ya tam çorbayı koydum,herif geldi,geri gelemedim.kardeşummmm anacımm ne çorbası bu 1 saat oldu gittinn anam ben 1 saatte 10 çeşit yemek yapılır kız
yoksa akşam için bişeylermi yapıyon derdaya götürcenn seni hınzır senii
yarısını karşılıyo,yarısı cebimizden,ben geçen 450lira ödemiştim,bu sefer bilmiyorum daha,iki defa rapor hakkımız var,sonrasoıında gene cebinden,tabi tüpe geçince yeniden rapor hakkı doğuyo.şimdi anladım klomen yerine iğne kullanacaksın,sonra da çatlatma iğnesi.
Başta testler yapılmış denilince ve farklı tıbbi kelimeler görünce tam olarak anlayamamıştım aşılama değil,tüp değil.Çatlatma iğnesi aklıma gelmedi :)
Bu arada ben de sebepsizler şeysindeyim hemde taa ne zamandır olumunekankayizsmile
çok soru sordum biliyorum ama bişey daha
İğneleri sgk karşılıyor mu?
sen ebrardan başka kimseyi beğenmiyon mu kız,hiç başkasıyla konuşmuyon,selam vermiyonalsanaalsanasmilenasıl denk geliyo yaa ben geliyorum ebrar kaçıyo offffffffff alsanaalsanasmile ahada bende kaçıyom
azram hoşbuldum canım
amma kaynatmışsınız kız oku oku bitmedi
yarısını karşılıyo,yarısı cebimizden,ben geçen 450lira ödemiştim,bu sefer bilmiyorum daha,iki defa rapor hakkımız var,sonrasoıında gene cebinden,tabi tüpe geçince yeniden rapor hakkı doğuyo.
ayrıc aklına takılan şeyleri sormaya çekinme,biz zevkle cevaplarız.
burda ezan okunuyo,ben çıktım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun bidenem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kuzum,niye kızım,ben geçmişten çıkana kadar millet çatladı,iyi oldu söylediğin.
evet yaaa,malesef bulamıyolar,bi oraya bi oraya delik açıyolar.mafoldumben
bide kadın birine kızgındı,bi bastırıyoki,bişeyde diyemedim,hiç çekemem şimdi tartışmnayı,boşver dayanim dedim.7 tüp kan verdim ve binbir istekle,ne zor ya,bana şu şu tetkikler yapoılmadı,onları istiyorum diyorum,ne gerek var,olsada bişey yapılmaz,biz pıhtılaşmaya inanmıyoz,toxaplazma olsa bile,geçirmişsindir,o her an olan bi virüs değil,binvbir cümleyle beni iknaya çalıştılar,ben istiyorum dedim,61 milyonu devlet karşıladı,50 yide ben ve yaptırdım,benim daha b 12 me hiç bakılmadı,halbuki gebe kalmaya mani bir durum,bunları drlara ben mi hatırlatmalıyım acab?:mymeka:
bende beklicem diyorum ama bakalım,eşim beni beklemeyebilir,illa çağıralım diyebilir,pek çevresi yok ya garibimin,çevre genişlemesi yapmamız gerek.vereliniortak
allah iyilik versin bende iyiyim tatlımhoşbulduk canım,iyiyim ben sen nasılsın?
hiç bişey anlamadım bilmiyorumkismile
hoşbulduk canım,nasılsın ?
pc başında değildim kuzummkız yelizz sesin çıkmıyooo napıyon orda sen bakemm kuzummm
yok tatlım mutfaktaydımmevet yaa yelizde ses vermiyo kuzum yine laptopmu sorun çıkarıyo sana
Kızlaaaaarrr beni de aranıza kabul edermisiniz bu akşamlık :asigim: duanıza katılmak istiyorum ben de kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?