyil yani

bu arada şimdilerde kuyuya atmıyom yarın gece başlıcam atmaya

3 gündür pedime döküyom kuzumm ordanda biraz fayda saglarr boş kalmasın kuyu diye

bu günde damla damla 2 gün yogundu bi cumartesi pazar 2 gündür tekledi kuzum

bakalım haftaya gidcem bi dr a bi baksın bakemm vaziyet ne bide kuzum yumurta takibine başlatam diyom uzun zamanndır takip edilmiyo ne alemde nasıldır

ne zaman yumurtluyomm onları bi ögrenem kuzum belki deyişmiştir yumurtlama günllerim

bi baktıram diyem dr a da takip etsin benii bu sefer başka bi dr a gidecem bakalım

kubicimm inşallah inşallahh hamilesindir canımm rabim svindirsin mübarek günlerde inşallahhh bize haber vermeyi unutma canımm emii

kubicimm inşallah inşallahh hamilesindir canımm rabim svindirsin mübarek günlerde inşallahhh bize haber vermeyi unutma canımm emii

veririm cnm vermezmiyim inş. bu vakitlerde dua edin kızlar kabul oluyo ben duaya inanıyorum canlarım sizin için çok dua ediyorum bu mübarek günlerin hürmetine rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip eylesin herkezin gönlüne göre versin aminnn :Saruboceq: olumunekankayizsmile

amin aminnnn aminnnn canımm allah razıı olsunn rabbimm duysunn bizlerii inşallahhh bol bol dua et bizler içinn kuzumm hepimizin birbirimizn duasına ihtiyacımız var kuzumm bende ediyorumm dularıma sizleride katıyorumm rabimm duysunn inşallahhh mübarekk günlerde sevindirsinn güldürsünn yüzlerimizii aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…